povestea lui george-ABA

Moderators: camel, moderators

Re: povestea lui george-ABA

Postby dora » Sat Dec 18, 2021 8:00 pm

https://georgecuzuc.com/viata-celui-cu-autism/

Viata celui cu autism e diferita. Hu, cat de diferit e, vin sa va explic cum. Eram la scoala si nu faceam decat sa stau cum trebuie in banca. La ora am raspuns pe ipad si toti colegii voiau sa aduca profesorul sa vada.
dora

Re: povestea lui george-ABA

Postby dora » Thu Jan 13, 2022 9:22 am

George Cuzuc
8 martie 2021 ·
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7449629991

Mama mea... ce sa iti scriu eu tie? O sa incep cu un mare TE IUBESC! Cuvintele acestea doua sintetizeaza tot ce as putea eu vreodata sa iti spun. Iti multumesc ca existi si datorita acestui lucru, exist si eu (tata are si el un rol in toata treaba asta, dar aici nu-i vorba despre el) si nu pentru ca pur si simplu existi, ci pentru ca ti-ai dedicat aceasta existenta pentru a avea grija de familie, de mine, cu toate ca au aparut in cale o multime de piedici, unele cu care nu oricine se confrunta de-a lungul vietii si, mai ales, nu oricine reuseste sa si iasa invingator. Stiu cat de greu ti-a fost (aici ma rezum doar la problemele aferente propriei mele conditii, dar au fost cu siguranta multe altele) si mai stiu ca nu te-ai dat niciodata batuta, ai luptat cu toate fortele pentru a razbate, de asemenea stiu si ca nu te-ai lasat coplesita de ce complicatii apareau. De aceea, te consider un model, o mama puternica, una capabila sa infrunte totul pentru mine. Eu asa te vad si asa si esti. Mai stiu ca ai o relatie frumoasca cu Dumnezeu si iti multumesc pentru aceasta mostenire. Pana la urma, ce poate fi mai frumos de atat? Vreau sa spun ca un raport de iubire mai frumos decat mama-copil nu exista. Esti un model si pot judeca asta si din perspectiva in care te privesc ca pe un educator, un profesor, avand in vedere profesia ta, dar mai ales prin prisma datoriei universale a unei mame in relatie cu propriul copil. Vreau sa iti spun ca nu exista in lume dascal mai bun, mai constient de scop si mai curat in intentii decat tine, mama mea.
Am incercat sa rezum totul in nu prea multe cuvinte, sa nu irosesc esenta, sa nu o diluez. Vreau sa stii ca esti eroul meu si asa vei ramane mereu.
TE IUBESC, George
dora

Previous

Return to MEMORIALUL DURERII...COPII AUTISTI SI FAMILIILE LOR