Donez ziua de nastere!

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Donez ziua de nastere!

Postby dora » Fri Jan 19, 2018 5:54 pm

Soprana Leontina Văduva își dăruiește ziua de naștere copiilor cu autism
Magdalena Popa Buluc / 29 noi 2016 / 19:01

https://www.dcnews.ro/soprana-leontina- ... 24110.html

ncepând cu anul 2014, în fiecare primavară, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 2 aprilie, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism organizează Suflet în Culori, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism. La ediția din acest an, pe scena evenimentului s-a aflat și soprana Leontina Văduva care, odată cu această participare a hotărât să rămână în continuare aproape de cauza copiilor cu autism.

“În această primăvară, am avut bucuria de a cânta din nou la București, pe marea scenă a Ateneului Român, de această dată pentru o cauză de suflet. Alături de muzicianul Grigore Leșe, regretatul organist Maestrul Nicolae Licareț și pianista Laure Cambau am încercat să aduc bucurie și să dăruiesc un gram de speranță copiilor cu autism. Cred cu tărie că sprijinul fiecăruia dintre noi poate însemna o șansă la recuperare pentru copiii cu autism, de aceea am hotărât ca în acest an special pentru mine, an aniversar Leontina Văduva 30, să-mi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi sufletului meu. Vă rog, așadar, să nu-mi trimiteți daruri, ci să trimiteți un gând bun și o donație pentru cei 400 de copii ai Asociației Help Autism”, scrie soprana pe contul deschis pe platfoma de crowdfunding unde fanii săi îi pot transmite urările de bine, printr-o donație pentru copiii cu autism.
dora

Re: Donez ziua de nastere!

Postby dora » Fri Jan 19, 2018 6:00 pm

Mihai Stan - Help Autism
IMI DONEZ ZIUA DE NASTERE COPIILOR CU AUTISM
2,000 RON
DONATII STRANSE
100% Complete
2,000 RON

http://helpautism.galantom.ro/fundraisi ... ew?id=4465

Am cunoscut prima dată autismul în 2013, când nepoţelul unor prieteni foarte buni a fost diagnosticat cu autism. De atunci continuu am încercat să ajut şi să susţin o cauză atât de diferită de cea pe care eu o reprezentam. Dar, prin cultură putem susţine diferite cauze, aşa a început povestea de suflet cu Asociaţia Help Autism, aşa a luat naştere evenimentul SUFLET ÎN CULORI. Un concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism ajuns în 2017 la cea de-a patra ediție. Cred în acest eveniment deosebit și doresc să fac şi mai mult pentru acești copii speciali, aşa că anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi sufletului meu.

Anul trecut, pentru prima data, mi-am donat ziua de naștere copiilor cu autism. Anul acesta am incredere că voi reuşi să depăşesc suma propusă, vă rog aşadar să nu-mi trimiteți daruri, ci fiți alături de mine cu un gând bun și o donație pentru copii diagnosticați cu autism.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/
dora

Postby dora » Fri Jan 19, 2018 6:09 pm

Eu, Alin Salvan, imi donez ziua de nastere ASOCIATIEI AUTISM EUROPA BISTRITA - Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț.

21 Noiembrie 2015 la 23:00

În scurt timp, pe 21 noiembrie, îmi voi petrece cea de-a 41-a aniversare, ziua în care voi fi în centrul atenţiei familiei, prietenilor şi cunoscuţilor.
Din cand in cand, este important sa ne reamintim cat de norocosi suntem, iar eu ma consider a fi printre aceia care ar trebui sa fie recunoscatori pentru ceea ce au – oportunitatile sa imi construiesc o viata pe care o iubesc, pasiunea pentru munca pe care o fac si, cel mai important, o familie minunata si iubitoare.Si multi prieteni!
Iubesc neconditionat copiii!
Ca semn de preţuire, aleg să vă DONEZ ZIUA MEA DE NASTERE. Te provoc să fii erou. Erou pentru o zi. Alege şi tu să desenezi zâmbete. Nu uita: copiii sunt ca nişte radare extrem de sensibile. Ochii lor nu lasă nimic neobservat, urechile lor sunt întotdeauna pe recepţie, iar mintea lor prelucrează neobosită mesajele pe care le recepţionează. Investind în ei, investeşti în mine!
Vă invit, așadar, să îmi faceți un cadou indirect, donând suma pe care ați fi cheltuit-o, sau nu :), pe cadoul meu catre ASOCIATIA AUTISM EUROPA BISTRITA - Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț.
Stați așa, că n-am terminat. Vrei totuși să mă suni? Voi avea telefonul meu deschis. Dar nu mă suna! Decât să-ți cheltui banii spunându-mi LA MULȚI ANI, poți să-mi aduci o și mai mare bucurie donând suma respectivă.De la 5 lei cât v-ar costa un telefon dat până la… cât vă lasă inima. Sau dorul de mine :)

FIȚI BUNI, vă rog, cu MINE și cu VOI. Și cu cei care au atâta nevoie!
NU CONTEAZA CAT DARUIESTI, CI CAT DE MULTA DRAGOSTE PUI IN CEEA CE DARUIESTI!

Echipa Centrului de Resurse si Referinta in Autism "Micul Print" Bistrita ii multumeste bistriteanului Alin Salvan care si-a donat ziua de nastere in beneficiul Asociatiei Autism Europa Bistrita. Proiectul "Imi donez Ziua de nastere Centrului de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistria", initiat de Alin, i-a determinat pe prietenii lui sa doneze in decurs de o luna 1400 de lei Asociatiei Autism Europa Bistrita, bani ce vor fi folositi pentru achizitionarea de cadouri de Craciun pentru copii si terapia beneficiarilor Centrului.
https://www.timponline.ro/zi-de-nastere ... sm-europa/
dora

Postby dora » Sun Jan 21, 2018 9:57 pm

ÎMI DONEZ ZIUA DE NAȘTERE
Adelina s-a născut la 2 aprilie, odată cu ziua internațională a conștientizării autismului. Destin sau coincidență, nu știm… dar la vârsta de 6 ani a primit diagnosticul de copil cu autism. În fiecare an de ziua Linei “petrecem” vorbind lumii despre această afecțiune. Anul acesta vom face mai mult decât atât.

“Dacă te-aș invita la ziua mea, ai veni? Dacă ai veni, ce mi-ai aduce? Dăruiește-mi o fapta bună de ziua mea!
Dăruiește-mi o DONAȚIE pentru copiii diagnosticați cu autism din Asociația și noi suntem copiii voștri! Avem nevoie de tine!”
Ziua ta când este? Ai accepta să o donezi la fel cum fac eu?
Scrie-ne în privat despre tine și hai să oferim zâmbete și multe speranțe și de ziua ta.

http://sinoisuntemcopiiivostri.com/even ... e-nastere/
dora

Postby dora » Sun Jan 21, 2018 10:00 pm

IMI DONEZ ZIUA
MARCH 13, 2017
IMPLICARE SOCIALA PERSONAL
andreea burlacu
http://andreeaburlacu.ro/2017/03/13/imi-donez-ziua.html

Hey! Da, fac minunata si preafrumoasa varsta de…. 30 de ani! Si pentru ca nu mi s-a mai intamplat, dar mai ales pentru ca bate criza maturitatii la usa, simt nevoia sa fac ceva cu adevarat important de ziua mea. Am decis acum vreo juma’de an ca o voi dona unei cauze, insa nu m-am putut decide prea usor pe care s-o aleg. Stiti si voi ca neajunsurile din lumea asta sunt enorme si n-as vrea sa o ratez pe cea mai importanta. Am inteles ca treburile nu stau asa, ca nu exista o cauza mai importanta decat alta si ca intotdeauna e bine sa incepi cu cei de langa tine.

Si uite asa, cand cauti ceva cu interes raspunsul apare fara sa stii de unde, m-am reintalnit cu Cosmin. Tatal a 2 gemene superbe, una dintre ele diagnosticata cu tulburare de spectru autist. Ne-am cunoscut tocmai din acest motiv in urma cu vreo 2 ani cand incerca sa faca totul pentru a strange fonduri necesare pentru tratamentul lui Sarah. Cut, 2 ani mai tarziu, Cosmin infiinteaza un centru dedicat copiilor cu autism. United Autism. Cu siguranta veti tot auzi de acum despre el pentru ca intentionez sa va tin la curent cu evolutia lui.

Cosmin va dona terenul, in momentul de fata este in proces de obtinere autorizatii si proiectare. Iar de aici vine partea in care va rog sa ma sarbatoriti altfel anul asta.

Eu donez articole si bannere pe acest blog oricarui brand interesat sa doneze in contul asociatiei pentru a sprijini constructia acestui centru. De asemenea, sunt mai mult decat bine venite si ajutoare in materiale necesare constructiei si serviciile aferente.

Materiale constructii de care este nevoie acum:
– cherestea (scandura, cusacii)
– fier beton
– caramizi
– beton (ciment)
– usi + ferestre
– parchet
– gresie + faianta
Asadar, daca avem branduri doritoare sa sprijine cauza noastra, eu donez continut pe acest blog tuturor celor care imi solicita asta de ziua mea. (doar pe 23 martie, da?)
Iar a2a parte a donatiei se adreseaza tuturor prietenilor, cunoscutilor, partenerilor care se vor gandi sa-mi ofere ceva aniversar, va rog sa o faceti altfel anul asta. Sa donati orice suma vreti, poate echivalentul cadoului chiar, in contul de mai jos. Imi veti spune cel mai frumos la multi ani! De asemenea, dragi cititori, ma si ne ajuta orice distribuire a acestui mesaj, asa ca va invit sa spuneti despre cauza noastra si prietenilor.
Va multumesc aniticipat! Sunteti cei mai buni!
dora

Return to CE POT FACE EU PTR VOI