Cursuri BACB - 2012

Moderators: camel, moderators

Cursuri BACB - 2012

Postby shakalu » Tue Oct 25, 2011 8:25 pm

Posted: Wed Oct 26, 2011 2:54 pm Post subject: BACB - cursuri - 2012
La finele acestui an prima grupa pregatita de Neil Martin va termina cursul BCaBA si avand in vedere ca cei mai multi dintre ei si-au aranjat si supervising-ul vor putea ca in cursul anului viitor sa-si dea examenele si sa-si ia acreditarile devenind prima grupa integral pregatita si supervizata in Romania de specialisti . Din pacate din aceasta prima grupa doi dintre studenti nu au reusit sa treaca examenul de 6 luni . Sper ca nu va mai exista nici unul care sa nu reuseasca sa faca fata examenului finalului de curs .

In anul 2012 se vor mentine aceleasi criterii de selectie a viitorilor studenti , aceasi taxa precum si acelasi curiculum al cursurilor sub patronajul BACB (BEHAVIOR ANALYST CERTIFICATION BOARD ) .


Criterii de eligibilitate :

Absolvent al unei forme de invatamant superior indiferent de profil
1. Un an de experienta in lucrul cu copii cu autism
2. Cunostinte de limba engleza
3. Cei douazeci de cursanti vor fi admisi in baza documentelor prezentate si a interviului care va urma .
4 . Documentele vor fi trimise la adresa de email damian.nedescu@gmail.com sau alina.bobarnac@gmail.com sau vor fi inmanate personal , intr-un plic cu numele candidatului scris pe el ,la adresa centrului Horia Motoi din strada Zambilelor nr 62-64 , sector 2 , Bucuresti
5. Candidaturile trebuie sa ajunga pana cel mai tarziu la data de 10 noiembrie , urmand ca pana pe 30 noiembrie sa fie tinute interviurile si anuntati candidatii admisi .

Documente :

1.CV
2.Scrisoare de intentie
3.Recomandari ( parinti sau organizatii ) cu nume si numere telefon
4.Diploma Licenta (in copie)
5.Fisa Matricola a anilor de facultate (in copie )

Detalii curs :

Cursul va avea o durata de douasprezece luni , ianuarie 2012 - decembrie 2012 si va fi tinut o data pe luna , cate doua zile - la fel ca si in anul 2011 , cel mai probabil vineri si sambata .Cursurile vor fi tinute de catre Neil Martin si Alina Bobarnac . De asemenea va exista posibilitatea de supervising in functie de discutiile pe care fiecare le va purta cu Neil Martin sau Alina Bobarnac sau oricare alt consultant acreditat .Va fi asimilat cu “ coursework-ul” cerut de BACB in noile norme de acreditare pentru certificarea BCaBA fiind un curs aprobat de “ Behavior Analyst Certification Board “ .
5 . Costurile cursului sunt de 173 lire sterline/luna , respective 2076 lire sterline / an , platibili lunar. in valuta sau in lei la cursul BNR pentru luna care urmeaza .
6 . La finalul cursului se va elibera o diploma de terminare a respectivului curs , obligatoriu in certificarea BACB .

Conditiile care trebuie indeplinite pentru a va putea inscrie la examenul de certificare BCaBA (Board Certified Assistant Behavior Analyst)

• Terminarea facultatii de psihologie sau alta facultate adiacenta (in Romania);
• Terminarea unui curs de specializare in Analiza comportamentala aplicata (Applied Behavior Analysis – ABA) aprobat de BACB. Informatii: http://www.bacb.com/becom_frame.html respectiv cursul facut de Neil Martin la Bucuresti in anul 2011.

• Contract de supervizare cu un analist comportamental acreditat BACB sub supervizarea caruia trebuie efectuate un numar de 1000 de ore de practica in terapia ABA, dintre care 50 de ore sunt lucru direct cu supervizorul. Cele 1000 de ore incep din momentul inceperii cursurilor de terapie comportamentala si incheierii contractului cu supervizorul.

Informatii: http://www.bacb.com/becom_frame.html

• Trimiterea aplicatiei pentru examenul BCaBA la Behavior Analyst Certification Board (BACB; www.bacb.com).
Informatii: http://www.bacb.com/becom_frame.html
shakalu
 
Posts: 589
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:45 am

Return to BCaBA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron