Mici probleme cu crearea unui cont de membru nou

Moderators: camel, moderators

Mici probleme cu crearea unui cont de membru nou

Postby somalezu » Wed Jan 23, 2008 1:51 pm

Pe scurt : la intrebarea care se pune la crearea unui cont "Care este imnul national" raspunsul poate fi dat in mai multe forme
desteapta-te romane
desteapta-te, romane!
deşteaptă-te române
deşteaptă-te, române !
Aparent, doar un raspuns este corect - cel avand prima litera scrisa cu majuscula :
Desteapta-te romane

Variatii pe tema data :
Am avut oarece probleme la crearea contului meu de utilizator pe acest forum - si ma gandesc ca e posibil sa nu fiu singurul in aceasta situatie.
Inteleg ca in trecut, au fost probleme cauzate de spam si pe acest forum (am citit zilele trecute un post semnat de burnedbrain pe aceasta tema).
Sunt sacait si eu zilnic de spam din diverse surse si inteleg ratiunea pentru care se pun in practica sistemele care sa determine daca un cont este creat de catre o persoana sau de catre un script (un program de calculator care incearca sa creeze automat un cont pentru a putea bombarda apoi forum-ul cu mesaje inutile).
Trebuie insa avut grija la modul in care se implementeaza masurile impotriva spam-ului - pentru a nu le transforma in piedici impotriva utilizatorilor. Eu unul eram pe cale sa renunt dupa vreo 4 incercari nereusite .. si in plus, am mai asteptat inca vreo doua zile pana sa fie activat contul.
Va multumesc pentru intelegere,
Cosmin
somalezu

Postby dora » Fri Jan 25, 2008 12:15 pm

Somalezu,

multumim pentru informatii...
am scapat de spam, dar am "scapat" si cativa utilizatori...e dureros
Aici e un soi de spital virtual, trebuie sa fie tare neplacut sa fii refuzat la internare...

M-am inscris si eu pe zeci de forumuri si totul a durat doar cateva secunde

"De ce la noi e altfel totul oare ???
Ce dureroasa intrebare...

Am obosit
dora

Postby somalezu » Fri Jan 25, 2008 1:06 pm

dora wrote:Somalezu,

Am obosit

N-o lua chiar asa in tragic.
Problema aia cu imnul (care ar trebui confirmata oricum si de catre altcineva, poate eram doar eu intr-o zi proasta) se poate rezolva in unul din urmatoarele moduri
- fie o corectie in modulul de register al forumului (adica in "program" - treaba unui programator
- fie renuntam de tot la masurile astea draconice (hm .. ne intoarcem de unde am plecat-> spam).
- fie scriem un post pe forum care sa avertizeze asupra raspunsului corect (ceea ce s-a intamplat deja) si care sa fie vizibil de catre cei care nu au cont (cum forumul poate fi citit de catre publicul fara cont, e ok - totul e ca un eventual nou utilizator sa aiba intuitia sa caute postul asta)
- fie prin mentionarea problemei in FAQ (intrebari frecvente) - iarasi ne bazam pe intuitia de a scotoci pe acolo
- fie prin reformularea intrebarii in asa fel incat sa nu lase loc de interpretari (fia alegerea unei intrebari care sa aiba un raspuns atat de simplu incat sa nu poata fi scris in mai multe feluri, fie sa pastram intrebarea curenta dar sa dam ceva hinturi :
"Care este imnul national - va rugam raspundeti doar cu litere mici, fara diacritice sau semne de punctuatie".

Cred ca un afis mare la intrarea in spital care sa te directioneze precis catre receptie e metoda cea mai simpla de pus in practica (attfel spus, ultima varianta).
Cat despre timpul de aprobare al conturilor e ok pana la urma, dat fiind ca totusi nu avem de a face chiar cu "urgente chirurgicale".

In concluzie, ma bucur tare mult ca existati si ca am dat de voi (si ca m-ati primit si pe mine acum) - chiar daca am stat un pic la usa. Hai sa facem ceva sa le fie un pic mai usor celor care stateau in spatele meu la coada.

Multumesc mult,
Cosmin
somalezu

Re: Mici probleme cu crearea unui cont de membru nou

Postby dora » Wed Mar 26, 2008 8:57 pm

[quote="somalezu"]Pe scurt : la intrebarea care se pune la crearea unui cont "Care este imnul national" raspunsul poate fi dat in mai multe forme
desteapta-te romane
desteapta-te, romane!
deşteaptă-te române
deşteaptă-te, române !
Aparent, doar un raspuns este corect - cel avand prima litera scrisa cu majuscula :
Desteapta-te romane

Utilizatorul apare inscris in baza de date, dar trebuie sa astepte cateva zile....

Apoi se poate loga si poate posta(nu-i vine nici o instiintare...trebuie doar sa astepte si sa incerce din cand in cand)
dora

Postby cata_mp » Wed May 06, 2009 4:16 am

As vrea sa imi schimb de la profil numele din cata_mp@yahoo.com sa ramana doar cata_mp pentru ca atunci cand m-am inregistrat nu stiam mai nimic despre forum si am incercat de multe ori sa ma inregistrez.Am crezut eu atunci ca trebuie sa pun si @yahoo.com adresa mea de mail nu este aceasta si nu vreau sa se creeze vreo confuzie.Ce pot sa fac?
cata_mp

Postby somalezu » Wed May 06, 2009 11:20 am

Nu cred ca iti poti schimba numele de utilizator. Fa-ti alt cont (inregistreaza-te inca o data cu alt nume).
somalezu

Postby cata_mp » Thu May 07, 2009 4:22 am

Multumesc pentru raspuns!
cata_mp

Postby dora » Sun May 10, 2009 3:14 pm

Cata,

am reusit sa fac modificarea, sper sa te poti loga
dora

Postby dora » Tue Aug 31, 2010 3:23 pm

Pentru utilizatorii care incearca sa se inregistreze:

desi apar in lista membrilor imediat, totusi nu pot posta ...apar
mesaje care ii anunta ca parola sau numele de utilizator sunt incorecte

Aceste mesaje trebuie ignorate...incercati sa va logati a doua zi

Notati-va undeva exact numele de utilizator si parola...
Imi cer scuze inca o data si va rog sa aveti rabdare...
dora

Postby Lily1307 » Mon Feb 18, 2013 10:14 pm

as dori sa schimb e-mail-ul si parola cum procedez
multumesc
Lily1307

Postby dora » Tue Feb 19, 2013 8:51 am

Lili,

Informatii despre autism in Romania
FAQ Search Memberlist Usergroups
Profile You have no new messages

Sus e scris cu albastru...
apesi pe Profile si modifici , apoi trimiti