Abonare la noutati pe email

Moderators: camel, moderators

Abonare la noutati pe email

Postby somalezu » Fri Jan 25, 2008 1:17 pm

Nu stiu sigur daca aceasta facilitate este deja disponibila dar n-am reusit sa o gasesc eu (nu prea am folosit phpBB pana acum) dar mi-ar placea sa nu fiu nevoit sa vizitez zilnic forum-ul, pentru a verifica daca s-a mai postat ceva nou si sa primesc in schimb toate mesajele noi pe email (Email notifications).
somalezu

PhpBB 3.0

Postby somalezu » Fri Jan 25, 2008 1:25 pm

Am cautat informatii despre notificarile pe email si am vazut ca tocmai a aparut versiunea 3.0 a softului cu care e construit acest forum - http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=10499

Vad ca e si tradus in romaneste - ceea ce poate fi de apreciat de cei care nu stapanesc limba engleza.
Cosmin
somalezu

Mod-uri

Postby somalezu » Mon Jan 28, 2008 12:47 pm

Se pare ca exista cateva mod-uri care pot fi folosite pentru a notifica pe mail adminii si chiar si userii la un post nou. Un exemplu ar fi newpost2mail - http://henmedia.de/index.php?option=com ... &Itemid=32

Nu am verificat / cautat insa un mod strict pentru versiunea de phpbb care e folosita aici.
Toate cele bune,
Cosmin
somalezu

Postby somalezu » Tue Jan 29, 2008 1:06 pm

Ma simt de parca as juca singur sah .. sau tenis de masa :-).
Pana gasim modalitatea in care se poate face notificare prin email, scriu aici modul in care citesc eu doar discutiile noi - si care, chiar daca e evident pentru multi din membrii acestui forum, poate fi util macar unora din noii vizitatori.
Scuze celor care au experienta pe forum-uri, imi permit o abordare mai detaliata, potrivita incepatorilor.

Asadar, cum sa citesti doar posturile noi, care au fost scrise intre timp, de la ultima ta vizita pe acest forum ?
In primul rand e foarte important sa-ti faci un cont (sa te inregistrezi) pe acest forum. Doar asa te poti identifica si site-ul poate sa faca diferenta intre vizita ta si vizitele oricarui alt membru.
In al doilea rand, e foarte important sa dai buna-ziua si sa-ti spui numele ori de cate ori ne vizitezi. Pentru asta, folosesti link-ul "log in" din partea de sus a paginii, penru a ajunge la pagina in care sa introduci numele contului si parola. Evident, poti folosi bifa de acolo pentru a fi recunoscut automat de site ori de cate ori revizitezi site-ul de pe acelasi calculator.
Odata ce esti recunoscut de site cu numele si parola ta, vei observa un link in dreapta sus : "View posts since last visit". Da un click pe acel link si vei vedea doar noutatile.
Daca preferi, iti poti pune la Favorite adresa urmatoare : http://www.autism.ro/forum/search.php?s ... d=newposts
Cum functioneaza ? Pur si simplu site-ul tine minte data si ora cand a fost vizitat de fiecare membru (care s-a autentificat cu user si parola). Cand un membru solicita sa vada doar noutatile, afiseaza doar post-urile scrise dupa data ultimei vizite (asadar pagina cu noutatile difera pentru fiecare membru).

Spor la citit,
Cosmin
somalezu

Postby iapetrei » Tue Jan 29, 2008 4:18 pm

se pot face notificari prin email. eu le primesc si sant un simplu membru. problema nu e la forum ci la inscriere, unde trebuie sa selectezi anumite preferinte.
iapetrei

Postby somalezu » Tue Jan 29, 2008 4:32 pm

Primesc si eu notificari, insa doar pentru mesajele in care am participat eu (mesajele la care am scris si eu ceva ...).
Nu si pentru orice mesaj nou postat de orice membru pe forum.
Pur si simplu prefer sa citesc orice post sub forma unui email in loc sa vizitez regulat forum-ul.
Daca primiti toate mesajele (inclusiv topicurile noi), indiferent de cine le posteaza, atunci va rog confirmati-mi aici inca o data.
Cosmin
somalezu

Postby dora » Wed Apr 02, 2008 6:54 am

Cum se poate activa newsleterul ???

El exista, eu as trimite din cand in cand notificari(doar pentru anunturi importante, emisiuni, evenimente)

[b]Pentru a primi un e-mail atunci cind apar noutati, va rugam sa va inscrieti la newsletter:

E-mail:

http://www.autism.ro/contact.html
dora

Merci mult

Postby somalezu » Wed Apr 02, 2008 7:05 am

Multumesc tare mult. Niciodata nu ma gandesc la solutiile cele mai simple...(newsletter !).
Cosmin
somalezu

intrebare

Postby dianamaria » Fri Apr 04, 2008 8:26 am

Cred ca prefer versiunea cu Favorite pentru ca mailul meu e plin ochi cu scrisori si alte materiale...
E foarte folositor ce s-a scris aici insa cred ca voi folosi o formula mixta...pentru multi dintre membrii mai vechi care nu au mare experienta in forumuri vizita clasica a devenit un ritual :).
Mihai-Razvan, 2001, terapia ABA din 2006
dianamaria

Re: Merci mult

Postby dora » Tue Jun 29, 2010 12:55 pm

somalezu wrote:Multumesc tare mult. Niciodata nu ma gandesc la solutiile cele mai simple...(newsletter !).
Cosmin

Somalezu,

cum se poate activa sau adauga optiunea newsletter?

celor care se vor inscrie le-as trimite anunturile importante, scoli de vara, conferinte etc
dora

Return to CUM MA INREGISTREZ