PLOIESTI ???

Moderator: moderators

PLOIESTI ???

Postby alinutza » Tue Jan 11, 2011 5:10 pm

buna ziua!!

tare mult as vrea sa gasesc si eu in Ploiesti alte familii care vor sa ne unim fortele sa facem ceva aici pe plan local ca nu stiu de ce, dar parca suntem pe alta planeta. Am un baietel de 3 ani si 3 luni si facem terapie ABA de 4 luni acasa (am vrut sa-l inscriem la Horia Motoi dar din motive pe care nu le cunoastem am fost refuzati). Am gasit foarte greu terapeute, coordonatorul este din Bucuresti, as vrea sa organizam cursuri aici pe plan local dar nu cunosc nici o familie cu care sa colaborez sa facem ceva. Daca vede cineva mesajul meu si e interesat sa lase un semn aici.
Va multumesc si haideti sa ne unim , sa nu mai fim singuri!!!!
alinutza
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 10, 2011 9:52 pm

Postby alessya » Fri Feb 04, 2011 8:28 pm

Si eu sunt mama unui baietel de 3 ani si 10 luni diagnosticat la cu Tulburari de spectru autist. Urmeaza un tratament homeopat la un doctor din Bucuresti. Au aparut rezultate, Din nefericire noi nu ne permitem un terapeut.
Lucrez eu dupa sistemul terapiei aba.
Am aflat de centrul de sanatate mintala pentru copii din Ploiesti dar inca nu au personal. Cursuri in Ploiesti s-au mai facut de la dif asociatii din Bucuresti , dar in 2 sau 3 module este imposibil sa inveti tot.
Si eu imi doresc sa pot face mai mult pentru copilul meu si sa cunosc alte familii care ar putea sa ma ajute cu sfaturi
alessya
 
Posts: 6
Joined: Wed Jan 20, 2010 1:46 pm
Location: Ploiesti


Return to JUD PRAHOVA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron