nah ca fac ce fac si cuget daca sa raspund la un post sau la altul . la cel al lui marius cugetam daca merita sa o fac ,acum cuget daca e locul ... dar deh , sunt convins ca daca fac vreo prostie o sa o indrepte dora si o sa mute postul in alta parte
radu a crescut si el . uneori am impresia ca episodul acela , de acum niste ani ,nu a fost decat un vis . mai ales ca el nu prea mai are nici o legatura cu realitatea de atunci . ca sa-ti raspund in mod direct radu face bine ... e elev in clasa a treia la o scoala din bucuresti si pana una alta se descurca binisor ... ba chiar cu rezultate mai mult decat multumitoare pentru parintii lui

. in rest , ca orice copil de varsta lui , viseaza la ce va face cand va fi mare , da nas in nas cu realitatile de zi cu zi , are prima iubire din viata lui , se distreaza cu prietenii si incearca sa-si creeze o personalitate . e greu de povestit despre el caci nu stiu exact de unde sa incep . ieri imi spunea spre seara in drum spre casa , dupa un weekend plin : "tati , asta a fost unul din cele mai tari weekend-uri din anul asta ! nu chiar la fel de tare ca ala de cand am fost in x (o localitate) dar sigur pe locul 2 ..." ... sa mai spun ca x inseamna un sat , undeva pe langa targoviste , unde am vizitat pe cineva si unde a stat doua zile cu copii din sat mai deloc pe acasa cu exceptia momentelor cand il razbea foamea ? unde de altfel s-a si indragostit de o fata si nu-i mai puteam dezlipi unul de celalalt

... sau ca weekend-ul asta care a trecut si care e in viziunea lui pe locul 2 , am fost la un moment dat si in fun-land in unirii si ca dupa ce a jucat bowling cu mine , cand eu am obosit ,i-am dat 30 ron si l-am trimis sa-si cumpere fise si sa se joace la jocuri mecanice cat timp eu beau o cafea . ceea ce a si facut ... zburdand pe acolo s-a intalnit cu un prieten care ii este si coleg de scoala si doua ore habar nu am pe unde au fost si ce au facut ... doar l-am rugat ca din cand in cand sa treaca pe la masa sa vad ca e intreg ... ceea ce a si facut o data

... uneori e greu sa raspund la intrebarea asta pentru ca face lucruri cumva firesti la varsta lui . mai are inca o anumita naivitate si inocenta care nu e tocmai specifica cu varsta lui dar chiar remarcam zilele trecute ca si asta incepe sa-i treaca ... incepe sa-si creeze strategii cum sa manipuleze prietenii sa faca ce vrea el si cum sa minta frumos

... are gasca lui in clasa si se simt excelent impreuna . de altfel se tot vorbesc la telefon sau isi aranjeaza intalniri . ceea ce am remarcat in mod deosebit , apropo de trairi si de remember-uri , e faptul ca e foarte emotionat despre orice copii cu probleme , de orice fel . el nu stie si noi nu vrem sa afle momentan de nimic din istoria lui . ceea ce stie si isi aminteste este doar faptul ca el a vorbit abia la 5 ani . atat . cu toate astea daca aude sau vede vreo emisiune unde e vorba de un copil cu handicap sau despre copii cu probleme de orice fel este mai mult decat atins ...
aaa... si tot in weekend-ul asta nu s-a lasat fara o discutie serioasa despre mos craciun

... "mey tati , de ce ma tot prostiti cu mos craciun asta ? ca e clar ca nu are cum sa fie ! ce e , science fiction , de reuseste sa puna in doua secunde cadourile sub brad si dupa aia dispare ? si cum de stie exact ce vrea fiecare copil ? " ...nah , raspunde-i acum

... asa ca am dat-o la intors : e vorba de spiritul craciunului si de cum se bucura oamenii de cadourile de craciun ... si raspunsul a venit imediat :" pai asta e una si asa e si frumos si prosteala aia cu mos craciun si mos niculae e altceva

))... saracii copiii mici , ce prostiti sunt !!"
cam asta e cu radu ... asteapta sarbatorile , zapada , mersul la schi si desigur , cadourile de craciun

... si nu in ultimul rand asteapta cu sufletul la gura primul an in care sa se duca la colindat impreuna cu prietenii lui !