Evenimente Timis

Moderators: camel, moderators

Evenimente Timis

Postby dora » Sat Mar 12, 2011 5:44 pm

Regionala de Poştă se implică în acţiuni caritabile


- În interiorul Oficiului Poştal număr 1 Timişoara vor fi amplasate cutii specifice strângerii de fonduri pentru copiii autişti.


Strângere de fonduri la Centrul Regional Reţea Poştală Timişoara. Instituţia a răspuns invitaţiei Asociaţiei Casa Faenza Timişoara de a pune la dispoziţie spaţiul Oficiului Poştal nr 1 (Poşta Mare), pentru activităţi umanitare, de strângere de fonduri.
Ca atare, atunci când asociaţia va decide, Poşta Mare va găzdui cutiile specifice strângerii de fonduri, pentru copiii care suferă de autism.
Directorul Centrului Regional Reţea Poştală Timişoara, Nelu Balaş, îi invită pe toţi cei care intră în Oficiul Poştal nr 1 Timişoara să fie atenţi la aceste recipiente specifice, pentru că orice donaţie contează.


„Sunt copii care nu se pot bucura, la fel ca alţii, de o viaţă perfect normală. Cred că fiecare dintre noi poate da dovadă de omenie, pentru că gesturile umanitare sunt cele mai frumoase, iar destinatarii gesturilor noastre le apreciază cum nici nu vă puteţi imagina”, a declarat Nelu Balaş.
Cutiile Asociaţiei Casa Faenza vor sta la Poşta Mare până în preajma Sărbătorilor de Paşti.
A.B.D.


http://www.aradon.ro/regionala-de-posta ... 1-08351809
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Evenimente Timis

Postby dora » Mon Jun 17, 2013 7:02 am

Dan Teodorescu de la Taxi a vizitat o şcoală specială din Timişoara: a cântat "Cele două cuvinte" cu un copil bolnav de autism

31 mai 2013, 15:14

https://adevarul.ro/locale/timisoara/ti ... index.html
deStefan Both

Edi şi Dan Teodorescu au cântat împreună la şcoala specială din Timişoara

Muzicienii au fost invitaţi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Dumitru Ciumăgeanu” din Timişoara. Dan Teodorescu a fost mai emoţionat decât copiii care l-au aşteptatDan Teodorescu a fost invitat la şcoala specială de profesoarele lui Edi, un copil de 15 ani, care suferă de autism, dar care este mare fan Taxi.

Având în vedere că se afla la Timişoara, pentru un concert, Teodorescu nu a stat pe gânduri şi a acceptat să viziteze şcoala din cartierul Iosefin.

Dan Teodorescu a avut parte de o surpriză care l-a făcut să lăcrimeze. Edi, care a fost diagnosticat cu autism la vârsta de şapte ani, a cântat cântat alături de el întreaga piesă “Cele două cuvinte”.

“Am fost copleşit când am auzit că a învăţat piesa asta, ştiu ce înseamnă autismul. Pe Facebook am fost contactat şi am promis că o să vin să îl întâlnesc. A fost un moment unic, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva în viaţa mea, să văd un copil autist că îmi cântă piesele. E extraordinar că am ajuns la sufletul unui copil în acest fel”, a declarat Dan Teodorescu.

În ciuda problemelor, el ştie pe de dinafară mai multe piese de la Taxi.


“Îi place muzica în general, este un copil tare bun chiar dacă suferă de boala pe care o are, face terapie, merge la şcoală, evoluţia lui este bună. Ascultă toate genurile de muzică, de la clasică la populară”, a spus Liliana, mama lui Edi.
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI


Return to JUD TIMIS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron