Legea e respectata doar de cei cu frica de Dumnezeu

Moderator: moderators

Legea e respectata doar de cei cu frica de Dumnezeu

Postby fag10 » Sat Sep 26, 2009 8:04 pm

Spun acest lucru deoarece in orasul Giurgiu nu mai primim indemnizatia pt perssoane cu handicap incepand cu luna mai a.c. La nenumaratele mele sesizari catre toate organismele posibile de a apara drepturile persoanelor cu handicap, am primit doar raspunsul celor de la inspectia Muncii in care imi sugerau sa dau primarul in judecata, de vreo sanctiune administrativa nici nu se pomenea, de fapt mi-au spus de la inceput, citez: "noi cercetam, dar daca nu exista bani, nu ii veti primi". Cei de la guvern i-au raspuns presedintei de la asociatia din Giurgiu ca ei au trimis bani, dar e o problema locala si sa ne descurcam. Doamnei Popa, care isi face atata reclama cu legea ei, i-am trimis multe mail-uri, poate peste zece. Nici macar n-a avut bunul simt sa-mi trimita un raspuns scurt in care sa-mi spuna doua cuvinte, iar voi, cei care scrieti pe acest forum, v-am cerut odata un sfat, in legatura cu cei carora ar trebui sa ma adresez pentru a-mi rezolva aceasta problema si nimeni nu a raspuns in niciun fel. Nu cred ca nu exista printre toti acesti parinti si cineva care are habar de legi si ar putea sa ma sfatuiasca, dar daca mie mi-e bine, nu-mi pasa de ceilalti. Asta e atitudinea d-vs, domnilor parinti care ati devenit foarte egoisti. impartasiti din ceea ce Dumnezeu v-a ajutat sa aveti parte, adica din metodele prin care reusiti sa faceti rost de bani pentru a va putea plati terapia, din programele pe care aveti fericirea sa le faca un consultant strain si celorlalti, ca dumnezeu va va ajuta sa va recuperati copiii cat mai repede. Eu nu mai am nevoie de programele d-vs, Dumnezeu a compensat aceasta lipsa de terapeuti, tutori, supervizori, iar fiul meu mai are doar o batalie pentru a castiga razboiul. Insa sunt foarte multi parinti care au nevoie de ajutorul celor care ati avut norocul sa beneficiati de de programe si supervizori. De geaba postam materiale de lucru, carti intregi, poze etc, daca nu le aratati parintilor copiilor ce trebuie si cum trebuie sa lucreze cu copiii lor.
Vreau sa va mai scriu ca in urma aparitiei povestii copilului meu in ziar nu am primit nici macar un telefon de incurajare de la cineva, mai ales parinti in situatia mea, doar doua mamici disperate care nu stiau pe ce cale s-o ia si o mamica binevoitoare care imi punea casa ei la dispozitie pentru a face terapie cu una din terapeutele fiului ei contra sumei intre 50 si 150 ron, in functie de cat de afectat este copilul meu. daca si noi parintii am inceput sa ne jecmanim intre noi, asa cum unii si-au adus supervizor de afara pe banii fraierilor de parinti care au cotizat in asociatia lor, Dumnezeu nu o sa va ajute si bine nu va va fi.
Am deviat de la problema mea, dar as vrea, ca in urma acestui post sa deveniti mai buni si sa impartasiti cu cei care au nevoie ceea ce unii dintre voi aveti: PROGRAME. Daca trimiti pe privat nu va sti niciodata supervizorul ca ai dat programul fara sa primeasca si el bani sau chiar daca va sti, nu va avea dovezi. Asa ca fiti mai buni fiindca Dumnezeu zice sa impartim cu fratii nostri ceea ce avem.
Sanatate tuturor si Dumnezeu sa va ajute in toate, pe toti.
fag10
 
Posts: 57
Joined: Thu Jan 31, 2008 12:10 am

Re: Legea e respectata doar de cei cu frica de Dumnezeu

Postby dora » Sun Sep 27, 2009 1:32 pm

fag10 wrote: De geaba postam materiale de lucru, carti intregi, poze etc, daca nu le aratati parintilor copiilor ce trebuie si cum trebuie sa lucreze cu copiii lor.
Sanatate tuturor si Dumnezeu sa va ajute in toate, pe toti.
Fag 10,

cine a postat materiale de lucru a pus pe net si o impresionanta arhiva video, a fost si la familii acasa cu fetele pentru a le arata concret ce si cum, a facut prezentari ABA si in tabara...
La gamara ma refer....
dora
 
Posts: 3780
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby fag10 » Sun Sep 27, 2009 6:34 pm

stiu ca a postat foarte multe materiale. si eu i-am trimis materiale ca sa posteze: fisele cu litere pentru perioade pregrafiei.
fag10
 
Posts: 57
Joined: Thu Jan 31, 2008 12:10 am


Return to ARHIVA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron