Abrupt....ma numesc Claudia si ma bucur ca v-am gasit....
Sunt absolventa a facultatii de psihopedagogie. Impreuna cu o prietena lucram cu un copil care "se pare"-caci lucrurile sunt incerte in Romania si toti se feresc sa puna un diagnostic- ca are un soi de autism laic plus hiperkinezie. Corespondez de ceva timp cu cineva de la un centru care lucreaza cu copii autisti.
Ceea ce aveam de spus este ca m-ati impresionat placut...
Citesc de doua zile site-ul si tot mai gasesc cate ceva nou...Cred ca sunteti unii dintre putinii oameni care-si impartasesc experientele si se ajuta reciproc. Felicitari!
Shakalu....felicitari pentru raspunsurile pline de informatii si promtitudine. Ca si completare la ceea ce scriai despre medicamente, Teodor a luat pana acum ceva timp Tanacan, mama sa fiind medic spunea ca-i face bine ca ii stimuleaza activitatea cerebrala. in plus mai lua si ulei de peste. de 2 saptamani nu mai ia Tanacan si nu stiu daca din cauza terapiei sau din caua absentei mediicamentului e mai potolit. in sensul ca pana acum alerga si sarea continuu in pat.
Milena felicitari pentru caldura pe care am gasit-o in randurile scrise de tine...
Jumbo...multumesc pt. povestea cu extraterestrul (prima),Buna ziua, extraterestrului tau! Stii....privind lumea prin mintea unui copil autist, ma gandesc ca daca in lumea mea e atat de frumos chiar si daca mi-ar cere cineva drag as astepta ca acel cineva sa-mi demonstreze ca lumea lui e la fel de frumoasa ca a mea...sau cine stie...poate ca e aceeasi dar privita din alt unghi....