Filiasi, DOLJ

Moderators: camel, moderators

Filiasi, DOLJ

Postby dora » Sat Sep 03, 2011 5:56 pm

Directorul DGASPC Dolj, Florin Stancu: „ Un al doilea proiect demarat anul acesta, de data aceasta în colaborare cu o fundaţie – pentru că fondurile europene puse la dispoziţie în 2011 s-au adresat îndeosebi societăţii civile, ONG-urilor, noi nefiind beneficiari eligibili – se referă la copiii cu autism.

Proiectul este tot în curs de implementare şi are două componente. Prima se referă la formarea de specialişti pentru lucrul cu copilul autist – şi vorbim de aproximativ 14 specialişti, pe diferite specializări, din cadrul instituţiei noastre, care vor fi formaţi.

În al doilea rând, instituţia noastră va pune la dispoziţia fundaţiei un spaţiu, care urmează să fie dotat prin intermediul proiectului cu finanţare europeană, special pentru a răspunde nevoilor de recuperare ale copilului cu autism. Sperăm ca până la sfârşitul anului să devină funcţională şi această componentă, care ne lipsea. Noi lucram şi până acum cu copilul cu autism, dar fără a avea dotările speciale şi un spaţiu cu destinaţie exclusivă”.

http://www.cvlpress.ro/?p=17482
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to JUD DAMBOVITA,DOLJ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron