dati-mi un sfat

Moderator: moderators

dati-mi un sfat

Postby Lily1307 » Mon May 23, 2011 4:09 pm

de curand a luat fiinta in caracal o asociatie pentru copii cu autism , vrem si noi un model de proiect de finantare pentru a face un centru pentru copii cu autism.
va multumesc in numele parintilor din orasul caracal ai caror copii sufera de autism
Lily1307
 
Posts: 62
Joined: Sun Mar 04, 2007 10:05 am
Location: Caracal

Postby Lily1307 » Mon May 30, 2011 8:03 am

puteti sa imi dati si mie un raspuns la ce v-am rugat
multumesc.
Lily1307
 
Posts: 62
Joined: Sun Mar 04, 2007 10:05 am
Location: Caracal

Postby gabi.b » Mon May 30, 2011 9:37 pm

Sunteti doar o asociatie . Nu cred ca puteti accesa asemenea fonduri . Noi functionam , la Oradea de cativa ani , ne-a trebuit acreditare pe servicii sociale (ceea ce inseamna un sediu adecvat , minimum un angajat , o groaza de acte ) . Incercati pentru inceput sa functionati in spatiu inchiriat (eventual sali de clasa nefolosite , pentru inceput) si sa scrieti proiecte mici la Primarie (sub 5000 de ron ) pentru a ajuta copiii . Eventual pentru un proiect la care va ganditi (sume mari) intrebati pe cineva care se ocupa cu scrierea de proiecte pentru a va spune care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a accesa astfel de bani . Multa bafta .
gabi.b
 
Posts: 247
Joined: Tue Mar 20, 2007 3:42 pm

Postby Lily1307 » Tue Jun 07, 2011 5:27 pm

mutumesc gabi , avem acreditare pentru servicii sociale , avem si spatiu dat de primarie numai al nostru , am si angajati dornici sa lucreze cu copii .
primaria pentru inceput nu ne poate ajuta decat cu plata utilitatilor spatiului , au spus ca poate mai tarziu sa facem si proiecte mici la nivel de primarie .
de aceea intreb si eu de ceva mai mare daca se poate , sau cum ati procedat voi cand ati inceput .
multumesc mult
Lily1307
 
Posts: 62
Joined: Sun Mar 04, 2007 10:05 am
Location: Caracal

Postby gabi.b » Tue Jun 07, 2011 5:42 pm

Din pacate si noi avem un spatiu doar al nostru de un an si ceva dar..ne-am impotmolit cu acreditarea pe servicii sociale deoarece actele pe spatiul respectiv (care e al primariei!!!) nu sunt in regula , dar in toamna aceasta vom obtine acreditarea . Cat despre fonduri noi lucram doar pe proiecte mici , asa cum ti-am spus la Primarie si la Consiliul Judetean , deoarece fonduri pentru constructia de centre nu exista , decat daca e vointa vreunei institutii mai mari din oras , si ar face asta impreuna cu voi . Acum ceea ce pot sa te sfatuiesc e sa nu pierzi oportunitatea cu proiectele scoase de cele doua institutii chiar daca sumele par neansemnate , aceste proiecte putand fi scrise chiar de voi ( nu e greu) , dar pentru proiecte mari ai nevoie sa cauti pe cineva care scrie proiecte si eventual ei ar putea stii cand apare asa ceva (asta se face conform unui procent din suma pe care o puteti castiga pe proiect ) Daca tot aveti acreditarea , mai nou se externalizeaza serviciile pe la Protectia Copilului si puteti licita acolo ,asta in cazul in care in orasul vostru a fost sau exista deja vreun centru pe cale de desfiintare ...Noi avem colaboratori cu permis de libera practica (deci nu sunt angajatii nostrii) , pentru terapiile cu copiii , psiholog , kinetoterapeut si ei percep sume mai mici pentru membrii asociatiei ,avand in vedere ca le punem la dispozitie spatiul nostru, asta putem sa oferim deocamdata . :)
gabi.b
 
Posts: 247
Joined: Tue Mar 20, 2007 3:42 pm


Return to INTREBARI FRECVENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron