Termeni si conditii

Site-ul www.autism.ro precum și toate serviciile aferente acestuia sunt deținute și administrate de către Autism Edu Proiect.

Acești termeni și condiții definesc modul în care puteți folosi acest website și serviciile aferente. Acești termeni și condiții pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcționare a platformei, în funcție de schimbările intervenite în funcționarea acesteia, în ceea ce privește legislația aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări.

Aveți responsabilitatea să accesați și să verificați acest document în momentul în care accesați site-ul online.

Prin utilizarea Site-ului în orice mod, înțelegeți, recunoașteți și sunteți de acord sa respectați Termenii și condițiile („Termeni”), declarați că ați citit și înțeles Politica noastră de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politica noastră de confidențialitate vă rugăm să părăsiți acest site și să nu utilizați niciunul dintre serviciile noastre. Utilizarea în continuare a Serviciilor după ce a fost făcută o modificare sau o actualizare a Termenilor și condițiilor constituie acceptarea dvs. expresa pentru o astfel de modificare sau actualizare.

NOTĂ: Site-ul nostru nu este destinat copiilor sub 18 ani și nu puteți utiliza Site- ul sau oricare dintre Serviciile noastre dacă aveți sub 18 ani. Prin prezenta declarați și garantați că aveți cel puțin 18 ani.

1.  Descrierea site-ului.

Site-ul oferă acces la informații legate de autism. Materialele accesibile prin intermediul Site-ului includ programe educaționale online, contra cost, create și deținute de Companie și/sau colaboratorii acesteia, compuse din conținut scris, audio și video și postări de blog, episoade podcast, precum și orice alt conținut scris, audio sau video. Toate articolele disponibile pe Site, inclusiv Programele și Conținutul Site-ului, pot fi denumite în mod colectiv „Serviciile” noastre.

  • Utilizarea Site-ului: Puteți accesa unele Servicii fără a fi nevoie să vă înregistrați sau să plătiți o taxă. Pentru a accesa orice Program, trebuie să vă înregistrați pe Site și să vă creați un
  • Crearea unui Cont: La înregistrare, vi se va solicita să furnizați informații despre , inclusiv numele, adresa de e-mail, numele de utilizator și parola, precum și orice alte informații personale. Toate informațiile solicitate trebuie sa fie întotdeauna exacte, corecte și actualizate. Nu trebuie să utilizați identitatea altcuiva sau să furnizați informații despre alt cont sau o altă adresă de e-mail decât a dvs.. Contul dvs. nu trebuie utilizat cu încălcarea legii sau să conducă, în orice formă, la încălcarea legii.
  • Programe și calitatea de membru: Condițiile de cumpărare a oricărui Program sau abonament sunt supuse Termenilor noștri de cumpărare, parte integranta din Termenii și condițiile de

2.  Drepturi de proprietate intelectuală.

Întregul conținut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Acești Termeni și condiții vă permit să utilizați site-ul numai pentru uz personal, necomercial. Este interzisă orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare sau derivate, vânzare, închiriere, licențiere sau publicare de materiale de pe portal (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activități sau de suportul pe care s-ar salva materialele în vederea îndeplinirii acțiunilor menționate anterior) de către orice terță persoană, indiferent daca este pentru un scop direct comercial sau de oricare alta natura pecuniara, fără acordul scris prealabil din partea AUTISM EDU PROIECT.

Descărcarea sau copierea, prin orice metode, a materialelor de pe portal nu transferă către persoana în cauza licența programelor de software sau drepturi asupra materialelor de pe portal. AUTISM EDU PROIECT își rezerva dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul portal în cazul în care constată că aceasta încalcă legea, bunele moravuri ori depășește scopul/obiectul declarat al acestui portal.

3.  Acord de licență pentru utilizatorul final.

Sub rezerva limitărilor stabilite aici, AUTISM EDU PROIECT vă acordă, prin prezenta, un drept și o licență revocabile, neexclusive, netransferabile, limitate la dreptul de a accesa și utiliza Site-ul și Serviciile. Termenul Licenței dumneavoastră va începe în data la care vizitați Site-ul și se va încheia in momentul în care contul dumneavoastră este închis fie de către dvs., fie de către AUTISM EDU PROIECT. Ne rezervăm dreptul de a vă rezilia imediat licența dacă utilizați Site-ul cu încălcarea termenilor prevăzuți aici. AUTISM EDU PROIECT își păstrează toate drepturile, titlurile și interesul asupra Site-ului și Programelor, inclusiv, dar fără a se limita la, toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, denumirile comerciale, drepturile de proprietate, brevetele, titlurile, codurile de calculator și toate celelalte drepturi.

4.  Utilizări interzise

Puteți utiliza Site-ul numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni de utilizare.

Prin utilizarea site-ului declarați ca sunteți de acord :

  • să nu utilizați Site-ul într-un mod care ar încălca legea;
  • sa nu folosiți identitatea sau sa încercați folosirea identității AUTISM EDU PROIECT, a unui angajat al Companiei, a unui alt utilizator sau a oricărei alte persoane sau entități (inclusiv, fără limitare, prin utilizarea adreselor de e-mail asociate cu oricare dintre cele de mai sus);
  • sa nu utilizați Site-ul într-un mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora Site-ul sau a interfera cu utilizarea Site-ului de către orice altă parte;
  • sa nu utilizați niciun robot, troian sau alt dispozitiv, proces sau mijloc automat pentru a accesa Site-ul în orice scop, inclusiv pentru monitorizarea sau copierea oricăruia dintre Conținutul Site-ului sau
  • sa nu utilizați niciun dispozitiv, software sau automatism care interferează cu funcționarea corectă a Site-ului;
  • sa nu introduceți viruși, troieni, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic;
  • sa nu încercați să obțineți acces neautorizat, să interferați, să deteriorați sau să deranjați orice parte a Site-ului, serverul pe care este stocat Site-ul sau orice server, computer sau bază de date conectată la

5.  Încălcarea termenilor si condițiilor

În cazul în care dumneavoastră încălcați oricare din termenii şi condițiile din prezentul document, AUTISM EDU PROIECT îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nicio notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la unul sau la toate modulele asociate cu platforma autism.ro şi serviciile conexe.

6.  Declinarea răspunderii pentru conținut.

  • Informații comportamentale : Conținutul include aspecte legate de terapia comportamentală, autism și Toate aceste informații sunt prezentate doar în scop de discuție, nu sunt sfaturi și nu trebuie tratate ca sfaturi medicale sau terapeutice. Toate informațiile prezentate despre terapia comportamentală, autism și ABA sunt de natură generală și nu au fost personalizate pentru dumneavoastră sau pentru orice persoană aflată în grija dumneavoastră. Informațiile despre terapia comportamentală furnizate în Conținut sunt furnizate „ca atare”, fără nicio declarație sau garanție, expresă sau implicită. Fiecare individ poate reacționa diferit la terapia comportamentală sau ABA, iar rezultatele individuale pot varia. Din când în când, comportamentele existente se pot înrăutăți înainte de a se îmbunătăți. Comportamentele existente se pot înrăutăți prin aplicarea informațiilor furnizate în Conținut. Compania nu garantează rezultatele oricărei informații furnizate în Conținut și nu trebuie să vă bazați pe astfel de informații ca alternativă la sfatul individualizat de la un analist comportamental, un profesionist medical sau un furnizor de servicii medicale. Nu trebuie să amânați niciodată solicitarea de sfaturi comportamentale sau medicale, să ignorați sfatul medical sau să întrerupeți tratamentul comportamental sau medical pentru dvs. sau pentru o persoană aflată în grija dumneavoastră ca urmare a oricărei informații furnizate în Conținut.
  • Fără consultanță juridică : AUTISM EDU PROIECT nu este un cabinet de avocatură și nu oferă consultanță juridică. Orice Conținut de pe Site sau Program care se referă la sau discută chestiuni legale nu este consultanță juridică și nici nu trebuie tratat ca Un astfel de Conținut este furnizat doar în scop informativ și este furnizat fără nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea lui, explicită sau implicită. Orice acțiuni întreprinse pe baza oricăror informații legale incluse în conținut sunt pe propriul risc. Dacă aveți nevoie de consiliere juridică pentru situația dvs. specifica, ar trebui să consultați un avocat. Nu trebuie sa amânați niciodată solicitarea de consiliere juridică, să ignorați sfatul juridic sau să întrerupeți serviciile juridice ca urmare a oricărui Program sau Conținut al Site-ului.
  • Fără sfat medical : Orice Conținut de pe Site sau Program care se referă la sau discută chestiuni medicale nu este un sfat medical și nici nu trebuie tratat ca Conținutul este furnizat doar în scop informativ și este furnizat fără nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea lui, explicită sau implicită. Nu trebuie să vă bazați pe nicio informație medicală inclusă în Conținut ca alternativă la sfaturile unui medic sau alt furnizor de servicii de îngrijire a sănătății. Orice acțiuni pe care le întreprindeți pe baza oricăror informații legale incluse în conținut sunt asumate de către dvs. si efectuate pe propriul dvs. risc. Nu trebuie să amânați niciodată solicitarea de sfaturi medicale, să ignorați sfatul medical sau să întrerupeți serviciile medicale ca urmare a oricărui Program sau Conținut al Site-ului.
  • Interviuri : Unele componente ale Site-ului, inclusiv Programe, Videoclipuri și episoade Podcast, pot include interviuri sau discuții înregistrate cu invitații și participanții la curs. Toate problemele discutate de astfel de persoane sunt numai propriile opinii bazate pe informațiile pe care le consideră de încredere și nu reflectă opiniile AUTISM EDU PROIECT și nu putem oferi și nu oferim nicio declarație sau garanție cu privire la caracterul complet sau acuratețea unor astfel de opinii. Opiniile exprimate de oaspeți sau participanți pot fi pe termen scurt și pot fi modificate. În plus, toate opiniile exprimate de oaspeți sau de participanții la program nu trebuie considerate sfaturi medicale, comportamentale, juridice sau terapeutice.

7.  Garanții

Acest website va este oferit “așa cum este” si “așa cum este pus la dispoziție” și, ca urmare, AUTISM EDU PROIECT nu oferă niciun fel de garanție, nici explicită, nici implicită (inclusiv garanții implicite de calitate, privind caracterul satisfăcător și/sau potrivirea pentru un anumit scop), inclusiv garanții sau orice afirmații cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum și că accesul la acest website va fi neîntrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat și că orice sfat sau opinie obținută de la AUTISM EDU PROIECT prin intermediul acestui website vor fi corecte și de încredere.

AUTISM EDU PROIECT și/sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nicio responsabilitate legală sau de alt tip pentru niciun fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, a schimbării conținutului acestui website, sau ca urmare a accesării a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, în măsura permisă de legislația aplicabilă, ca urmare a acțiunilor pe care le întreprindem sau în urma oricărui mesaj de poșta electronică trimis de tine. AUTISM EDU PROIECT și/sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate legătura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor fără aviz prealabil.

AUTISM EDU PROIECT nu va avea nicio responsabilitate legală sau de altă natura pentru nicio pierdere suferită din cauza unor eventuali viruși sau erori ce iți pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru că ai folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. AUTISM EDU PROIECT va depune toate diligentele pentru a asigura securitatea si funcționalitatea website-ului autism.ro, însă nu poate oferi garanții in acest sens. Daca decizi să descarci vreun material de pe acest website, o faci pe propria răspundere.

Este interzisă efectuarea oricărui act pe care AUTISM EDU PROIECT, la libera sa alegere, îl poate considera inadecvat și/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabilă acestui website, incluzând dar fără a se limita la:

  • Orice act ce ar constitui o încălcare a confidențialității (incluzând descărcarea de informații private fără a avea acordul persoanei cauză), precum și a oricărui alt drept legal;
  • Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia AUTISM EDU PROIECT, angajații săi sau alți indivizi, sau comportamentul neadecvat care ar putea afecta buna reputație a AUTISM EDU PROIECT ;

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, in orice moment, accesul total, parțial sau individual la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.

Serviciile AUTISM EDU PROIECT materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clienții și utilizatorii din Romania. AUTISM EDU PROIECT nu garantează că toate serviciile sale și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile în alte țări decât Romania. Te rugăm să ne contactezi pe autismedu.ro@gmail.com pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea serviciilor in afara granițelor României.

Accesul utilizatorilor și folosirea de către aceștia a site-ului www.autism.ro și a serviciilor conexe sunt guvernate de legislația română în vigoare.

Orice controverse, pretenții, plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcționarea acestei platforme, a conținutului său, a materialelor

prezentate vor fi guvernate, de asemenea, de legislația română în vigoare și supuse spre soluționare instanțelor judecătorești competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.

Putem actualiza această Notă de informare din când în când și vă vom pune la dispoziție orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul nostru.

În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această Notă de informare în mod substanțial.

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate). Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul, precum și orice alte informații, după caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care:

  • aceste date cu caracter personal sensibile sunt relevante pentru un anumit scop în care prelucrăm datele cu caracter personal;
  • suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
  • și/sau în cazul în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu site-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al DAAL AUTISM PROJECT, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat următoarele date:

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fișierele de tip cookie ale terțelor părți.

(Puteți găsi mai multe informații despre utilizarea fișierelor de tip cookies din Politica privind fișierele de tip cookies.)

  • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul nostru (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe site-ul nostru, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții departamentului nostru de servicii pentru clienți.

1.  Cum folosim datele cu caracter personal și care este temeiul juridic al prelucrării

  • Aspecte generale:

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală (de exemplu, legile aplicabile în relațiile de muncă, contabilitate, audit, monitorizarea egalității de șanse); atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese; dacă este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale (sau interesele vitale ale altor persoane); și/sau în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți Website-ul nostru, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea Website-ului nostru; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare și statistică; pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră; precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru în siguranță.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și detalii privind cardul bancar, în scopul colectării de donații online. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

2.  Cum și cui divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.

În cadrul DAAL AUTISM PROJECT, doar un număr limitat de membri ai personalului (de ex.: IT, Juridic și HR) au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște (”on a need to know basis”). Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal. Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal. Membrii personalului DAAL AUTISM PROJECT au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai la instrucțiunile DAAL AUTISM PROJECT și, dacă este necesar, în legătură cu responsabilitățile de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.

DAAL AUTISM PROJECT poate dezvălui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanți externi (de exemplu, avocați, contabili, auditori), dacă este necesar.

3.  Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”).

Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google Double Click for Publishers) vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se află cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. (Pentru mai multe informații, consultați Politica privind fișierele de tip cookies).

4.  Drepturile Dumneavoastră

Puteți să ne solicitați să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm.

În anumite circumstanțe, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune unor prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri). În cazul în care v-am solicitat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ fără efecte negative asupra dumneavoastră. În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece avem un interes legitim în a proceda astfel (după cum s-a explicat mai sus), aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune acestei prelucrări. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe. Rețineți faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră. Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră. Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, ne puteți contacta oricând. Sperăm că putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o reclamație la autorităților de supraveghere privind protecția datelor. Puteți depune reclamația în Statul Membru în care locuiți, în care lucrați sau în care a avut loc presupusa încălcare a legii privind protecția datelor.

5.  Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate prin prezenta și/sau impusă de legislația aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane). De exemplu, dacă sunteți voluntar, vă vom păstra datele cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră. În cazul în care avem o relație continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener (de exemplu în cazul în care putem utiliza aceleași date cu caracter personal în relații contractuale separate cu dumneavoastră), vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre de parteneriat și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade.

În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

6.  Securitatea datelor

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – ”cloud-based services”).

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Am intrat în relații

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de

autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale Website-ului nostru. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe Website-ului nostru; orice transmisie se face pe propriul dumneavoastră risc. După ce primim datele dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

7.  Confidențialitatea datelor minorilor

DAAL AUTISM PROJECT nu colectează cu bună știință pe site, date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că s-au furnizat, către DAAL AUTISM PROJECT, de către copiii lor date cu caracter personal, acesta trebuie să informeze imediat DAAL AUTISM PROJECT. În cazul în care DAAL AUTISM PROJECT descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, DAAL AUTISM PROJECT va distruge imediat aceste informații de pe serverele sale, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către companie a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

8.  Fișierele de tip Cookie și widget-uri de comunicare socială

Site-ul nostru utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori ai site-ului nostru.

Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe Site-ul nostru și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim site-ul. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe site-ul nostru sau prin setările din browser-ul dumneavoastră.

Pentru informații detaliate despre fișierele de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind fișierele de tip cookie.

Website-ul nostru poate include funcții de comunicare socială, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau YouTube. Aceste funcții pot colecta informații despre dumneavoastră, cum ar fi adresa IP și website-urile pe care le vizitați și pot seta un fișier de tip cookie pentru a îi permite să funcționeze corect. Prelucrarea acestor informații prin intermediul interacțiunilor cu aceste caracteristici este guvernată de nota de informare/politica privind confidențialitatea a companiei care le furnizează (consultați secțiunea privind drepturile dumneavoastră de mai sus).

9.  Linkuri către alte website-uri

Site-ul nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care DAAL AUTISM PROJECT nu le controlează.

După ce faceți click pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către website- ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. DAAL AUTISM PROJECT nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

10.  Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, puteți sa ne contactati la adresa autismedu.ro@gmail.com

Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), numere de asigurare socială sau informații legate de cazierul penal atunci când ne contactați.

Putem actualiza această Notă de informare din când în când și vă vom pune la dispoziție orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul nostru.

În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această Notă de informare în mod substanțial.

1 . Ce este un fișier cookie și în ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browser-ul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs. cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first- party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

2.  Cum puteți controla fișierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteți să blocați sau eliminați fișierele cookie fie prin intermediul setărilor browser-ului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziție de terți, sau urmând instrucțiunile specifice pentru categoriile de cookie din secțiunile următoare. In orice situație, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivați fișierele de tip cookie.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browser-ul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”,

„Instrumente” sau „Preferințe” din browser-ul web pe care îl utilizați pentru a accesa Website-ul nostru. În funcție de browser-ele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browser-elor dvs.

3.  Fișierele de tip cookie utilizate pe Website-ul DAAL

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii, pe care DAAL le utilizează pe Website-ul său:

  • Fișiere de tip cookie absolut necesare vă permit să navigați pe Website și să îi utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea Website-urilor.
  • Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe Website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dvs. pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
  • Fișiere de tip cookie analitice și privind performanța ne permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat Website-ul (de exemplu, paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează Website-ul nostru, de exemplu, asigurând că puteți găsi ușor ceea ce căutați. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 1 an.
  • Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate Vă vom informa prin politicile noastre actualizate dacă sunt utilizate orice alte tipuri de cookies.

4.  Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale

Pe unele dintre Website-urile noastre, terțe părți care furnizează aplicații prin intermediul acestui Website pot plasa propriile lor fișiere de tip cookie în vederea monitorizării performanței aplicațiilor lor sau pentru a-și personaliza aceste aplicații pentru dvs. De exemplu, atunci când distribuiți un articol utilizând un buton de distribuire în rețelele de socializare (e.g., Facebook or Twitter) disponibil pe un Website, platforma rețelei de socializare asociată butonului respectiv va înregistra acest lucru. Pe unele Website-uri poate de asemenea să existe conținut integrat („embedded”), de exemplu conținut video al unor terțe părți precum YouTube, și, în acest caz, acești terți pot să-și plaseze la rândul lor propriile fișiere de tip cookie.

Asemenea fișiere de tip cookie nu pot fi accesate de DAAL.

Putem actualiza această Politică din când în când și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe pagina aceasta sau în email dacă am colectat sau colectăm date despre dumneavoastră în contextul unei relații oficiale. În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această Politică în mod substanțial.

Vă rugăm să consultați periodic această Politică pentru orice modificări! Mulțumim

Acest document stabilește termenii și condițiile care se aplică oricăror achiziții efectuate pe site-ul web https://autism.ro/(„Site-ul”) sau orice alte site-uri deținute de DAAL.

VĂ RUGĂM SĂ CITITI ACEST DOCUMENT ÎN TOTALITATE ÎNAINTE DE A INCEPE ORICE TRANZACȚIE.

PRIN CITIREA ACESTOR CONDITII DE CUMPARARE, DECLARATI CA INTELEGI TERMENII SI SUNTETI DE ACORD CU ACESTIA.

NU PUTEȚI COMANDA SAU OBȚINE PRODUSE SAU SERVICII DE PE ACEST SITE DACA ȘI PÂNĂ CAND NU:

  • (A) SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATEA LOR;
  • (B) ATI IMPLINIT VARSTA DE 18 ANI;
  • (C) NU ESTE INTERZIS ACCESUL SAU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A ORICARUI CONȚINUT, BUNURI SAU SERVICII DE NICIO LEGE, REGULĂ SAU REGULAMENT

1.  Aplicabilitate.

Acești Termeni de Cumpărare (acești „Termeni”) se vor aplica achiziției de produse și servicii conexe prin intermediul Site-ului. Acești Termeni pot fi modificați în orice moment, fără o notificare prealabilă scrisă din partea noastră. Cea mai recentă versiune a acestor Termeni va fi postată pentru a fi examinată de dvs. în orice moment pe Site. Vă rugăm să examinați acești Termeni în întregime înainte de a vă angaja în orice tranzacție pe Site. Utilizarea, în continuare, a Site-ului, după orice postare a Termenilor actualizați (care vor fi datați cu cea mai recentă actualizare) va constitui acceptarea și acordul dumneavoastră cu privire la orice modificări aduse acestora.

2.  Produse.

Articolele disponibile pentru cumpărare pe Site includ cursuri online și calitatea de membru, fiecare dintre acestea fiind descrise mai jos.

(a) Cursuri: Cursurile online includ: (i) acces la module video aprofundate, instrumente, descărcări și teme care să corespundă fiecărei lecții; (ii) sesiuni lunare live de întrebări și răspunsuri; și (iii) acces la grupul privat de Facebook asociat cursului (colectiv, „Conținutul cursului”).

reduceri la cursuri suplimentare.

3.  Condiții generale.

Ne rezervăm dreptul de a accepta sau respinge orice comandă fără a avea obligația de a oferi motivele respingerii comenzii. Vom accepta sau respinge o comandă numai în întregime. În cazul în care alegem să vă acceptăm oferta, veți primi un e- mail de confirmare la adresa de e-mail pe care o furnizați în acel moment. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă odată acceptată de noi (după cum este evidențiată printr-un e-mail de confirmare) în orice moment, fără a fi obligați de a va oferi motivele anularii. În plus, aveți opțiunea de a vă anula comanda, conform mențiunilor din Secțiunea 5.

(a) Acord de licență. Pentru fiecare Curs achiziționat, sub rezerva limitărilor stabilite aici, vi se acordă un drept și o licență revocabile, neexclusive, netransferabile, limitate doar la accesul respectivului curs pentru uz personal. Nu puteți divulga nimănui informațiile dvs. de conectare și nici nu puteți permite terților să se conecteze folosind datele dvs. de acces. Termenul Licenței dumneavoastră va începe la data achiziției inițiale și se va încheia la data finalizării cursului. Ne rezervăm dreptul de a vă rezilia imediat licența dacă utilizați Cursul într-o manieră contrară termenilor prevăzuți în această Secțiune sau încălcând oricare dintre acești Termeni, precum si pe cei din Termenii și condițiile de utilizare site. DAAL își păstrează toate drepturile, titlurile și interesul asupra conținutului cursului, inclusiv, dar fără a se limita la, toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, numele comerciale, drepturile de proprietate, brevetele, titlurile, codurile de calculator și toate celelalte drepturi, indiferent dacă sunt înregistrate sau nu, precum și toate aplicațiile acestora.

  1.  Condiții de plată.

  • Pentru Cursuri: Toate prețurile aplicabile pentru Cursuri sunt cele stabilite pe Accesul dumneavoastră la materialele cursului va începe in momentul achitării cursului și va continua pentru perioada specificată în descrierea cursului. Plata poate fi efectuată numai cu un card de credit/debit valid sau cu ajutorul unui furnizor de plată electronică de bună-credință (de exemplu, PayPal). Prin utilizarea oricărui astfel de furnizor de card sau de plată, prin prezenta garantați ca aveți dreptul și autoritatea depline de a face o astfel de achiziție în modul ales, fără a încălca nicio lege, regulă sau reglementare aplicabilă.

(i) Prețuri promoționale: prețurile pentru Cursurile enumerate pe Site pot diferi de prețurile oferite în altă parte (online sau offline) de noi pentru aceleași Cursuri. Astfel de prețuri pot fi modificate în orice moment de către noi, așa cum consideram de cuviința. În plus, în măsura în care oferim o promoție în legătură cu un anumit Curs, termenii unei astfel de oferte vor fi stabiliți într-un document separat care va guverna aplicabilitatea acesteia.

  • Pentru calitatea de membru: taxele de membru sunt facturate lunar sau anual, conform descrierii de pe Dacă selectați facturarea lunară, înțelegeți si sunteți de acord cu debitarea cardului dvs. de credit/debit la data achiziției inițiale și ulterior la fiecare 30 de zile până când anulați. Pentru plățile anuale, cardul dvs. va fi debitat la data achiziției inițiale și din nou la fiecare aniversare a achiziției inițiale.

5. Anulări și rambursări.

(a) Pentru cursuri: Dacă nu sunteți mulțumit de conținutul cursului, puteți solicita rambursarea prețului de achiziție plătit trimițând un e-mail la autismedu.ro@gmail.com sau
completând un formular în termen de 14 zile de la data achiziției inițiale. Solicitările de rambursare trimise după 14 zile de la cumpărare sunt nevalide și nu vor fi
onorate. Nu se oferă rambursări parțiale.
(b) Pentru calitatea de membru: Nu sunt disponibile rambursări pentru taxele de membru plătite. Cu toate acestea, vă puteți anula oricând calitatea de membru
completând un formular sau trimițând o cerere de anulare prin e-mail la autismedu.ro@gmail.com Solicitările de anulare trebuie să fie primite cu cel puțin 5 zile înainte
de următoarea dată de facturare pentru a evita taxele viitoare. Odată ce anularea dvs. este trimisă, veți păstra accesul până la sfârșitul lunii curente de facturare.

6. Livrare

Odata ce ai achizitionat abonamentul si plata a fost confirmata, ai acces la toate inregistrarile prezente pe platforma, indiferent de sectiune, instantaneu. Mergi imediat dupa la oricare din inregistrari, acceseaza sectiunea “video” si bucura-te de vizionare. Speram ca fiecare inregistrare sa te ajute sa inveti un strop mai mult.

PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Telefonul consumatorului 0219551

Tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorui