Training pentru parinti si pentru specialisti Februarie 2010

Moderators: camel, moderators

Training pentru parinti si pentru specialisti Februarie 2010

Postby asmc » Wed Feb 09, 2011 9:55 pm

Asociatia pentru Sanatate Mintala a Copilului, anunta organizarea urmatoarelor traininguri:

"Training terapia copilului cu TSA - pentru parinti”


Trainingul se va desfasura in data de vineri, 25 februarie (incepand cu ora 9:30, pana la 16:00), la Centrul “Sfantul Serafim” (Str. Scolii, Nr.: 5-7, Voluntari, Ilfov). Inscrierile se fac pana miercuri, 23 februarie 2011. Va rugam sa sunati in prealabil, pentru a va asigura ca sunt locuri disponibile.
Scopul trainingului este invatarea abilitatilor practice necerare familiei copilului cu autism (TSA), pentru a creste eficienta terapiei si sansele copilului de recuperare.
Costurile pentru participare sunt suportate prin “Proiectul de evaluare, terapii recuperatorii pentru copii cu probleme de sanatate mintala, si formare de personal specializat”, realizat prin parteneriat al asociatiei ASMC cu Primaria Voluntari.
Trainingul se adreseaza :
- parintilor care au inceput terapia cu copilul lor si trebuie sa faca echipa cu terapeutii, pentru rezultate cat mai mari si mai durabile;
- parintilor care doresc sa inceapa o terapie si doresc sa se informeze;
- parintilor care nu isi permit o interventie terapeutica intensiva si au nevoie sa stie cum sa-si invete corect copilul.

"Training pe metoda ABA pentru copiii cu TSA" - pentru specialisti


Trainingul se va desfasura pe 26, 27 februarie (incepand cu ora 9:30, pana la 16:00), la Centrul “Sfantul Serafim” (Str. Scolii, Nr.: 5-7, Voluntari, Ilfov).
Inscrierile se fac pana miercuri, 23 februarie 2011. Va rugam sa sunati in prealabil, pentru a va asigura ca sunt locuri disponibile.
Scopul trainingului este invatarea abilitatilor practice necesare specialistilor si familiei copilului cu autism (TSA), pentru a creste eficienta terapiei si sansele copilului de recuperare.
Costurile pentru participare sunt suportate partial prin “Proiectul de evaluare, terapii recuperatorii pentru copii cu probleme de sanatate mintala, si formare de personal specializat”, realizat prin parteneriat al asociatiei ASMC cu Primaria Voluntari.
Participantii trebuie sa achite o diferenta, in valoare de 100 ron.
Inscrierile se fac la: contact@asmc.ro, tel.: 0766272647, si se confirma prin achitarea taxei in contul asociatiei (cu specificarea “contributie”). Mai multe informatii puteti afla si de pe www.asmc.ro
Trainingul va fi sustinut de: Zamfir Ana-Maria, psiholog clinician specialist, terapeut cognitiv-comportamental pentru copii cu dizabilitati, formator, coordonator programe din ianuarie 2004, vicepresedinte asociatia ASMC, director Centrul “Sfantul Serafim”.
Se acorda diplome de participare, si materiale informationale. Exista posibilitatea de colaborare ulterior.
Trainingul se adreseaza :


- Specialistilor (studenti sau absolventi de psihologie, domenii adiacente) care lucreaza sau isi doresc sa lucreze cu copii cu TSA.
asmc
 
Posts: 12
Joined: Fri Oct 08, 2010 9:13 am

Return to ARHIVA EVENIMENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron