Asociatia Friends ARAD

Moderators: camel, moderators

Asociatia Friends ARAD

Postby dora » Wed Mar 21, 2012 2:42 pm

Două asociaţii din Arad se luptă pentru ajutorarea copiilor cu deficienţe

Scris de Adrian Cotuna in 14/12/11.
Salvat in STIRI DIN ARAD


Asociaţia Friends a luat fiinţă în luna iulie 2011 şi are ca scop implicarea în dezvoltarea şi integrarea persoanelor cu dizabilităti, în special a celora cu autism.

„Ideea înfiinţării unei astfel de asociaţii, a pornit din partea unor părinţi care au copii cu autism, cum de altfel sunt şi eu, care, deznădăjduiţi de lipsa suportului până în prezent din partea Statului Român, în ceea ce priveşte asigurarea unor condiţii pentru persoanele cu nevoi speciale, au luat decizia de a se implica în acoperirea acestor nevoi pe alte căi.

Mă refer aici la centre de zi create pentru persoanele cu dizabilităţi, în special în spectrul autismului, unde aceştia pot avea parte de terapie cu specialişti calificaţi pe această deficienţă. De asemenea, este nevoie şi de crearea unor locuinţe protejate, unde tinerii cu deficienţe au parte de cazare, masă şi suport, vorbim aici mai ales de cei adulţi sau fără aparţinători“, ne-a declarat Ildiko Simonfi, preşedintele asociaţiei.


http://glsa.ro/arad/stiri-din-arad/1977 ... iente.html


http://autismfriendsarad.blogspot.com/
dora
 
Posts: 3782
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby Corra » Tue May 15, 2012 7:26 pm

Are cineva, cumva, datele de contact ale asociatiei "Friends"? Nu gasesc nicaieri nici adresa, nici nr. de tel. si nu stiu cum sa iau legatura cu ea. Aceeasi rugaminte o am si pentru asociatia "Autismul- Un viitor mai bun" din Arad, daca stie cineva ceva despre ea. Am gasit doar adresele de mail ale asociatiilor, dar se pare ca nu raspunde nimeni.
Corra
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 26, 2012 12:09 pm


Return to JUD ALBA, ARAD, ARGES, BACAU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest