Va fi blocat forum-ul?

Moderators: camel, moderators

Va fi blocat forum-ul?

Postby Zugoor » Mon Apr 23, 2007 11:09 am

Exista vreo sansa ca acest forum sa isi revina?Exista vreun plan in acest sens?
E mare pacat ce se intampla.Pe mine m-a ajutat mult acest forum si e pacat ca alti parinti nu vor avea norocul meu.
Nu stiu cata lume mai viziteaza forum-ul sau mai vede postarile noastre printre toate celelalte,dar sper sa imi raspunda cineva,caci eu nu vreau sa emigrez.
Zugoor

Postby afanyt » Mon Apr 23, 2007 11:52 am

in primul rand cred ca primul pas trebuie sterse mesajele ,banuiesc ca moderatorii pot face acest lucru..apoi depistat ip-ul de unde se trimit aceste mesaje,administratorul poate face acest lucru...trebuiesc oprite aceste ip-uri...imi pare rau ca se intampla asa ceva.
daca cineva ar face curatenie in fiecare zi...adica daca ar sterge mesajele ..mai multi parinti ar trebuie sa fie implicati facut front comun, fiacare parinte sa intre la ore diferite se poate rezolva..si o sa inceteze..o sa oboseasca poate... :oops:
afanyt

Postby dora » Mon Apr 23, 2007 1:25 pm

Nu credeam sa invat a muri vreodata :D
dora

Postby BurnedBrain » Mon Apr 23, 2007 6:49 pm

Dar care moderatori? Care administratori?
BurnedBrain

Postby jumbo » Mon Apr 23, 2007 9:36 pm

Raportam cu succes repararea sinilor de cale fierata pe ruta Lehliu Gara – Fetesti. Am vorbit la minister si in lipsa temporara a admin-ului, care este oricum suprasolicitat si cu alte retele feroviare, am trecut la repararea clasica a sinilor, adica cu ciocanul. Pe ruta respectiva m-am intalnit cu insusi dom’ ministru care apucase sa dea cu ciocanul pe o portiune buna. Dansul constatase ca vagoanele astea care ne strica sinile vin de la diverse adrese si a zis ca o sa se gandeasca la o solutie de interzicere a importurilor de lighioane pe roti.

Mai veniti si voi cu idei ca e greu tare cu ciocanul si cu mana. Sa citesti doar “Mersul Trenurilor” si “Acarul Paun – mit sau realitate” e cam plictisitor. Prefer “Pe aripile vantului”…
Nascut: Ianuarie 1998.
Diagnostic: note autiste, hiperkinezie.
jumbo

Postby shakalu » Mon Apr 23, 2007 11:49 pm

multumesc jumbo ... cred ca va fi cazul cat de curand sa se reautentifice toata lumea caci momentan i-am blocat dar este doar o chestiune de timp pana sa revina si cum orice lucru rau vine de la mama rusie nici asta nu putea veni din alta parte :)
shakalu

Postby simina2 » Wed Apr 25, 2007 12:17 pm

Va felicit oameni buni pentru munca in folosul copiilor speciali!

Pacat ca avalansa continua...
Ar trebui setat din administrativ sa nu se poata inscrie si log-in nimeni nou...decat dupa autentificarea prin e-mail, sau dupa acceptul administratorului...trebuie cumva sa intervina si factorul uman altfel ne luptam cu morile de vant...

Macar pentru o perioada pana se mai calmeaza spiritele
simina2

Return to CUM MA INREGISTREZ