salut! Bun gasit in noul an 2005 si sa avem cu totii parte de progrese cat mai mari din partea copiilor nostri!
La inceput de an ne-am apucat sa facem dosarul pentru certificatul dat de stat, pentru ca mama Mirunei sta cu ea tot timpul la gradinita si deci nu se poate angaja, si de bani este nevoie oricum. Lucrurile au mesr bine pana acum, daca se poate spune asa, dar doctorita NPI, care intre noi fie vorba are unele carente mari pentru o profesie incarcata cu atata raspundere, ne-a dat tratament cu tanakan si tonotil n. Pana acum Miruna a facut un tratament cu cerebrolisin si encephabol (piritinol) dat de d-na adoctor Sanda Magureanu, din Bucuresi, care ne spusese ca nu este autista, doar hiperkinetica si cu deficit de atentie, tratament pe care ar fi trebuit sa il continuam acum. d-na NPI de aici ne daduse acum vreo 2 luni carbazepim, sau ceva in genul asta, dar nu i l-am dat, oricum atunci Miruna a fost f. racita si cam voma medicamentele de raceala, dar altele.
daca stiti ceva despre aceste 2 medicamente, va rog sa imi spuneti si mie, pentru ca asa, la prima impresie sunt bune, tanakanul are ginko biloba, care in principiu nu este rea, iar tonotilul este o combinatie de aminoacizi. Experienta altora ne poate fi insa folositoare.
multumesc anticipat.
de asemenea, daca puterti sa imi trimiteti carti aparute in romania despre autism, scd-uri cu poze, jocuri programe speciale, filme pentru copii, muzica, va rog sa o faceti, contra cost desigur.
adresa mea este targoviste, Aleea trandafiriilor, bl P 1 ap 18
telefon 0245612069
email seba8nst@yahoo.com
Sebastian Nita
Pe curand!