Pe scurt : la intrebarea care se pune la crearea unui cont "Care este imnul national" raspunsul poate fi dat in mai multe forme
desteapta-te romane
desteapta-te, romane!
deşteaptă-te române
deşteaptă-te, române !
Aparent, doar un raspuns este corect - cel avand prima litera scrisa cu majuscula :
Desteapta-te romane
Variatii pe tema data :
Am avut oarece probleme la crearea contului meu de utilizator pe acest forum - si ma gandesc ca e posibil sa nu fiu singurul in aceasta situatie.
Inteleg ca in trecut, au fost probleme cauzate de spam si pe acest forum (am citit zilele trecute un post semnat de burnedbrain pe aceasta tema).
Sunt sacait si eu zilnic de spam din diverse surse si inteleg ratiunea pentru care se pun in practica sistemele care sa determine daca un cont este creat de catre o persoana sau de catre un script (un program de calculator care incearca sa creeze automat un cont pentru a putea bombarda apoi forum-ul cu mesaje inutile).
Trebuie insa avut grija la modul in care se implementeaza masurile impotriva spam-ului - pentru a nu le transforma in piedici impotriva utilizatorilor. Eu unul eram pe cale sa renunt dupa vreo 4 incercari nereusite .. si in plus, am mai asteptat inca vreo doua zile pana sa fie activat contul.
Va multumesc pentru intelegere,
Cosmin