Sariti, Sysopi ! "Dusmanul" (adica mult spam automatizat) este chiar AICI, in aceasta sectiune, si multe altele !
cred ca exista scripturi special pentru a "ataca" PHPBB...
Moderators: camel, moderators
dominique wrote:Pentru imbunatatirea sitului, scrieti in forum.
Vreti sa gasiti aici informatie, scrieti in forum.
Vreti sa va exprimati punctul de vedere, scrieti in forum.
Daca fiecare vine cu informatie noua si de calitate, asta veti gasi aici.
Noi (moderatorii) promitem sa gasiti informatia utila cat mai usor si sa o facem vizibila.
Cam astea ar fi sugestiile mele.
Observ că situaţia s-a schimbat foarte mult pe "piaţa de muncă ABA" de când am făcut prima selecţie, acum doi ani şi ceva - şi s-a schimbat în sens negativ. A crescut cererea în raport cu oferta, ceea ce a dus la o scădere în plan calitativ. Mi s-a povestit despre echipele deja intrate în legendă...echipa lui shakalu şi primele echipe de la HM. Aceste echipe s-au selectat dintr-un bazin practic nelimitat, dintr-o serie de studenţi care aveau talent şi disponibilitate, un material numai bun pentru formare. Între timp, numărul de joburi disponibile şi de oameni care lucrează a crescut de nenumărate ori, însă numărul celor interesaţi să se formeze în terapie de copii nu a crescut în aceeaşi măsură. Informaţiile despre ABA sunt mult mai disponibile ca acum trei ani, astfel încât cineva poate să se informeze nu neapărat lucrând într-o echipă. Deci bazinul de selecţie s-a îngustat...caracteristicile "forţei de muncă" s-au schimbat (fapt pe care cei care au făcut terapie în "etapa romantică a ABA"nu îl realizează).
http://weandautism.blogspot.com/
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest