Săptămâna altfel la AITA


Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Săptămâna altfel la AITA

Postby Geta Hutanu » Fri Jun 22, 2018 1:33 pm

Chiar dacă nu ești din București, ai acces la terapia ABA integrată, prin informații și demonstrații practice realizate împreună cu copilul tău.

Dacă nu ești din București, dar ai vrea să înveți de la oameni cu experiență în domeniu, cum poți face terapie cu copilul tău la tine în oraș, te invităm la SĂPTĂMÂNA ALTFEL LA AITA.

Este săptămâna în care înveți aplicat, practic, lucrând alături de terapeuți și de copilul tău, ce ai de făcut pentru a pune în practică o terapie eficientă la tine în oraș.

La final îți punem la dispoziție un kit practic de terapie, personalizat în funcție de nevoile copilului tău și pe care îl poți folosi începând cu a doua zi.

Nu este un curs, este o săptămână în care înveți cum se face o terapie completă pentru a înțelege care sunt cei mai potriviți pași în recuperarea celui mic și cum îi poți parcurge cu ușurință.
Vom face evaluare și planul de intervenție special pentru el.

Vei afla ce este și cum se face un plan de terapie.

Cum se face terapia ABA;
Cum se face logopedia;
Ce este generalizarea și pașii în achiziția itemilor.
Care sunt terapiile de care mai are nevoie copilul și cum se aplică ele? PECS-ul, VB, terapia senzorială, socializarea, terapia ocupațională, etc.

Terapia așa cum o aplicăm noi la AITA este o terapie completă, care acționează în mai multe planuri pentru rezultate cât mai bune, dar în acord cu resursele dar și limitele copilului. Nu ne-am limitat la o singură formă de terapie, ci am adus la un loc mai multe metode de intervenție eficiente în autism.
SĂPTĂMÂNA ALTFEL LA AITA îți oferă acces la toate lucrurile acestea și poți vedea concret cum sunt ele aplicate în lucrul direct cu cel mic. Te așteptăm de luni până vineri, între 3 – 6 ore.

Pentru a beneficia de acest program trebuie să te programezi la tel: 0753055852 sau email: asociația.aita@yahoo.com.

Având în vedere că programul se desfășoară pe durata unei săptămâni întregi, precizăm că locurile sunt limitate. Programările se vor realiza în ordinea venirii.

Te așteptăm la terapie cu drag!
Geta Hutanu
 
Posts: 13
Joined: Mon Oct 07, 2013 3:35 pm

Return to DIVERSE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron