TEAMA DE IESIT DIN CASA

Moderators: camel, moderators

TEAMA DE IESIT DIN CASA

Postby laurentia74 » Sun Jul 04, 2010 10:26 am

Buna ziua! De aproape 2 saptamani ne confruntam cu o problema noua, la care nu am gandit vreodata: Ioan nu mai doreste sa iasa din casa! mereu am iesit fara cu placere; nu pot asocia aceasta teama cu ceva anume;initial nu am intrat in panica,2-3 zile,gandind ca este firesc sa nu vrea afara atunci;reticenta se aprofundeaza si am inceput sa iau masuri: ies de 2-3 ori intr-o jum. de zi ,pe drumuri scurte, avand finalitate parcul de joaca si ceva dulce;chiar si asa ,are o stare de agitatie si planset;suntem ingrijorati ! va intreb daca v-ati confruntat cu astfel de problema si cum ati rezolvat-o?
Ar putea sa fie suprasaturat de parcuri?! mergem in parcuri diverse;acolo vad, intr-adevar, predominand copiii mici.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
laurentia74
 
Posts: 236
Joined: Tue Apr 21, 2009 2:49 pm

Postby rodicac » Wed Jan 05, 2011 4:14 pm

Buna eu nu prea scriu aici sriu pe celalalt forum dar vad ca te confrunti cu aceeasi problema ca si mine nici copilul meu de un an de zile nu mai vrea sa iese afara doar cu mari isistente eu una lam lasat in pace ptr. ca de cite ori lam fortat sa iasa a stat in jur de 10 minute si fugea inapoi acasa este adevarat ca anul trecut in vara eu am fost foarte bolnava si nu m-am mai putut acupa de el foarte bine si este deja si mare are 10 ani si cred ca deja sa saturat de atita hinta si topogane ca alt ceva la noi in oras nu exista nu stiu citi ani are copilul tau dar ma gindesc ca deja o fi ajunsa la saturatie si el sau a descoperit ceva interesant in casa :) ear place afara dar sal trag eu toata ziua cu sania ceea ce numai pot el find grasan eu am slabit ,sotu nu vine decit seara de la servici si uite asa stam inchisi in casa poate tu ai noroc si va fi ceva trecator.
rodicac
 
Posts: 19
Joined: Fri Sep 19, 2008 11:28 am

Postby laurentia74 » Wed Jan 05, 2011 8:41 pm

Multumesc,Rodica...Sunt bucuroasa ca am scapat de aceasta problema;a fost frustrant tare in acea perioada dar acum mergem peste tot;mai are retineri pentru anumite locuri dar nu sunt de nerezolvat;ce stiu sigur este ca nu trebuie sa cedezi cu baiatul si ca trebuie sa-l scoti afara;ia-l de mana si lasa-te purtata de el unde vrea; ademeneste-l cu ce bunuri stii ca-i plac,astfel incat sa=i lungesti placerea de a sta afara;megi fara rost,aparent,chiar daca te duce departe;poti lua un taxi la intoarcere;sau...iesi din casa si urca direct in taxi ,apoi coboara unde vrei tu;trebuie sa stea afara ,macar pentru a se intoarce inapoi acasa :wink:
laurentia74
 
Posts: 236
Joined: Tue Apr 21, 2009 2:49 pm


Return to INTREBARI FRECVENTE(ABA)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron