Pt imbunatatirea sitului

Moderators: camel, moderators

Postby Magister » Sun Oct 01, 2006 6:26 pm

Sariti, Sysopi ! "Dusmanul" (adica mult spam automatizat) este chiar AICI, in aceasta sectiune, si multe altele !

cred ca exista scripturi special pentru a "ataca" PHPBB...
n.1974, recent Dx - sindrom Asperger
"Nu imi propun sa scriu o oda decaderii, ci sa ma laud cu placerea cocosului cantator dimineata, cocotat peste cuibar, chiar numai pentru a-mi trezi vecinii" Henry David Thoreau - Walden
Magister

Postby jumbo » Tue Oct 17, 2006 11:50 am

Intr-adevar Magister sunt multe spam-uri (mesaje nesolicitate sau post-uri care nu au legatura cu subiectul dezbatut) care vin automat. Uneori vin cate 20 pe zi. Ne straduim sa le stergem cat putem de des. Sper sa nu stergem, din viteza sau rutina, ceva util. Daca ai vreo idee despre vreo filtrare a lor inainte sa se afiseze, te rog sa ne spui.

Oricum, daca vedeti vreun post suspect, procedati ca la mail-urile obisnuite pe care le primiti. In nici un caz sa NU mergeti pe link-urile propuse de spam-uri ! Riscati sa va alegeti cu vreun virus informatic sau sa primiti si mai multe reclame sau sa deveniti voi insiva surse de spam pentru altii aflati in agenda voastra din calculator.

In ultima vreme, exista o preferinta a spam-urilor pentru vedete “naked”. Am sters o multime de Kim Basinger, Shakira, Kelly McGillis samd. In ultima vreme a aparut si Alanis Morissette (la Alanis nu ma prea asteptam sa fie promovata in acest mod) :D
Nascut: Ianuarie 1998.
Diagnostic: note autiste, hiperkinezie.
jumbo

Postby dora » Wed Apr 18, 2007 3:13 pm

Cred ca putem face o echipa, nu?

Cine da o mana de ajutor?
dora

Postby BurnedBrain » Wed Apr 18, 2007 8:26 pm

Cred că mă voi apuca eu de un proiect paralel, axat numai pe sindromul Asperger. Nu mă aştept la un aflux mare de vizitatori însă în mod cert voi ţine altfel situaţia sub control. Revin.
BurnedBrain

Postby vali » Thu Apr 19, 2007 10:22 am

Este f. buna initiativa, utilizatori for fi cu siguranta, dar ce facem cu acesti intrusi pana atunci, am inteles ca se infiltreaza pe toate siturile si blocheaza reteaua.
Bogdan, august 2002, TPD, a facut ABA la "Cristi's Outreach Foundation" .
vali

Postby dora » Mon Aug 27, 2007 9:38 pm

Domnule Administrator,

am scapat de teroristi cu imnul national!!!!!
Destepti romanii, nu ?
dora

Postby dora » Tue Jan 08, 2008 3:10 pm

Domnule administrator,

cred ca sunt probleme cu inregistrarea...
Tot primesc reclamatii ...unii utilizatori primesc "raspuns incorect"indiferent cum ar scrie numele imnului national(Salut inca o data ideea!)
Eu stiu ceva in legatura cu titlul initial al poeziei, dar nu cred ca e cazul sa dau consultatii de istorie literara...Ceva nu functioneaza
Poate chiar cu ajutorul unui forumist, se poate face ceva pentru a usura accesul pe forum?

Adica reformularea unor intrebari, deschiderea altor ferestre, luarea in cosideratie a tuturor situatiilor(de ex este inregistrat, dar a uitat parola...
sau numele de utilizator

Daca i se refuza accesul cuiva, ar trebui anuntat pur si simplu
Burned Brain, ai idee cat de greu se poate face asa ceva?
dora

Re: Pt imbunatatirea sitului

Postby dora » Wed Jun 25, 2008 4:25 pm

dominique wrote:Pentru imbunatatirea sitului, scrieti in forum.
Vreti sa gasiti aici informatie, scrieti in forum.
Vreti sa va exprimati punctul de vedere, scrieti in forum.
Daca fiecare vine cu informatie noua si de calitate, asta veti gasi aici.
Noi (moderatorii) promitem sa gasiti informatia utila cat mai usor si sa o facem vizibila.
Cam astea ar fi sugestiile mele.

Observ că situaţia s-a schimbat foarte mult pe "piaţa de muncă ABA" de când am făcut prima selecţie, acum doi ani şi ceva - şi s-a schimbat în sens negativ. A crescut cererea în raport cu oferta, ceea ce a dus la o scădere în plan calitativ. Mi s-a povestit despre echipele deja intrate în legendă...echipa lui shakalu şi primele echipe de la HM. Aceste echipe s-au selectat dintr-un bazin practic nelimitat, dintr-o serie de studenţi care aveau talent şi disponibilitate, un material numai bun pentru formare. Între timp, numărul de joburi disponibile şi de oameni care lucrează a crescut de nenumărate ori, însă numărul celor interesaţi să se formeze în terapie de copii nu a crescut în aceeaşi măsură. Informaţiile despre ABA sunt mult mai disponibile ca acum trei ani, astfel încât cineva poate să se informeze nu neapărat lucrând într-o echipă. Deci bazinul de selecţie s-a îngustat...caracteristicile "forţei de muncă" s-au schimbat (fapt pe care cei care au făcut terapie în "etapa romantică a ABA"nu îl realizează).

http://weandautism.blogspot.com/

Ce s-a intamplat cu Aba in Romania imi aminteste de "romantismul pasoptist" si de "criticismul junimist"
dora

Previous

Return to CUM MA INREGISTREZ