Programe de finantare

Moderator: moderators

Postby dora » Tue Feb 23, 2010 1:14 pm

În vederea facilitării accesului la finanţare pentru activităţi în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor persoanelor cu handicap, ANPH a realizat un catalog al programelor de finanţare ce pot fi accesate de organizaţiile interesate. Catalogul va fi actualizat în permanenţă, pe masură lansării diverselor programe.http://www.anph.ro/tematica.php?idt=3&idss=59
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Thu Dec 15, 2011 1:00 pm

dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Programe de finantare

Postby dora » Wed Jul 24, 2013 2:36 pm

Fundatia Vodafone ofera finantari de 300.000 euro pentru proiecte de sanatate si educatie

Pana pe 8 august, ONG-uri si institutii publice pot depune proiecte de imbunatatire a serviciilor medicale sau a procesului de invatamant.(22 iul 2013)

--------------------------------------------------------------------------------
Fundatia Vodafone Romania a anuntat lansarea unui nou program de finantare, prin care va sustine proiecte de imbunatatire a serviciilor medicale sau a procesului de invatamant. Acesta se numeste “Fondul pentru Fapte Bune” si se adreseaza ONG-urilor, scolilor si spitalelor din Romania.

Calendarul programului Valoarea totala a fondului este de 300.000 de euro. Limita de finantare care poate fi acordata unui singur proiect este de 30.000 de euro.

Proiectele pot acoperi domenii precum :
cresterea calitatii serviciilor medicale intr-o institutie medicala;
oferirea de servicii publice de asistenta medicala pentru categorii defavorizate;
imbunatatirea accesului la educatie;
cresterea calitatii procesului de invatamant.
Inscrierile se pot face pe site-ul http://vodafone.grantwizard.ro/Inscrierile se realizeaza pe site-ul vodafone.grantwizard.ro prin completarea unui formular de inscriere online. Termenul limita este 8 august.

O echipa formata din membri ai Fundatiei Vodafone Romania vor evalua proiectele in perioada 9- 21 august.

Printre criteriile de selectie se numara: concordanta cu misiunea Fundatiei Vodafone Romania si cu domeniile finantate prin acest fond (educatie, sanatate), originalitatea, impactul, alocarea eficienta a resurselor, sustenabilitatea si vizibilitatea proiectului. Sunt incurajate proiectele pentru copii si batrani. De asemenea, se pot inscrie pentru acest fond de finantare, doar organizatiile care nu beneficiaza in prezent de sustinerea Fundatiei Vodafone.

Castigatorii vor fi anuntati in septembrie, iar finantarile acordate vor fi intre 1.000 si 30.000 de euro.

Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone Romania, vorbeste despre noua runda de finantare si cui i se adreseaza: “Ne bucuram sa lansam un nou program, Fondul pentru Fapte Bune, prin care invitam organizatiile non-guvernamentale care nu beneficiaza in prezent de sustinerea Fundatiei sa dezvolte programe noi, in domeniile educatiei si sanatatii, preponderent finantate de noi.”

http://www.responsabilitatesociala.ro/s ... catie.html
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Programe de finantare

Postby dora » Wed Oct 02, 2013 2:30 pm

A început sesiunea de toamnă a competiției de proiecte Idei din Țara lui Andrei!
http://www.taraluiandrei.ro/upload/files/83_file1.pdf

Trăim anotimpul schimbării. Toamna a început cu multe mişcări de stradă, greve sau proteste care au animat spiritele şi ne-au poziţionat într-o tabără sau alta. Cu toţii însă suntem de acord că avem nevoie de soluţii de lungă durată, sustenabile.

Uite, îţi lansăm o nouă provocare, începe a doua ediţie a competiţiei de proiecte Idei din Ţara lui Andrei! Ai idei, vrei să rezolvi problemele şi să transformi viaţa oamenilor, înscrie-te! Cunoşti pe cineva care are idei, spune-i.

Îi căutăm pe cei care nu renunță la primul hop: ambițioși, perseverenți, adevărați luptători. Te căutăm pe tine, Andrei!

Ai la dispoziție zile ca să te informezi în detaliu despre competiție, procedura de înscriere, criterii de selecție (relevanța, obiective SMART, planificare realistă a activităților, buget transparent, impact etc.) și să-ți pui ideile pe hârtie. Citeşte ghidul participantului, ca să-ți fie ușor. În plus, ți-am pregătit pentru zilele următoare câteva ATELIERE care se vor desfășura online, aici pe blog, cu sfaturi de la câştigătorii primei ediţii, bloggeri şi vloggeri.

Asa ca indiferent că ești mămică/tătic, ONGist, biciclist, profesor, reprezinți o instituție publică sau pur și simplu vrei să faci tu acea schimbare pe care vrei să o vezi în lume, te poți înscrie până pe 14 octombrie 2013, ora 10.30.


Perioada de votare și evaluare a proiectelor este 17 - 31 octombrie, iar anunțul câștigătorilor îl vom face pe 8 noiembrie!

84.000 de euro așteaptă să fie sustenabil investiți! Urmăreşte video-ul despre cum poţi transforma o idee bună într-o idee din Ţara lui Andrei!Crezi că putem depăşi împreună rezultatele din prima sesiune a competiţiei Idei din Ţara lui Andrei?

În luna iulie, în urma voturilor publicului (23.723!) și punctajului acordat de juriu (10 oameni experimentați), am desemnat 7 idei care au primit finanțare de maximum 5.000 euro și 3 idei care au primit finanțare de maximum 15.000 euro. Jumătate din ideile care vor primi finanțare vin din domeniul educației, 3 dintre acestea propun soluții sustenabile în domeniul mediului, iar 2 vizează dezvoltarea comunitară.

Dacă vrei să citești mai multe despre ediția curentă, toate informațiile le găsești aici.


http://www.taraluiandrei.ro/blog/a-ince ... 25-cmsid-2
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Programe de finantare

Postby dora » Sun Oct 20, 2013 9:33 am

dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI


Return to LEGI, HOTARARI,ORDONANTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron