a fi sau a nu fi

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Postby emil_c » Mon Aug 22, 2005 5:39 pm

mulţam
Andrei – n. 12.06.2000
Autism usor, atipic (sau nu)
emil_c
 
Posts: 142
Joined: Sun Jul 31, 2005 2:03 pm
Location: Oradea

Postby emil_c » Wed Aug 31, 2005 2:15 pm

pe 2 septembrie dimineaţa suntem la Bucureşti pentru AMT. Dacă vrea (şi poate) cineva să ne întâlnim am aici numărul de mobil pentru a fixa detaliile - 0743180360.

Dacă nu ne întâlnim nimeni nu se supără.

Succes tuturor.
Andrei – n. 12.06.2000
Autism usor, atipic (sau nu)
emil_c
 
Posts: 142
Joined: Sun Jul 31, 2005 2:03 pm
Location: Oradea

Postby emil_c » Thu Sep 22, 2005 8:58 pm

Îmi mai dau o replică:

Am avut noroc cu AMT-ul. L-am făcut şi au ieşit la iveală puternice dezechilibre metabolice, precum şi intoxicaţie cu aluminiu.

În continuare, forţez mâna şi vă mai întreb ceva. A auzit cineva că s-ar face în România aşa-zisul test holistic pentru alergii ascunse?
Andrei – n. 12.06.2000
Autism usor, atipic (sau nu)
emil_c
 
Posts: 142
Joined: Sun Jul 31, 2005 2:03 pm
Location: Oradea

Postby dora » Thu Sep 22, 2005 11:01 pm

Emil,
uite ceva ce s-ar putea sa te intereseze

„Minunea” americana
SCIO

Cel mai performant aparat de diagnosticare a tuturor bolilor isi ofera serviciile la Clinica TRI-SAN din Bucuresti. Inventat de un cercetator de la NASA, el detecteaza toate suferintele prezente si viitoare, oferind si solutii de tratament
Aparatele pe care le folosim in clinica „Tri-San” reprezinta cea de-a treia generatie a unei aparaturi medicale performante, inventate in Statele Unite. Aparatul SCIO a fost creat de Bill Nelson, cercetator in cadrul NASA, si a fost folosit pana acum cativa ani numai de catre armata si serviciile spatiale americane. Mai exact, este vorba de un aparat de biorezonanta, care foloseste curentii de joasa frecventa pentru diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni ale corpului omenesc. Aparatele de biorezonanta exploateaza una din manifestarile interesante ale corpului omenesc, si anume corpul energetic. Orice organ emite un camp energetic care poate fi detectat si influentat. Pe baza acestui principiu, a fost realizat aparatul numit SCIO, care detecteaza dezechilibrele energetice ale organismului, dezechilibre care reflecta de obicei existenta unei afectiuni sau probabilitatea de aparitie a unei afectiuni. Detectandu-le, poate realiza, totodata, un tratament energetic, care inlatura aceste dezechilibre

In brosura de prezentare scrie ca SCIO are efecte pozitive si in alergii. Poate detecta cu precizie alergenul vinovat de declansarea bolii?
- Tratarea alergiilor in cadrul clinicii noastre se face in doua moduri. Mai intai, se face o depistare si identificare cvasicompleta a alergenilor, care difera complet de alte metode clasice. La noi, alergiile instalate in organism sunt identificate energetic de aparat, iar alergiile posibile sau probabile sunt identificate prin verificarea directa a biocompatibilitatii pacientului cu produsul despre care se crede ca este vinovat de provocarea alergiei. Pentru aceasta, exista o functie specifica a aparatului - aceea de testare a produselor. Procedura este rapida, completa, iar efectul este imediat (nu trebuie asteptat un timp de reactie, mai scurt sau mai lung, in functie de substanta alergica). Dupa depistare, urmeaza procedura de desensibilizare specifica. Exista si o faza mai complicata, in care alergia este deja instalata in organism si atunci se comanda organismului sa invete expulzarea sau eliminarea alergiei pe cale naturala; aceasta inseamna, la un produs chimic, izolarea, dizolvarea sau invaluirea lui, astfel incat sa nu mai provoace reactia alergica

Clinica „TRI-SAN” functioneaza in str. Tudor Vianu nr. 3, sector 1, Bucuresti, tel. 021/233.88.70, 233.88.71, website: www.trisan.ro
http://www.formula-as.ro/articol.php?nr ... =Sănătate&&cc=scio


Daca te hotarasti sa vii in bucuresti, mai da de stire.Rareori ies lucrurile din prima!!
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby emil_c » Fri Sep 23, 2005 9:42 am

Îţi mulţumesc mult Dora.

Am aruncat o privire pe site, îi mai întreb şi pe anglo-americani.

Voi aţi fost acolo la Tri-San?
Dacă aş sta acolo, eu sigur m-aş duce. Aşa însă ştii, de noi Viena este mai aproape, să nu vorbim de Budapesta, unde dispar şi barierele de limbă. Oricum mai nou nevasta mea s-a angajat la o firmă cu sediul în Bucureşti şi s-ar putea ca să trecem mai des pe acolo.

Oricum, eu am luat denumirea de analiză holistică din Anglia. Nu ştiu dacă e vorba de acelaşi aparat, oricum procedura este oarecum asemănătoare - se ataşează de picior (de-asupra călcâiului) un arici (velcro) cu elctrozi bănuiesc, care se ţine aşa 3 minute. Aparatul înregistrează şi rezultatele ţi le-aş putea trimite (în engleză) dacă te interesează (mi le-a trimis Loosh pe cele ale băiatului ei pentru orientare). Mă interesează pentru a pune la punct dieta lui Andrei, multe am aflat şi din AMT şi avem ce face, dar această analiză ar putea aduce date noi. Ne mai gândim.

La voi cum merge treaba?
Noi se pare că ne alegem metoda Son-Rise, poate chiar îmi asum riscul şi îl scot pe Andrei de la centru şi mă ocup personal de el. E incredibil cât de mult s-a îmbunătăţit contactul vizual şi fizic în ultima lună, decând îl abordăm în prisma Son-Rise.

În rest încercă să aplicăm cumva abordarea bio-medicală DAN!, aceasta fiind recunoscută în America atât de Son-Rise cât şi de ABA.

Numai bine şi sper ca totuşi să ne întâlnim cumva din a doua.

Toţi spun că terapiile comportamentale dau rezultate mult mai bune dacă în paralel se ţine cont de protocolul DAN!
Andrei – n. 12.06.2000
Autism usor, atipic (sau nu)
emil_c
 
Posts: 142
Joined: Sun Jul 31, 2005 2:03 pm
Location: Oradea

Postby dora » Fri Sep 23, 2005 4:58 pm

Emil, n-am fost inca la tri-san.
Noi de la Son-Rise am ajuns la aba, ceea ce va dorim si voua.
Cand ai timp scrie amanuntit ce retineri ai fata de aba,multe prejudecati se pot invinge cand e vorba de binele copilului.
Acum Vladut merge la o gradi normala de stat,au trecut doar doua saptamani,sper sa nu ne bucuram prea devreme,dar nimeni n-a sesizat ca ar fi in vreun fel diferit de ceilalti copii,chiar i-au laudat dezinvoltura si,culmea ironiei, dezvoltarea limbajului!!!!
Probleme mai are destule,eu le stiu, lucram la ele si vor aparea altele, nu ne relaxam ca pierdem razboiul.
Daca te incumeti sa-l iei de la centru si sa-i faci un program acasa ii faci un bine imens,ii accelerezi dezvoltarea,curaj!!!
Numai bine!
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Wed May 02, 2007 7:51 am

Ce lucru straniu, vremea!
Cum ai lucrat, Emil, in acesti ani?
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Previous

Return to O ZI CU COPILUL MEU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron