ADOPTA UN ONG!

Moderator: moderators

ADOPTA UN ONG!

Postby dora » Sat Oct 03, 2009 8:39 pm

Rusu+Bortun Brand Growers™ a adoptat Organizatia Autism Romania
Postat de admin | 23.09.2009 | 18:09

AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism, organizatia care apara si promoveaza drepturile si interesele persoanelor cu autism (copii, tineri, adulti) si ale familiilor acestora, a fost adoptata de catre agentia Rusu+Bortun Brand Growers™. In urma adoptiei agentia a oferit organizatiei consiliere asupra strategiei de promovare si servicii de creatie:„Daca ar fi fost sa alegem din cele peste 120 de ONGuri care isi cauta parinti, ne-ar fi fost foarte greu sa ne hotaram. E nedrept sa decizi ce cauza merita mai mult suport. Insa, probabil fara sa o stie, Organizatia Autism Romania a fost cea care ne-a ales pe noi si i-am primit cu bratele deschise.

Angajamentul pe care ni l-am luat fata de organizatie reflecta foarte exact nevoile concrete ale persoanelor cu autism in contextul actual. Este vorba de crearea unei identitati relevante si a unei comunicari coerente, care sa ii ajute sa depasasca parerile preconcepute cu care se confrunta in prezent.” – a declarat Andra Baltoiu, Strategic Planner, Rusu+Bortun Brand Growers™.

Rusu+Bortun Brand Growers™ este o agentie de strategie si manifestare de brand, fiind prima companie structurata ca agentie de brand ce ofera si servicii de comunicare externa, asumandu-si responsabilitatea pentru intreaga identitate si comunicare a clientului.

Portofoliul agentiei cuprinde clienti precum: P&G (Gillette), Hostway Romania, Realitatea Catavencu, Conadi Real Estate, Romspedition, Unilever (Rama), Technophar. Printre brand-urile crescute se află: Cratima, 3rdEYE, SMARK, Conformist, Prego, Extenso, Becker Consult, Colocvio, Notting Hill, Silver Bullet, Blogway, Markit, Greenworks, EcoEnergia, TabaRama, Identis, adoptaunong.ro sau Auto1one.http://www.adoptaunong.ro/2009/09/23/ru ... m-romania/
dora
 
Posts: 3780
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Fri Oct 23, 2009 1:08 pm

Am vazut anuntul si…
Postat de admin | 12.09.2009 | 13:09

“Cautam oameni buni, dispusi sa ajute alti oameni buni. Cum sa-i ajute? Vorbindu-le altor oameni despre ei. Pentru ca vorbind poti face si alti oameni buni.”Cam asa suna anuntul dat de Adopta un ONG. Au trecut patru saptamani de cand formatia VUNK a raspuns anuntului si deja s-au intamplat multe: au adoptat Organizatia Autism Romania si nu s-au multumit doar cu titulatura de parinti adoptivi, ci s-au hotarat sa mearga pe principiul “vorbind poti face si alti oameni buni”.


De aceea, s-au gandit ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Si, daca o imagine face cat o mie de cuvinte, atunci un videoclip spune un intreg roman.


Asa ca au filmat videoclipul piesei “Dau alarma”. Protagonistul e Andrei, un tanar diagnosticat cu sindromul Asperger, o forma de autism, un baiat diferit dar, in acelasi timp, la fel ca noi. Diferit pentru ca simte diferit, gandeste diferit, traieste diferit, dar si acelasi pentru ca simte, gandeste si traieste. Videoclipul poate fi vazut pe

http://www.vunk.ro/dau-alarma-clip-oficial.html

, site-ul relansat pe 09.09.2009, ora 9 pm.

Povestea lui Andrei si a altor tineri ca el o sa mai fie spusa si la concertul VUNK de sambata, ora 20.30, din cadrul ONGFest (strada Franceze – Lipscani) . In cadrul aceluiasi eveniment, insa pe 11 septembrie, la ora 21.00, o sa cante si Interzis, parintii adoptivi ai celor de la MaiMultVerde si Fundatia “Inima de Copil” Galati.

Luati de ascultati-le povestile. Nu e de ajuns sa le auziti. Oamenii buni asculta.

Adopta un ONG este o initiativa a Galei Societatii Civile destinata tuturor celor preocupati de sustinerea sectorului non-profit. Adopta un ONG! Bine faci, bine gasesti!


http://www.adoptaunong.ro/2009/09/12/am ... nuntul-si/


http://stirileprotv.ro/video/baietii-de ... a/60370013
dora
 
Posts: 3780
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Tue Oct 27, 2009 10:48 am

Andrei, tînăr cu Sindrom Asperger, -protagonistul videoclipului formației Vunk
Posted on | September 27, 2009 | Written by autism romaniacloseAuthor: autism romania Name: autism romania
Site: http://www.autismromania.ro
About: See Authors Posts (19) | No Comments

Intre 11-13 septembrie Autism România a participat la ONGFest , cel mai important eveniment al sectorului asociativ din România, organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi finatat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Pe parcursul celor 3 zile, între orele 10-18, am putut fi găsiţi la standul dedicat asociaţiei noastre, de unde am împărţit trecătorilor pliante şi şepci , iar celor mai interesaţi de autism şi brosura adresată părinţilor „Cînd ne îngrijorăm? Cum acţionăm?”. Am difuzat şi o serie de filmuleţe video care prezentau experienţa de viaţă a cîtorva copii şi adulţi cu TSA, a părinţilor lor şi a profesioniştilor din educaţie care lucrează cu copii cu TSA din Marea Britanie, pentru a face cunoscute publicului larg cîteva aspecte din problematica TSA din prima sursă.

In seara celei de-a doua zi a tîrgului a avut loc un eveniment special, concertul formaţiei Vunk, susţinut în sprijinul Autism România, în cadrul campaniei Adopta un ONG, concert care s-a bucurat de un real succes, baietii au fost îndelung ovaţionaţi, trebuind să urce de 2 ori pe scenă. Cu acest prilej, aceşti minunaţi, sensibili şi talentaţi baieţi, au anuntat ‚adopţia’ asociaţiei noastre şi faptul că vor purta cu ei în concerte acelasi mesaj de sprijinire a organizaţiei Autism România şi a persoanelor cu autism din România.

Vizitaţi siteul www.vunk.ro (dar si www.autismromania.ro) si veţi putea viziona noul videoclipul al formatiei Vunk, „Dau alarma”, în care protagonistul este Andrei, tînăr cu sindrom Asperger. Mulţumim băieţilor pentru mesajul pozitiv şi pentru îndemnul adresat tuturor celor ‚tipici’, trecătorilor pe lîngă cei ‚diferiţi’ (si nu mai puţin umani), de a deschide ochii şi de a nu trece nepăsători, indiferenţi sau chiar aroganţi pe lîngă aceştia.

Multumim Vunk ca sînteţi aproape de persoanele cu autism!

Mulţumim agenţiei de brand Rusu+Bortun Brand Growers™ pentru afişul cu care ne-am prezentat şi reprezentat la ONGFest, agentie care a ‚adoptat’ Autism Romania (vezi si www.adoptaunong.ro ).

Mulţumim companiei Print Promotion pentru personalizarea şepcilor noastre.

Nu în ultimul rînd mulţumim voluntarilor care ne-au ajutat la acest eveniment, în mod special Andreei Bălan. Mulţumiri speciale lui Mircea, consilierul ştiinţific al asociaţiei, persoana cu Sindrom Asperger, care a făcut traducerea şi subtitrarea tuturor filmuleţelor video prezentate la stand şi a făcut posibilă prezentarea acestor filmuleţe dpdv tehnic, fiind prezent pe parcursul celor 3 zile la stand.

Vă aşteptăm să ne vizitaţi standul şi in 2010, cînd vom fi cu siguranţă mai buni decît în acest an!

Vă aşteptăm să ne fiţi alături pentru mai binele copiilor noştri!
http://blog.autismromania.ro/2009/09/an ... Biei-vunk/
dora
 
Posts: 3780
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI


Return to ARHIVA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest