parinti din BRASOV ?

Moderators: camel, moderators

parinti din BRASOV ?

Postby Fandreea » Tue Jun 14, 2011 12:43 pm

Buna Ziua,

Am deschis acest topic nou ptr ca am vazut ca nu prea sunt discutii legate de Brasov.Sunt mamica unui baietel de 3 ani si 2 luni hiperkinetic cu autism.In Brasov nu exista un centru in acest sens,stiu de Asociatia Copii de Cristal , dar eu as vrea sa gasesc pe cineva sa faca ABA in mod regulat,la domicliu cu baietelul meu,si din pacate nu gasesc.Am avut si o incercare anul trecut la o gradinita privata dar a esuat deoarece baietelul meu are stereotipii si fixatii (nu mananca decat mancare facuta crema,nu mesteca) si pe langa acest lucru s-a imbolnavit si foarte rau ( amigdalita acuta ).L-am retras ptr ca educatoarea si directoarea ne minteau ca baietelul face si drege,ca manaca una si alta....etc.In plus de asta m-am nimerit acolo mai devreme de 2 ori si baiatul meu era singur,pe bancuta in hol cu o masinuta.A doua oara era singur in hol cu usa deschis ( asa ca sa-mi fuga in strada).Halal gradinita privata(dupa ce ca ne-a stors de bani).Anul acesta vrem iar sa-l dam la o gradinita de aceasta data de stat,dar nu-l primeste ptr ca are pampersi,ptr ca manaca ce mananca el,nu vb deloc etc. si atunci am ajuns de in 3 saptamani o sa mearga unde merge fetita mea la cresa(am o fetita "sanatoasa" de 1 an jumate care merge de cateva luni program lung la o cresa de stat.Acolo directoarea e f de treaba si sper ca si baiatul se va acomoda.E cam ciudat la cei 3 ani ai lui sa mearga la cresa,dar alta solutie n-avem,eu voi merge la servici si altundeva nu-l primeste.Oricum fizic arata ca un copil de maxim 2 ani si psihic cam tot acolo e....Oricum cand ies cu copii afara toti zic ca sunt gemeni( cu toate ca sunt 2 ani intre ei).Baietelul a regresat foarte mult la cei 3 ani ai lui se poarta ca un copil d 1 an jumate(face cam ce face si sora lui , cu exceptia ca cea mica manaca absolut orice ).As vrea sa stiu daca mai sunt mame din Brasov cu copii cu autism,ptr ca as vrea sa le intreb la ce medici merg copii lor si ce tratament iau.
Fandreea

Terapeut Brasov

Postby manuela.paripas » Thu Sep 08, 2011 3:39 pm

Buna ziua. Am facut terapie pana acum cu doi copii diagnosticati cu autism.
Daca nu ati gasit terapeut putem sa ne intalnim sa discutam despre acest aspect.
Va rog sa imi lasati nr de telefon daca veti considera oportun pt dvs.
Cu lucruri frumoase.
manuela.paripas

Return to JUD BRASOV