NPE COSTIN DAMASARU

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, admin, moderators

NPE COSTIN DAMASARU

Postby dora » Sat Jan 22, 2022 3:18 pm

Antrenamentul BM- BCI folosește tehnologii de ultimă generație în procesul de optimizare a rețelelor neuronale, reușind să atenueze sau chiar să elimine o mare parte din disfuncțiile asociate cu simptomatologia TSA. Avansul tehnologic exponențial în domeniul neuroimagisticii, coroborat cu evoluția foarte rapidă a metodelor complexe de analiză cantitativă computerizată, au reușit să lărgească extrem de mult posibilele aplicații clinice în domeniul disfuncțiilor neuropsihofiziologice.

https://npecenter.com/ro/autism-si-adhd/

Soluția terapeutică BM-BCI este rezultatul dezvoltării tehnologice uluitoare din ultimii ani care a făcut ca înregistrarea activității electrice a creierului să fie extrem de precisă și disponibilă integrării în soluții inovatoare de terapie.


https://www.youtube.com/watch?v=49oG_O1 ... inDamasaru

https://www.youtube.com/watch?v=Hnpky7d ... inDamasaru
https://www.youtube.com/watch?v=QI383e8 ... inDamasaru


Antrenamentul neuronal BM-BCI pentru atenuarea sau chiar eliminarea simptomelor asociate cu disfuncțiile neuronale asociate TSA:

conectivitate redusă între zonele corticale, în special odată cu creșterea distanței intra sau inter emisferice;
slaba corelare a zonelor responsabile de funcții complexe specifice celor două emisfere;
o mare varietate de diferențe semnificative și uneori contradictorii în EEG, dintre care amintim hipoconectivitatea asociată cu hiperconectivitatea lobilor prefrontali, coroborat cu diferențe de amplitudine a zonelor Brodmann.
Aceste diferențe reflectă probabil variabilitatea funcțională „universală” ce caracterizează Tulburările din Spectrul Autist.
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: NPE COSTIN DAMASARU

Postby dora » Sat Jan 22, 2022 3:24 pm

Viitorul este deja aici

DE COSTIN DĂMĂȘARU
5 NOV. 2021
https://www.psychologies.ro/echilubru-i ... 4ZK2rqZM64
„Sunt foarte multe povești de succes despre recuperarea copiilor, povești care m-au impresionat profund. De la copii care nu puteau articula cuvinte și care au început să vorbească sau care erau extrem de agresivi cu ei înșiși ori cu cei din jurul lor și au devenit calmi, la copii care nu erau deloc prezenți și s-au transformat în micuți care înțeleg ceea ce li se spune, care răspund și au inițiativă”.

Acestea sunt cuvintele lui Costin Dămășaru, specialist în neuroștiință, fondatorul Neuro Performance Enhancement Center din București. În acest loc, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, se fac progrese notabile în ceea ce privește îmbunătățirea capacităților neuronale ale copiilor cu Autism, ADHD, Sindrom Down, sau ale adulților care se luptă cu depresia, anxietatea, diferite dependențe, tulburări de atenție sau boli neurodegenerative (Parkinson, Alzheimer etc.).

Progresele sunt dobândite cu ajutorul antrenamentului neuronal BM-BCI (Brain Mapping- Brain Computer Interface), ce are ca scop eliminarea disfuncțiilor neuronale și optimizarea rețelelor existente prin îmbunătățirea modului în care acestea comunică între ele, antrenamentul neuronal fiind un proces de învățare accelerată, eminamente non-invaziv.

Evoluția impresionantă copiilor cu TSA
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: NPE COSTIN DAMASARU

Postby dora » Sun Jan 23, 2022 8:46 am

Costin Dămășaru, Neuro Performance Enhancement Center: „Să ai mintea cu tine, nepoate!”
Costin Dămășaru
https://elitaromaniei.ro/costin-damasar ... e-nepoate/

După 18 ani în Management și Vânzări, din postura de reprezentant vânzări, manager, antreprenor și lector universitar doctor, viața lui Costin Dămășaru a virat foarte brusc și decisiv către zona Neuropsihologie. A fost un răspuns disperat venit din nevoia de a se vindeca. Și din acest punct de cotitură, a pătruns într-o lume fascinantă care îi definește obiectivele
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI


Return to TERAPII

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron