o lume de lacrimi ....

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

o lume de lacrimi ....

Postby Celesta » Thu Apr 06, 2006 2:28 pm

Buna tuturor,
Sunt mama lui Andrei un baietel de 6 ani.Andrei cel mai minunat lucru din viata mea a fost diagnosticat zilele trecute cu retard psihomotor cu note autiste.De retardul psiho motor a aflat de cand avea 11 luni si am facut multe tratamente in sensul asta (fizioterapie, psihoterapie).Andrei a mers la 2 ani si jumatate a inceput sa vorbeasca pe la 3 ani, si am crezut ca offff, gata suntem pe drumul cel bun.L-am inscris la gradinita, unde parea ca ii place.Dar a inceput iarasi calvarul, de o perioada nu mai comunica, ii este frica, nu poate sa numere, sau sa citeasca, este agitat, merge doar pe langa pereti....si mi s-a spus ca este o forma de autism.Paradoxal testele pe care i le-au facut arata ca are o inteligenta peste medie, dar este asocial.
De cateva saptamani traiesc intr-o lume de lacrimi, si as avea nevoie de voi...Am 25 de ani si il cresc pe Andrei cu ajutorul parintilor, pentru ca lucrez foarte mult.As vrea sa il vad pe copil zambind si alergand...
Nu stiu cu ce sa incep, daca este cineva din Brasov care mi-ar putea spune ce medici sa consult si in ce directie sa o iau ar fi fantastic.
Multumesc.
Celesta
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 04, 2006 10:30 am
Location: Brasov

asociatie

Postby greuceanu1967 » Wed Apr 26, 2006 2:17 pm

Cel mai bine ar fi sa ne inscriem intr-o asociatie, pentru a putea obtine in principal finantare pentru terapia necesara copiilor nostri. Din cate cunosc, o astfel de asociatie exista deja in Brasov unde doresc si eu sa ma inscriu. Ar fi mai multe de discutat aici. Astept asadar un numar de telefon la greuceanu1967@yahoo.com.
Cu multumiri, Greuceanu
greuceanu1967
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 17, 2006 6:06 pm


Return to O ZI CU COPILUL MEU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron