APCA-ASOC SPRIJIN PARINTII COPIII AUTISM GALATI

Moderators: camel, moderators

Re: APCA-ASOC SPRIJIN PARINTII COPIII AUTISM GALATI

Postby NicoletaL » Wed Nov 20, 2013 4:48 pm

Daruieste si vei castiga !

Cu bucurie anuntam un nou eveniment al carui beneficiar va fi asociatia noastra !

„Dăruiește și vei câștiga!” - un workshop „aproape gratuit” , prin intermediul caruia, gratie organizatorilor, BizzGroup & Iqb Training prin Cătălin Cvitenco , dorim să dăm înapoi societății din care facem parte un pic din ce ne dă ea.

Doritorii vor putea participa la un workshop interactiv despre vânzari, marketing( și nu numai!) de trei ore în care vor învăța cum să stabilească și să atingă obiective, să vândă strategic, să comunice empatic, etc.

Participarea la acest eveniment se va face pe bază de donații/cadouri, jocuri educative, rechizite, etc. - pe care le vom oferi copiilor speciali din APCA - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati.

De ce acest eveniment? Pentru ca este o modalitate ca oricare alta sa privim in jur si sa spunem mandri: " Da, si eu pot sa ajut chiar daca nu sunt miliardar! Da, si eu pot anula indiferenta ce ne inconjoara la fiecare pas!"
De ce copiii cu autism? Pentru ca deseori sunt diagnosticati gresit sau mult prea tarziu, nu au acces la terapiile de recuperare cu ajutorul carora ar avea o sansa, pentru ca de fapt ei sunt copii "speciali"si ne pot invata pe noi toti, calea catre acceptare, intelegere si iubire neconditionata.

Ce: Eveniment ”Dăruiește și vei câștiga!”
Când: 22 noiembrie, orele 17,00 – 20,00
Unde: Seven Cafe & Cinema, Centrul Comercial Winmarkt ( Modern), Etajul 4, Galați

Organizatori: BizzGroup & Iqb Training prin Cătălin Cvitenco
Beneficiar: A.P.C.A.(Asociația de sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați)

Parteneri: Seven Cafe, Music Light Profesional
Speaker: Cătălin Cvitenco
Invitați speciali:
• Lili Mihaela Pavel, director leasing la ”SC Delta Leasing IFN SA”
• Andreea Anamaria Naggar, avocat
Invitat surpriză? Desigur!
Înscrierile se fac la adresa de email iqbtraining@yahoo.com sau la telefon 0721/655589.
Locuri limitate (maxim 35 de locuri disponibile)

Va asteptam cu drag !
https://www.facebook.com/pages/APCA-Aso ... 1421251073
NicoletaL
 
Posts: 126
Joined: Wed May 25, 2011 11:47 pm

Re: APCA-ASOC SPRIJIN PARINTII COPIII AUTISM GALATI

Postby dora » Mon Feb 01, 2016 3:34 pm

Daruim 100 de „Gentute SPECIALE” copiilor cu autism
Posted on 21 ianuarie 2016
Dăruim cu drag și GRATUIT 100 de GENTUȚE SPECIALE, pentru terapia individuală, unui număr de 100 de copii cu autism (o parte din APCA, o parte din afara asociației), grație celui mai nou proiect al nostru, „POT să ZBOR spre VIITOR”.
http://autism-apca.ro/autism-galati-gen ... aiffeisen/


Este vorba despre unul dintre cele 10 proiecte desemnate câștigătoare în 2015 pe platforma RaiffeisenComunități.ro și sponsorizat de Raiffeisen Bank Romania.
GENTUȚA SPECIALĂ va conține:
-20 de CD-uri atent selecționate, de la Editura Edu, conținând fiecare în parte, zeci de softuri educaționale utile în predarea interactivă.
-Un GHID ajutător, dedicat EXCLUSIV copiilor cu autism, conceput de specialiștii din cadrul asociației, pentru utilizarea eficientă a softurilor, în scop terapeutic, de către copiii cu autism, pe 3 niveluri de dificultate (ÎNCEPĂTOR – MEDIU – AVANSAT), adaptabile pe parcursul mai multor ani de intervenție individualizată.

Dacă există sau cunoașteti familii interesate să primească o astfel de GENTUȚĂ SPECIALĂ, dacă au acces la un calculator cu CD-ROM și dacă vor să testeze benefiiciile predării interactive în cazul copiilor cu TSA, ne pot trimite până pe 28 ianuarie inclusiv un mesaj la adresa autism.galati@gmail.com, în care ne scriu de intenția lor și ne furnizează date minime de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon).
GENTUȚA SPECIALĂ va fi distribuită GRATUIT, în cadrul unui eveniment public, grație grantului câștigat de APCA Galați pentru proiectul „POT să ZBOR spre VIITOR”, în competiția de pe platforma Raiffeisen Cmunități. Detalii complete despre proiectul complex prin care am dotat cu tehnologie modernă, pentru terapie, alte 2 săli de la APCA Galați, puteți afla de AICI.
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: APCA-ASOC SPRIJIN PARINTII COPIII AUTISM GALATI

Postby dora » Sun Jan 29, 2017 7:23 pm

http://www.viata-libera.ro/societate/85 ... -cu-autism


RECORD pentru AUTISM” – facem ÎMPREUNĂ cel mai mare puzzle dedicat copiilor SPECIALI
Posted on 24 ianuarie 2017
http://autism-apca.ro/record-pentru-aut ... -speciali/

Cu mare entuziasm, avem plăcerea de a anunța unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte inițiate de APCA Galati, prin care ne propunem să CONSTRUIM în mod REAL, PALPABIL și, mai ales, TRAINIC un ALTFEL de viitor pentru familiile copiilor cu autism din comunitatea gălățeană și nu numai. Toate realizările adunate în fiecare an, proiectele implementate cu succes și PROGRESELE dovedite in RECUPERAREA copiilor nostri SPECIALI ne-au ținut până acum în prima linie în lupta cu autismul și ne ”împing” să facem, mai departe, lucruri din ce în ce mai frumoase și mai mărețe, dovedind că IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL, chiar și în Galați, chiar și în România!

De data aceasta, va invităm SĂ IEȘIM ÎMPREUNĂ DIN TIPARE! Numele fiecăruia dintre voi va sta ca prețioasă mărturie că ne-ați fost alături, în scrierea celui mai SPECIAL RECORD! MII DE MESAJE, în cel mai mare puzzle făcut vreodata în România, vor împleti SOLIDARITATEA cu PUTEREA DE A TE IMPLICA, ce stă în mâinile oricui și, la fel cum va fi efortul nostru colectiv, scopul final al proiectului este unul URIAȘ: achiziționarea unui teren în Galați, pe care vom construi viitorul nostru COMPLEX DE CLĂDIRI, PENTRU SERVICII COMPLETE DE RECUPERARE ȘI INTEGRARE PE PIAȚA MUNCII A COPIILOR ȘI TINERILOR CU AUTISM, din întreg județul Galați.

Așadar, spunem ”START” în mod oficial campaniei ”RECORD pentru AUTISM”, care se va încheia cu un eveniment public în aer liber, de mare amploare, la finalul lunii aprilie 2017, luna conștientizării autismului, și te așteptăm cu entuziasm să vii, alături de cei dragi ție, familie, prieteni sau colegi, să potrivești piesa ta, într-un puzzle uriaș, al CURAJULUI și al SOLIDARITĂȚII, cum nu s-a mai văzut vreodată! Dacă nu poți veni, nu-ți face griji, vom prelua noi sarcina și vom avea grijă să-ți așezăm piesa la loc de cinste, alături de celelalte câteva mii, care vor întregi un tablou superb, al OMENIEI, al SPERANȚEI și al dovezilor de AFECȚIUNE venite din partea comunității gălățene.

Ai la dispoziție trei luni în care poți achiziționa, de la noi sau de la partenerii noștri , care ne vor fi ”complici” în acest inedit demers, piese uriașe de puzzle, special concepute pentru acest eveniment, pe care le vei putea personaliza cu mesajul și numele tău, toate în sprijinul cauzei noastre SPECIALE. Vei putea achiziționa cate piese de puzzle dorești, în schimbul unei donații de 20 lei, pentru care vei primi un bilet înseriat, pe care il vei putea păstra ca o frumoasă amintire a acestui act de BUNĂTATE, IMPLICARE și CURAJ DE A SCHIMBA ÎN BINE colțișorul tău de lume. Astfel, numele tău și o parte din tine se vor transforma într-o bucățică de FERICIRE pentru luptătorii noștri din APCA Galați, în timp ce AJUTORUL tău va fi temelia pe care vom construi, PRIN FAPTE, IMPLICARE și DETERMINARE, un viitor mai bun pentru copiii nostri SPECIALI și pentru întreaga comunitate, în care cu toții trăim.
Tot pe această cale, lansăm provocarea, către toți prietenii și partenerii noștri, actuali sau viitori, institutii publice sau private, unități de învățământ, societăți comerciale, cadre didactice, specialiști, artiști, jurnaliști, voluntari și OAMENI cu suflet mare, de a fi solidari cu cel mai nobil ”RECORD pentru AUTISM” și de a întregi acest frumos lanț al faptelor bune, prin popularizarea evenimentului și vânzarea, în scop caritabil, a pieselor de puzzle, care vor contura, la scară mare, cel mai SPECIAL record de UMANITATE și IMPLICARE din partea întregii comunități!

Pentru mai multe informații legate de eveniment, ne puteti contacta pe adresa : autism.galati@gmail.com si la urmatoarele numere de telefon: 0741635092 (Cristina Ghizdavescu / Responsabil PR, APCA Galati) sau 0752675454 (Nicoleta Lupoae, Presedinte APCA Galati), noutatile legate de campanie si evolutia acesteia urmand să fie postate pe pagina evenimentului, pagina oficială APCA Galați și pe site.
Așadar, haideți să ”punem pe harta” celor mai frumoase RECORDURI din lume cele mai sincere și personale dovezi de AFECȚIUNE și BUNĂTATE, pentru cei mai SPECIALI copii din lume!
”Autismul este RECUPERABIL – Hai să luptăm ÎMPREUNĂ”
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Previous

Return to Galati

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron