ABA ROMANIA

Moderators: camel, moderators

ABA ROMANIA

Postby dora » Fri Jun 23, 2017 6:16 am

DESPRE ABA ROMÂNIA
Str. Vulturilor nr 35, sector 3, București
contact@aba-romania.ro

ABA România s-a înființat în anul 2015, la inițiativa unui grup de profesioniști acreditați la nivel internațional în ABA (Applied Behavior Analysis), știința care se ocupă cu modificarea comportamentului, prin manipularea factorilor din mediu. Tehnicile ABA au devenit cunoscute publicului larg prin aplicabilitatea lor pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu autism și alte tulburări în dezvoltare.

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți psihologi sau practicieni în domeniul educației din țara noastră sunt interesați să se specializeze în ABA. Deși nu există studii în România, cursurile organizate de universități străine în țara noastră, dar și posibilitatea de acreditare în urma acestora, oferă celor interesați șansa de a se specializa în domeniul ABA și de a învăța să aplice tehnicile comportamentale la standarde internaționale.

În 2017, în România, sunt peste 30 de specialiști ABA acreditați, iar numărul lor continuă să crească. ABA România s-a înființat cu scopul de a promova atât importanța acreditării practicanților în acest domeniu, cât și standardele de aplicare a tehnicilor ABA în România.

http://aba-romania.ro/membri/
dora
 
Posts: 3779
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to CENTRE ABA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron