Grup de intalnire, de joaca si de suport


Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Grup de intalnire, de joaca si de suport

Postby Geta Hutanu » Thu Mar 02, 2017 3:03 pm

Grup de intalnire, de joaca si de suport pentru fratii copiilor cu autism

Incepand cu data de 15 martie 2017 asteptam copiii pe Planeta Albastra, la un grup de intalnire, de joaca si de suport -gratuit. Grupul se adreseaza doar fratilor copiilor cu o tulburare de dezvoltare sau dizabilitate si care au cel putin 6 ani.

Vom avea o serie de 3 intalniri, miercurea de la ora 14 la 16, in data de 15, 22 si 29 martie.

Intalnirile de vor desfasura sub forma de workshopuri, in care copiii vor beneficia de sprijin, intelegere si suport pentru a se intelege pe sine, pentru a-l intelege mai bine pe fratele sau si pentru a-si regasi locul in propria familie.

Copiii isi vor impartasi experientele si vor invata unii de altii cum sa-si inteleaga mai bine fratii;

Copiii vor primi informatii despre ce inseamna o tulburare/dizabilitate si cat de importanta este fiecare persoana, indiferent de abilitatile sale.

Copiii vor imprimi informatii despre cum si de ce sa interactioneze cu fratii lor, chiar daca acesti nu intotdeauna raspund adecvat, si mai ales vor invata sa ii ajute fara a se simti impovarati.

Planeta albastra este locul de intalnire, adica la sediul AITA din Str. Dragos Voda, nr. 2, Voluntari Ilfov. Grupul este oferit gratuit, toate costurile vor fi suportate de catre Asociatia AITA.

Informatii la asociatia.aita@yahoo.com si 0753055852. Pentru va inscribe este necasar sa trimiteti un mail cu datele dvs. de contact.

Va asteptam!
Geta Hutanu
 
Posts: 13
Joined: Mon Oct 07, 2013 3:35 pm

Return to DIVERSE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron