Asoc INTEGRA ARAD

Moderators: camel, moderators

Asoc INTEGRA ARAD

Postby dora » Thu Oct 25, 2012 8:33 am

INTEGRA

Asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale este o asociaţie care urmează modelul puternic german dat de asociaţia „Lebenshilfe“, care a împânzit Germania începând din anii 60, şi care acum este cea mai puternică asociaţie cu specific al persoanelor cu dizabilităţi mentale.
 Şi noi la rândul nostru suntem un nucleu de părinţi aflaţi în aceeaşi situaţie, adică toţi membrii fondatori avem copii cu dizabilităţi mentale de diferite vârste.

Avem contact cu 60 de familii din Arad şi din judeţ şi pe toţi ne leagă aceeaşi responsabilitate, de a lupta în numele copiilor noştri pentru nişte drepturi elementare omeneşti
http://www.asociatia-integra.ro/

Str. Liviu Rebreanu nr.72A
RO-310148 Arad
telefon 0357 – 426 200
fax 0357 – 426 – 201INTEGRA asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale colaboreaza cu un centru de reabilitare din Germania, unde se vor putea organiza schimburi de experienţă.

Noi am creat un Centru de intervenţie timpurie pentru copii cu vârste cuprinse între 0-7 ani. Un astfel de centru încă nu există în Judeţul Arad. Acest gen de centru presupune următoarele servicii de recuperare: kinetoterapie, masaj, fizioterapie, stimulare mentală, logopedie, diferite terapii, precum Bobath, Vojta, ludoterapie, etc.


http://www.asociatia-integra.ro/proiecte/perioada 23-24 iunie, Integra Asociaţia persoanelor cu dizabilități mentale a organizat o minitabără în stațiunea Moneasa, mai precis în Tabăra Școlară Moneasa.

La acțiunea organizată au participat 12 beneficiari ai Asociației, copii și tineri cu sindrom down, autism și alte deficiențe mentale, precum și unii dintre părinții și frații lor. Le-au fost alături 12 tineri de la Centrul Județean de Voluntariat Arad.
http://www.asociatia-integra.ro/2012/06 ... a-moneasa/
dora
 
Posts: 3782
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to JUD ALBA, ARAD, ARGES, BACAU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest