BALUL ALBASTRU 26 APRILIE 2012,2013

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, admin, moderators

BALUL ALBASTRU 26 APRILIE 2012,2013

Postby dora » Fri Apr 06, 2012 2:34 pm

Balul Albastru – Cauza autismuluiPeste 20 de cunoscuti designeri, artisti si oameni de media s-au alaturat cauzei autismului la Balul Albastru.Asociatia Invingem Autismul organizeaza joi, 26 aprilie primul bal caritabil din România in sprijinul copiilor cu autism. Evenimentul are loc incepând cu orele 19:00 la Hotel JW Marriott si are ca scop strângerea de fonduri pentru pentru imbunatatirea integrarii copiilor cu autism in scoală. De asemenea o parte din fondurile strânse vor fi folosite pentru sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul, în cadrul caruia 23 de copii cu autism beneficiaza de sprijin specializat.

Initiativa completeaza seria de evenimente si proiecte planificate de Asociatia Invingem Autismul pentru luna Aprilie – luna de constientizare a autismului.

Principalul moment de strângere de fonduri al serii, licitatia cu strigare va fi sustinuta de prietena si sustinatoarea copiilor cu autism, Madalina Marcu de la Asociatia pentru Relatii Comunitare. Invitatii vor avea posibilitatea să liciteze pachete de servicii si obiecte donate de sustinători ai cauzei: autograful lui Temple Grandin – cea mai cunoscuta persoana cu autism din lume, pachet de weekend oferit de hotel JW Marriott, cina cu sfaturi culinare oferite de Horia Vârlan.

De asemenea, in cadrul licitatiei silent, participantii vor putea licita pentru obiecte personale sau cu valoare artistica, de culoarea albastra, donate de prietenii copiilor cu autism precum: Mihai Albu, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Liza Panait, Malvina Cervenschi, Virgil Iantu, Sergiu Nicolaescu, Simona Patruleasa, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Dana Savuica, Raluca Moianu, Maria Radu, Anca Rusu, Bogdan Ionescu.

Evenimentul va fi punctat si de momente artistice oferite de Andra Maruta, Maria Radu, Irina Sârbu, Maria Buza si taraful sau, 2 Zece band precum si copiii de la scoala de dans Pas în Doi.

Fondurile strânse vor finanta programele de interventie menite să faciliteze integrarea copiilor cu autism in diverse medii sociale. Toate aceste programe se desfasoara în cadrul Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul.

In acest centru programul de lucru al copiilor cuprinde activitati unu la unu (copil/tutore) de analiza comportamentala aplicata, logopedie, terapie ocupationala si kinetoterapie. Totodata, copiii participa la grupuri de socializare si de joaca pe tot parcursul zilei, in cadrul carora dobândesc abilităti care sa ii ajute să se integreze in invatamântul de masa, alaturi de copii cu o dezvoltare tipica. Asociatia Invingem Autismul are parteneriate cu gradinite si scoli, parteneriate prin care isi propun integrarea scolara a beneficiarilor.

De programul personalizat de interventie al copiilor cu autism se ocupa o echipa formata din specialisti care sunt formati si evaluati de consultanti straini din tări ca Statele Unite, Finlanda si altele.

„Este important ca oamenii sa stie ca orice suma donata conteaza. Terapia de recuperare a unui copil este între 1000 si 2000 EURO/luna, iar incapacitatea parintilor de a acoperi aceste costuri determina reducerea drastica, pana la eliminare, a sanselor de dezvoltare si integrare ale copilului. Prin aceasta actiune vrem sa dam o mâna de ajutor copiilor cu autism si astfel sa continuam programele de interventie.” a declarat Andreea Sorescu, presedinte al Asociatiei Invingem Autismul. „Dorim sa multumim partenerilor si artistilor care s-au implicat pro bono in sustinerea cauzei noastre” a adaugat ea.

Sponsori:

Popovici Nitu si Asociatii, Garanti Bank, Rompel, Business Results

Parteneri:

Digi 24, JW Marriott, Vinexpert, Coca Cola, Kamrad,GodMother, Wunderman, The Workshop, Pas în Doi, Kanal D, HR Club, Money Express, Viva, Baby

Despre Asociatia Invingem Autismul:

Asociatia Invingem Autismul a fost înfiintata in urma campaniei „Impreuna invingem autismul!” desfasurata in 2008-2009 si are ca misiune imbunatatirea vietii persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului. Rezultatele notabile ale campaniei “Impreuna invingem autismul!” au fost marcate in 2011 prin obtinerea unei distinctii in cadrul Premiului Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala 2011. In prezent, Asociatia are un numar de 23 de beneficiari, copii diagnosticati cu autism cu vârste cuprinse intre 3 si 14 ani ce beneficiaza de programe de interventie specializate, conform standardelelor centrelor din Europa de Vest şi SUA. Centrul colaboreaza cu un consultant din California, iar echipa de terapeuti este constant formata si supervizata de profesionisti din S.U.A si Finlanda.

http://www.invingemautismul.ro

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati

Andreea Sorescu, Tel: 0745 079 129, E-mail: andreea.sorescu@invingemautismul.ro

http://baby.unica.ro/Stiri/Balul-Albast ... 39/2053683
Last edited by dora on Sat Jun 16, 2012 5:55 am, edited 1 time in total.
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Tue May 01, 2012 8:03 am

Bal caritabil pentru copiii cu autism: Horia Vârlan a licitat pentru tabloul Simonei Pătruleasa

Autor: Ionela Săvescu

Asociația „Învingem autismul” a organizat, aseară, primul bal de caritate în vederea strângerii de fonduri pentru copiii cu autism. Au fost strânse 30.000 de euro, în bani, produse și servicii.


La „Balul Albastru” au participat, aseară, în jur de 100 de persoane, care au licitat pentru diferite obiecte de culoare albastră oferite de mai multe vedete.

Butonii lui Virgil Ianțu, care au avut un preț de pornire de 150 de lei, s-au licitat pentru 800 de lei. Simona Pătruleasa a oferit pentru acest eveniment un tablou pictat de ea, numit „Lacul cu nuferi”. Dacă licitația a pornit de la 550 de lei, maestrul bucătar Horia Vârlan a adjudecat pictura pentru 2010 lei.O colecție de 16 filme ale lui Sergiu Nicolaescu, donată chiar de regizor, a fost cumpărată pentru 850 de lei.

Cel mai mult s-a licitat pentru un colier de turcoaze, purtat la „Balul Albastru” de Manuela Hărăbor. Un domn a oferit 5.000 de lei, prețul de pornire fiind de 400 de lei.

Pentru licitația de la bal au mai oferit obiecte creatorul Mihai Albu, Raluca Moianu, Elena Merișoreanu, Kinga Varga, Adriana Muraru, Liza Panait, Dana Săvuică, Malvina Cervenschi și Maria Radu.

La eveniment au fost strânse 30.000 de euro, în bani, produse și servicii, care vor fi folosite la desfășurarea unui program național pentru îmbunătățirea integrării copiilor cu autism în școală și pentru susținerea Centrului Multifuncțional de Intervenții al Asociației Învingem Autismul, centru în care 23 de copii diagnosticați cu autism au parte de sprijin specializat.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/bal-car ... 734-1.html
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Tue May 01, 2012 8:08 am

30 000 euro stransi la Balul Albastru – primul bal caritabil din Romania in sprijinul copiilor cu autism


5000 lei pentru un colier creat de Cristian Samfira și purtat de Manuela Hărăbor la licitație caritabilă pentru copiii cu autism

Asociaţia Învingem Autismul a organizat aseară, 26 aprilie, Balul Albastru – primul bal caritabil din România în sprijinul copiilor cu autism. Evenimentul a avut loc începând cu orele 19:00 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, având ca scop strângerea de fonduri pentru pentru îmbunătăţirea integrării copiilor cu autism în şcoală. De asemenea, o parte din fondurile strânse vor fi folosite pentru susţinerea Centrului Multidisciplinar de Intervenţie al Asociaţiei Învingem Autismul, în cadrul căruia 23 de copii cu autism beneficiază de sprijin specializat. Balul Albastru 2012 a strâns în total 30.000 EURO, în bani, servicii și produse.

Seara a fost considerată o reușită de toți cei 150 de invitati – vedete, companii, organizații și donatori individuali . Aceștia au fost încântați de atmosfera deosebit de placută a balului și și-au exprimat bucuria de a putea susține cauza copiilor cu autism.

Evenimentul a fost susţinut de Manuela Hărăbor, mamă de copil cu autism, şi a fost moderată cu talent de actorul Silviu Biriş. Programul serii a fost punctat de momente artistice oferite de Andra Măruță, Maria Radu, Irina Sârbu, Maria Buză şi taraful său, 2 Zece band, precum şi copiii de la Şcoala de dans Pas în Doi.Evenimentul a fost deschis într-un mod inedit – cu mesajul video din partea domnului Mark Roithmayr, Președintele Organizației Autism Speaks, cea mai activă organizație de profil din lume și inițiatoarea mișcării albastre din luna aprilie.Principalul moment de strângere de fonduri al serii, licitaţia cu strigare, a fost susţinut de prietena şi susţinătoarea copiilor cu autism, Mădălina Marcu de la Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Invitații au avut posibilitatea să liciteze pachete de servicii şi obiecte donate de susţinători ai cauzei. Momentul culminant al serii a fost licitația colierului albastru realizat de Cristian Samfira, purtat la eveniment de Manuela Hărăbor și câștigat de domnul Oguz Yilmaz, de la firma Rompel Surgical Products, cu suma record de 5.000 lei. A doilea element licitat ca sumă finalizată a fost autograful lui Temple Grandin – cea mai cunoscută persoană cu autism din lume – pe primul exemplar din cartea sa tradusă în limba română – “Gândesc în imagini”. Acesta a fost câștigat de domnul Mircea Nicolaescu cu suma de 3.500 lei. Și vedetele au licitat, domnul Horia Vârlan câștigând tabloul “Lac cu nuferi” realizat de Simona Pătruleasa, cu suma de 2.100 lei.

De asemenea, în cadrul licitaţiei silent şi open, participanţii au licitat pentru obiecte personale sau cu valoare artistică, de culoare albastră (obiecte vestimentare, tablouri, bijuterii, colecţie de filme, cărţi ş.a.) donate de prietenii copiilor cu autism precum: Mihai Albu, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Liza Panait, Malvina Cervenschi, Virgil Ianţu, Sergiu Nicolaescu, Simona Pătruleasa, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Dana Săvuică, Elena Merişoreanu şi Bogdan Mihai Radu, Raluca Moianu, Kinga Varga, Maria Radu, Anca Rusu, Maria Dulhan, Bogdan Ionescu.Invitaţii şi-au încercat norocul participând şi la tombola serii, în cadrul căreia s-au simţit din nou copii. Participanții la tombolă au câștigat jucării de pluş donate pentru eveniment de Webkinz şi marele premiu: un tablou realizat de copiii de la Centrul Învingem Autismul.

Fondurile strânse vor finanţa programele de intervenţie menite să faciliteze integrarea copiilor cu autism în diverse medii sociale. Toate aceste programe se desfăşoară în cadrul Centrului Multidisciplinar de Intervenţie al Asociaţiei Învingem Autismul. În acest centru programul de lucru al copiilor cuprinde activităţi unu la unu (copil/tutore) de analiză comportamentală aplicată, logopedie, terapie ocupaţională şi kinetoterapie. Totodată, copiii participă la grupuri de socializare şi de joacă pe tot parcursul zilei, în cadrul cărora dobândesc abilităţi care să îi ajute să se integreze în învăţământul de masă, alături de copii cu o dezvoltare tipică. Asociaţia învingem Autismul are parteneriate cu grădiniţe şi şcoli, parteneriate prin care îşi propun integrarea şcolară a beneficiarilor. De programul personalizat de intervenţie al copiilor cu autism se ocupă o echipă formată din specialişti care sunt formaţi şi evaluaţi de consultanţi străini din ţări ca Statele Unite, Finlanda şi altele.

Terapia de recuperare a unui copil costă în jur de 1000 EURO/lună, iar incapacitatea parinţilor de a acoperi aceste costuri determină reducerea drastică, pînă la eliminare, a şanselor de dezvoltare şi integrare ale copilului.


„Suntem extrem de onoraţi de faptul că acest eveniment s-a bucurat de atât de multă solidaritate din partea companiilor care ne-au oferit pachete de sponsorizare, dar şi a prietenilor care au venit la Balul Albastru, pentru cauza copiilor cu autism. Suntem încântaţi totodată de solidaritatea vedetelor care au donat obiecte pentru licitaţie şi au venit să ne fie alături la acest eveniment inedit: prima ediţie a unui bal de caritate pentru copiii cu autism. Le mulţumim din suflet partenerilor şi artiştilor care s-au implicat pro bono în susţinerea cauzei noastre. Cu fondurile strânse vor fi susţinute fiananciar pentru mai multe luni intervenţia copiilor din centru.”, a declarat Andreea Sorescu, preşedintele Asociaţiei Învingem Autismul.http://www.romaniapozitiva.ro/tara-roma ... cu-autism/
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Wed May 02, 2012 3:02 pm

Horia Virlan, cumparat la licitatie pentru 1.000 de lei -FOTO

2012-04-27 · 12:19:53 | Autor: Alina Creanga

Horia Virlan, bucatarul de la “Cireasa de pe tort”, a fost achizitionat contra a 1.000 de lei la o licitatie caritabila. Pentru banii pusi la bataie, cumparatorul va primi de la Virlan sfaturi culinare competente.


(foto: Diana Stoica)

Ieri seara, lumea buna a Capitalei si-a dat intalnire la Hotelul Marriott, unde s-a desfasurat “Balul albastru”, un eveniment caritabil organizat de Asociatia Invingem Autismul in beneficiul copiilor care sufera de aceasta afectiune. Gazde bune, actorii Manuela Harabor si Silviu Biris, au avut grija ca invitatii sa se simta excelent si, mai ales, sa isi deschida buzunarele pentru a-i ajuta pe micutii cu probleme. Printre vedetele Capitalei care si-au facut aparitia la eveniment s-au aflat Dana Savuica, VirgilIantu, Nuami Dinescu, Maria Buza, Anca Rusu si Stefan Lungu, dar si Simona Patruleasa si Andra.

Pentru a-i convinge pe invitati sa nu plece acasa fara sa doneze bani, organizatorii evenimentului s-au gandit sa scoata la licitatie cateva pachete de servicii si obiecte cu adevarat deosebite.

Bunaoara, Horia Virlan, bucatarul de la “Cireasa de pe tort”, a fost rugat sa puna la bataie o cina in compania sa cu un bonus exceptional: cateva sfaturi culinare de la maestrul insusi pentru desavarsirea prestatiei in bucatarie. Pretul de pornire: 320 de lei. Pretul cu care a fost adjudecat Horia: 1.000 de lei.


Cititi mai mult: http://www.enational.ro/monden/horia-vi ... z1tiVeCLkm
enational.ro
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Thu May 03, 2012 7:44 am

Nimeni nu stie sa spuna de unde vine, din ce cauza, cum sa faci sa nu se intample. Nimeni nu stie sa raspunda la intrebari, la toate intrebarile rostite cu lacrimi in ochi…inca…poate intr-o zi…

Acum insa, in anul de gratie 2012, apar tot mai multi copii diagnosticati cu autism. Copii cu chipuri atat de frumoase si ochii care sclipesc, cu talente ascunse si abilitati nebanuite – iti trebuie doar alt fel de a-i vedea si de a-i simti …iti trebuie mult mai mult decat are un parinte caruia ii da Dumnezeu copilul dorit. Iti trebuie o forta si o daruire pe care de vreo jumatate de an le vad si le simt la niste mamici de copii autisti!

Sunt mame care si-au luat viata lor si a familiei lor in maini, la propriu si, de ceva vreme, reusesc sa se faca auzite. Pentru copiii lor si pentru ceilalti speciali care vin si nu vor mai merge pe carari neumblate, pentru ca sunt copii care au drepturi ca si ceilalti! Mamele despre care vorbesc duc o lupta crancena cu un zambet care pe mine m-a impresionat pana la lacrimi. Mamele astea sunt pline de viata si par de o energie inepuizabila; mamele astea reusesc sa se ocupe si de casele lor si de copii lor si de toata aceasta noua lupta in a pune autismul in fata lumii, asa cum e, asa cum trebuie inteles; si tot ele incerca sa ne adune, sa constientizam faptul ca ea exista si ca ignorarea nu a fost si nu va fi niciodata o solutie, ci dimpotriva!

Tot ele sunt cele care, cu acelasi zambet, cuceresc inimi si castiga bunavointa si spera ca in batalia cu sistemul, cu lipsa de colaborare a scolilor, a dascalilor in general, sa-si primesca locul cuvenit – copiii intre copii, cu umbra cu tot…cu tot ce presupune un copil special care poate fi recuperat pana a putea sa-si poarte singur de grija!

Am vazut multe filme cu copii autisti care, pentru ca au primit sprijin la timp, s-au dovedit extrem de talentati si care poate au facut, pentru societatea in care au trait, mult mai mult decat am facut eu, care se presupune ca am fost un copil normal!

Am vazut filme pentru ca le-am vazut la ei, la americani, nu la noi! La noi am vazut niste mame si niste tati care–si iubesc copii cu disperare, care si-au asumat faptul ca au un copil deosebit si o iau de la capat in fiecare zi – il invata sa tina o furculina, sa zambeasca si sa intoarca un zambet, sa-si descopere o blandete si o rabadare de la un inger care-i ocroteste pe acesti copii!

Le-am intalnit pe aceste mame –Andreea si Elena: doua mame razboinice cu adevarat – nu au armura, dar au o forta si un zambet incredibil; au cearcane adanci, dar au o pofta de viata teribila si se bucura pentru fiecare pas pe care il fac! Le-am intalnit anul trecut in noiembrie si asa am intrat printre voluntarii de la “Invingem autismul”, fundatia ridicata cu dragostea si cu daruirea celor doua mame carora li s-au alaturat multi alti parinti si multi voluntari. Multi!

Ma izbeste placut, de fiecare data cand sunt in preajma lor, ca toata lumea e frumoasa. Desi sunt teribil de obosite, ele sunt frumoase, copiii si tatii sunt frumosi, frumosi din interior ca si cum ar vrea sa multumeasca prin zambete pentru ca suntem acolo, pentru ca s-a mai miscat ceva, pentru ca se fac pasi! Mici si siguri in a pune in rand, cum ziceam, copiii langa copii, ajutandu-i, mai ales la inceput, sa faca primi pasi in directia si pe drumul care trebuie!

Si asa, din indarjirea lor, a aparut si Balul Albastru. Primul bal de caritate din Romania pentru strangere de fonduri in folosul copiilor cu autism. Frumoasele mele mame – multe au fost acolo si totul a fost perfect. Din fericire presa a scris si va mai scrie despre bal, despre actiunile menite sa-i ajute pe acesti copii (in nadejdea statului care ar trebuie sa-i sprijine!!! … nu mai vorbim!)

Din fericire au fost prezente nume mari care au cantat pro bono, care au daruit obiecte dragi spre a fi licitate, care au licitat. M-am bucurat din suflet pentru ca am fost acolo cu ei. Lumea a venit si a licitat si a platit un bilet de intrare si, pentru ca nu a facut-o conventional, s-a plecat dupa miezul noptii.

E poate un semn ca ne trezim si incepem sa rezonam la nevoile aproapelui. Copiii sunt tot ce avem de prêt, in viata asta si dupa ea! Atat!

Copiii si cum ii lasam pe lume!

Sper sa fie doar un inceput si, din cand in cand, m-as bucura sa va spun ca, uite, inca un copil a fost recuperat. Autismul nu poate fi vindecat, dar un copil recuperat va fi un om pe picioarele lui!

Si intr-o zi, cand veti auzi de un copil autist devenit intre timp cercetator sa va ganditi ca, poate, tabloul din biroul dumneavoastra licitat la un bal a fost o mana intinsa unui copil autist, unui copil special!http://nuami.ro/2012/04/balul-albastru-2/
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Tue May 08, 2012 2:13 pm

dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: BALUL ALBASTRU 26 APRILIE 2012

Postby dora » Wed Apr 17, 2013 7:04 am

Balul Albastru, la a doua ediţie
Marilena Ispas › Lun, 2013-04-15 17:42

Asociaţia Învingem Autismul şi Kanal D organizează cel mai important eveniment de caritate din România pentru îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor cu autism, joi, 18 aprilie, ora 19:00 la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în Sala Grand Ballroom.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu Ionescu vor fi gazdele evenimentului, iar licitaţia va fi moderată de Mihai Ghiţă. La eveniment vor fi prezenţi invitaţi de marcă, precum E.S. domnul Michael Schwarzinger, Ambasadorul Austriei la București, Andreea Marin, Antonia, Simona Pătruleasa, Manuela Hărăbor, Anca Rusu, Leonard Iozefini, Trupa Taxi, Irina Sârbu, Trupa Bandidos, școala de tango argentinian TangoTangent, Horia Vârlan, Nuami Dinescu, Cristina Vasiu, dar și alte personalități și invitați surpriză din țară și din străinătate.
Invitatul special al acestei ediţii este Scott James, un tânăr cântăreţ din Marea Britanie, diagnosticat cu sindrom Asperger-o tulburare din spectrul autismului. Vizita lui Scott James este sponsorizată de agenţia de turism Urban Travel.

Fondurile strânse la Balul Albastru vor fi folosite pentru desfăşurarea unui program de integrare socială dedicat tinerilor cu autism şi pentru susţinerea Centrului Multidisciplinar de Intervenţii al Asociaţiei Învingem Autismul, în cadrul căruia peste 30 de copii cu autism beneficiază de sprijin specializat.

Biletele individuale pentru bal (130 de euro) și pachetele de sponsorizare (Platinum: 3000 EURO, Gold: 2000 EURO, Silver: 1000 EURO) pot fi achiziţionate prin e-mail laoana.varlan@invingemautismul.ro. Sumele donate pot fi direcționate în contul: IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, Raiffeisen Unirea (în lei, la cursul BNR din ziua plății)


Dress code recomandat: gala dinner. Tematică: vestimentație sau accesorii albastre.

RSVP: Oana Vârlan: e-mail: oana.varlan@invingemautismul.ro, tel : 0741 198 290.

Sponsorii evenimentului: The Advisers Knight Frank, CEC Bank, Digi 24, Garanti Bank, Popovici Niţu&Asociaţii, Raiffeisen Bank, Rompel Surgical Products, Unicredit Tiriac Bank, Provident Financial, Alpha Bank.

Partenerii evenimentului: Kamrad Event Management, Butterfly Media Group, Graffiti PR, Vinexpert, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Acqua Carpatica, Timbark, Kanal D, Urban Travel 4U, TangoTangent , Edelweiss Travel, Austrian Airlines, Oficiul de turism Inns’bruck, Sole Restaurant, Nichi – Cristina Nichita, Decât o Revistă, Tudor Tailor, Delicatese Florescu, Graphissimo Print, GodMother, DESHID.

Aasociaţia Învingem Autismul a fost înfiinţată în urma campaniei “Împreună învingem autismul!” desfăşurată în 2008-2009 şi are ca misiune îmbunătăţirea vieţii persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului. În prezent, Asociația are un număr de peste 30 de beneficiari, copii diagnosticați cu autism cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani ce beneficiază de programe de intervenție specializate, conform standardelelor centrelor din Europa de Vest și SUA.
http://www.cariereonline.ro/articol/bal ... oua-editie
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTIReturn to EVENIMENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron