Reteaua de Educatie Incluziva (REI) Timisoara

Moderators: camel, moderators

Reteaua de Educatie Incluziva (REI) Timisoara

Postby dora » Tue Jan 22, 2008 2:55 pm

Reţeaua de Educaţie Incluzivă (REI) a apărut în Timişoara, la iniţiativa Fundaţiei de Abilitare şi Centrului „Speranţa”, ca răspuns la o necesitate prioritară a comunităţii în care trăim – aceea de provocare a unor schimbări pozitive în domeniul incluziunii educaţionale şi sociale. Concepută iniţial pentru a facilita comunicarea şi munca în parteneriat între instituţiile şi organizaţiile implicate în educaţie în judeţul Timiş, în prezent REI este o reţea naţională pentru cei care doresc să contribuie la deschiderea spre diversitate şi la construirea unei şcoli şi a unei societăţi pentru toţi.
http://www.copil-speranta.ro/?q=node/1


[b]Proiect care vizeaza grupul tinta parintii cu copii cu autism si tulburari ADHD[/b

]Joi, 12/13/2007 - 09:19 — aura
La inceputul anului 2008 va demara un proiect care vizeaza grupul tinta parintii cu copii cu autism si tulburari ADHD precum si beneficiarii care sunt implicati in servicii sociale pentru copi si adulti cu disabilitati (parinti, familii, specialisti in domeniu etc).

Scopul proiectului consta in intarirea si unirea solidara a retelelor organizationale precum si a retelelor de parinti care activeaza in domeniul incluziunii si dezvoltarii copilului cu autism si a persoanelor cu nevoi speciale.
Prin anuntul de fata fac astfel apel catre retelele de parinti precum si specialisti din intreaga tara sa-si expuna opiniile cu privire la sistemul actual de formare si informare asupra problematicii din domeniul Autism in Romania.
Puteti sa trimiteti opinii, sugestii, propuneri, intrebari la adresa de email: mdianao@yahoo.co.uk

Diana Moraru

http://www.copil-speranta.ro/?q=node/353


Se pot comanda carti

http://www.copil-speranta.ro/?q=node/11
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to JUD TIMIS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron