Decontare 5 ore terapie

Moderator: moderators

Decontare 5 ore terapie

Postby dora » Thu May 23, 2019 7:35 am

Ieri, 2 aprilie, de Ziua internațională a Conștientizării Autismului, Guvernul României anunța încheierea unui protocol important între trei ministere (Sănătate, Educație, Finanțe Publice), respectiv CNAS, pentru a acorda servicii integrate de sănătate, sociale și de educație persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist.
Citeşte întreaga ştire: Dăncilă, Pintea și Teodorovici au anunțat un protocol în sprijinul persoanelor cu autism, dar îl țin sub cheie! Avem doar 150 de psihiatri pediatri decontați de stat în toată țara!

https://www.libertatea.ro/stiri/dancila ... ra-2593839

Prin înscrierea în acest Registru Online certific că sunt părintele/aparținătorul unei persoane diagnosticate cu Tulburări din spectrul Autist și solicit Guvernului decontarea a minim cinci ore de terapie pe săptămână pentru fiul/fiica mea, conform promisiunilor făcute public ieri în data de 2 aprilie 2019 de Guvernul României cu ocazia semnării protocolului interministerial pentru creșterea accesului la servicii de recuperare pentru persoanele cu tulburări din spectrul autist.


https://www.petitieonline.com/registrul ... rul_autist
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to LEGI, HOTARARI,ORDONANTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron