Reguli de familie

Moderators: camel, moderators

Reguli de familie

Postby dora » Tue Sep 29, 2009 12:53 pm

Monday, August 10, 2009
Reguli de Familie

De pe la începutul anului am în lucru esenţializarea în limba română a cărţii lui Kenneth Kaye, “Family Rules”.

Această carte este de departe unul din cele mai valoroase materiale ce le-am văzut având ca subiect creşterea copiilor. Chiar nu am cuvinte să laud această minunată carte ce are darul de a împrăştia o mulţime de temeri şi nelămuriri părinteşti, punând educaţia copiilor pe o temelie sănătoasă şi sigură. Cartea are în limba engleză un titlu ambivalent şi foarte frumos: pe de o parte înseamnă “Reguli de Familie” (rules = reguli) dar poate fi interpretat şi ca “Familia Primează” (rules = conduce, ocârmuieşte şi – prin extensie – are importanţă, primează).Esenţializarea în limba română se numeşte Reguli de Familie.pdf şi poate fi descărcată dând click pe legătura cu acelaşi nume din secţiunea FILES din stânga. Pentru deschiderea documentului vă trebuie Adobe Acrobat Reader sau un cititor echivalent de PDFuri. Formatarea este pentru tipărirea pe ambele feţe. Tipărirea pe o singură faţă este şi ea posibilă doar că vor apărea câteva pagini albe.

Deşi am căutat să respect cât mai fidel spiritul cărţii lui Kaye, documentul nu este o traducere. Cine are acces la carte şi stăpâneşte limba engleză poate merge direct la sursă. Puteţi achiziţiona o versiune electronică (şi mai ieftină) a cărţii originale dând click pe legătura Family Rules (pdf) din secţiunea LINKS din stânga. Versiunea tipărită poate fi cumpărată de pe Amazon.com.

Voi înceta să postez mesaje pe blog vreme de o săptămână. Doresc astfel ca acest anunţ să poată fi citit de câţi mai mulţi vizitatori ai blogului. Dar în acest răstimp voi procesa comentariile – care sunt mai mult decât binevenite. Îmi cer scuze de pe acum pentru orice eroare s-a strecurat în document.

Lectură plăcută şi pe curând!

http://mariusfilip.blogspot.com/2009/08 ... milie.html

http://www.4shared.com/file/124136783/8 ... milie.html
dora
 
Posts: 3761
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to CARTI, FILME AUTISM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests