Concerte caritabile

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, admin, moderators

Concerte caritabile

Postby camel » Wed Nov 07, 2012 6:29 pm

http://www.realitatea.net/andra-alb-neg ... 48050.html

Cântăreaţa Andra şi trupele Alb Negru, Partizan şi Iris vor susţine, sâmbătă, de la ora 15.00, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert umanitar pentru strângere de fonduri destinate copiilor cu autism, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.La evenimentul cultural-umanitar "Carnavalul toamnei. Pe aripile muzicii" vor participa peste 50 de elevi ai liceelor şi şcolilor bucureştene şi copii din centrele de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3 Bucureşti.

Evenimentul cultural-umanitar se desfăşoară sub mesajul "Şi tu poţi ajuta la diagnosticarea unui copil cu autism!". Astfel, fondurile provenite din vânzarea de bilete, sponsorizări şi donaţii vor fi folosite pentru activarea Programului Naţional Gratuit de Diagnostic Precoce şi Evaluare Psihologică pe parcursul anului 2013. Prin acest program, Asociaţia Help Malin (www.helpautism.ro) va oferi servicii psihologice gratuite pentru cel puţin 218 copii suspecţi de tulburare din spectrul autist.

În perioada 15 - 30 noiembrie, zece voluntari ai asociaţiei împreună cu 30 de elevi ai liceelor bucureştene vor vizita toate centrele de copii din cadrul DGASPC Sector 3 şi vor oferi cadouri copiilor.

Evenimentul este susţinut de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, ceilalţi parteneri implicaţi fiind Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Sala Palatului, Primăria Municipiului Bucureşti, prin centrul de proiecte educaţionale şi sportive PROEDUS, Asociaţia Faborisa şi Primăria Sectorului 3.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, la Sala Palatului şi la magazinele partenere la preţurile de 200 de lei (categoria VIP), 50 de lei (categoria I), 35 de lei (categoria a II-a), 20 de lei (categoria a III-a).
camel
 
Posts: 612
Joined: Sat Jun 28, 2008 1:21 pm
Location: oradea

Postby dora » Thu Dec 06, 2012 9:07 am

Petrecere caritabila de Mos Nicolae!

Dec 04, 2012No Commentsby admin
Asociaţia Învingem Autismul te invită joi, 6 Decembrie, de Moș Nicolae, de la ora 19:00, în Fabrica Club, Str. 11 Iunie nr. 50, să petreci caritabil alături de Şcoala de Improvizaţie şi 2 Zece Band, să bei vin fiert și să savurezi prăjituri aromate de sezon.

În 2011, la prima petrecere de Moș Nicolae, ai fost alături de Asociația Învingem Autismul și datorită celor peste 200 de participanți am reușit să strângem mai bine de 25.000 lei cu care am dotat centrul de intervenții pentru 23 de copii cu autism.

23 a fost un număr care ne-a purtat noroc și iată că și anul acesta îți cerem să fii Moș Nicolae pentru ei. Cu cât strângem mai multe fonduri, cu atât putem să sprijinim mai mulți copii care au astfel șansa să meargă la școală, să se joace alături de ceilalți copii sau să vorbească.

Gazda evenimentului Mihai Ghiţă, căruia îi va da ștafeta Nuami Dinescu, gazda norocoasă de anul trecut, te aşteaptă cu o licitaţie de servicii și abilități inedite, practice şi interesante.

• Vei putea licita ca să creezi pentru tine o rochie personalizată împreună cu celebra Mihaela Drafta, unul dintre cei mai experimentați designeri români. La atelierul Mihaelei vei învăța din tainele creației vestimentare chiar de la artistă și vei exersa asta pe viitoarea ta rochie.
• Licitând “O zi cu Prinţesa Polonic” vei avea ocazia să afli din secretele culinare ale acesteia. Anca Rusu, prezentatoare la Știrile Antena 1, are o mare pasiune pentru gătit şi este o prietenă a copiilor cu autism. Anul acesta, pe 1 Iunie, Prinţesa Polonic i-a vizitat pe copiii din centru şi le-a pregătit bucate alese.
• Dacă ai visat să înveți să faci fotografii, ai acum ocazia să îl ai ca mentor chiar pe Andrei Pungovschi , unul dintre cei mai buni fotojurnaliști români. Andrei te va lua cu el într-o zi pe teren și vei afla care este tehnica capturării celor mai bune felii de viață.
• Decât o Revistă donează de Moș Nicolae un Abonament Adept. Îl vei licita cu pasiune pentru că, pe lângă cele 4 numere ale revistei în 2013 și un print cu o ilustrație publicată în revistă, vei avea acces la 11 seminarii lunare storytelling unde vei învăța de la oameni diverși despre cum aplică principiile poveștilor bine spuse în munca pe care o fac.
• Dacă vrei să petreci o după-amiază artistică, licitează pentru un “Atelier de pictură la Gruiu, Snagov cu Roxana şi Alexander Ené”. Cei doi artişti plastici stabiliţi în Germania te vor ajuta să te exprimi şi să experimentezi o formă inedită de pictură: arta vizuală colaborativă.
• Dacă îți dorești să evadezi din iureșul vieții de zi cu zi și cauți un loc în care să te relaxezi și te bucuri, cu familia, prietenii sau colegii, poți să licitezi o vizită la Atelierul – Muzeu Moara de hârtie din Comana, un loc unic unde veți afla cu toții lucruri noi şi captivante despre începuturile hârtiei în România şi în lume și veți învăța să faceți o foaie de hârtie manuală.
• Grădinița și aftershool Vise participă în licitație cu un serviciu foarte căutat de părinții școlarilor: o săptămână de aftershool, cu un program diversificat de activități, de la sprijin pentru teme, la activități recreative, gimnastică, pictură sau limba engleză. La Vise este locul dedicat creșterii copilului tău cu dragoste și cunoaștere și cu siguranță va avea o săptămână de vis aici, dacă vei câștiga licitația pentru el.
• Dinu a spart gura petrecerii “Moș Nicolae pentru 23” de anul trecut. Pentru că a fost cel mai licitat moment. De ce? Pentru că Dinu vă poate găti o cină de senzație pentru 12 persoane. Pe lângă felurile de mâncare rafinate, veți avea ocazia să cunoașteți și un om deosebit cu care tu și invitații tăi vă veți distra de minune.
• Licitează pentru un weekend de baby sitting oferit de Cristina Fota ca să te relaxezi, dar să lași și copilul pe mâini bune. Cristina este studentă anul V la medicina şi este unul dintre voluntarii foarte implicaţi ai asociaţiei Învingem Autismul. Îi plac foarte mult copiii şi reuşeşte să interacţioneze foarte uşor cu ei. Tocmai de aceea se gândeşte să urmeze o carieră în pediatrie.
• Ţi-ai dorit dintotdeauna să-ţi pictezi pereţii? Acum,Vera Ularu va picta pentru tine ce ţi-ai dorit: un personaj de poveste sau desene animate, poate un colţ din natura sau eroul preferat. Ea este pasionată de pictură şi decoraţiuni, iar câţiva prieteni de-ai ei au fost impresionaţi de cum a reuşit să le transforme ambientul.
• Pentru un moment de relaxare totală, numai pentru tine, licitează o şedinţă de terapie cranio-sacrală oferită de Laura Prodan, terapeut acreditat de Institutul Upledger, Florida, U.S. şi International Association of Healthcare Practitioners. Şedinţa de terapie se va desfăşura în cadrul Centrului holistic I AM.
• Licitează pentru zece şedinţe de consiliere psihologică şi relaxare oferite de Eugenia Behar în cadrul Clinicii ASIST. Eugenia este psihoterapeut specializat în terapie cognitiv-comportamentală, este o prietenă şi susţinătoare a copiilor cu autism.
• În plus, poți licita pentru lucruri absolut inedite, ca de exemplu primul exemplar al jucăriei educative Casa Alex realizată de Mesteshukar Butiq, având ca inspirație o construcție creată de Alex, un băiat cu autism din centrul Învingem Autismul sau licitează să fii primul prieten al copiilor cu autism, mai exact semnatarul mandatului numărul 1 de debit direct (donații individuale lunare) din cadrul campaniei noastre – “Fii prietenul unui copil cu autism!”
La petrecere poți să participi și la tombola serii ca să pleci mai câştigat!

Și vino pregătit cu scrisoarea pentru Moş Crăciun, deoarece Moş Nicolae se va afla printre noi şi îi va transmite scrisoarea ta.

Intrarea: 25 lei

Parteneri: 2 Zece Band, Kanal D, Vinexpert, Școala de Improvizație, Club Fabrica, Radio Guerrilla, Decât o Revistă, the Workshop, Mesteshukar Butiq, Moara de Hârtie, Asociaţia Vise, Centrul I AM, ASIST – Clinică de Asistenţă şi Consiliere, Salon BrowSym, Salon Plazan, Delicatese Florescu, The Caterer, COOPerativa Urbană, Body Mind Spirit

Multumesc si te asteptam la petrecere
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby camel » Sun Jan 06, 2013 4:23 pm

http://adevarul.ro/locale/arad/spectaco ... index.html

Spectacol caritabil, în folosul copiilor cu autism, din Arad

Copiii cu tulburări de spectru autist vor fi beneficiarii unui spectacol caritabil, organizat miercuri, 9 ianuarie, la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, începand cu ora 19.

Atmosfera în cadrul acestui eveniment va fi asigurata de către invitaţi precum Ricardo Caria, fost participant la Vocea României, Nelu Pitic, Daniel Julean şi prietenii, care vor cânta muzică folk, trupele de dans DomaArt şi New Generation, iluzionistul Cătălin Pintea, Ball Room Dance (dansuri de societate), Patricia Rus şi Alin Nădăban(Daniel’s Band), Anca Sfîşie şi Lădău Ioana, precum şi grupul de copii al grădiniţei Bambi.

Spectacolul va avea în desfăşurarea sa şi o prezentare de cocuri, semnată Ramnona Babiuc.
Implicarea societăţii este şi ea posibilă şi presupune achiziţionarea unor bilete, în valoare de 15 lei.

Desigur, banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi integral Centrului de Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru Persoanele cu Tulburări de Spectru Autist.

Copiii sub 10 ani au intrarea gratuita. Organizatorii au pregătit tombole cu premii şi multe surprize pentru cei prezenţi.
camel
 
Posts: 612
Joined: Sat Jun 28, 2008 1:21 pm
Location: oradea


Return to EVENIMENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron