Lansez comunitate ADHD/ADD-AS. Caut colegi. Veniti?

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Lansez comunitate ADHD/ADD-AS. Caut colegi. Veniti?

Postby Marie-Rose » Mon Nov 14, 2011 11:11 pm

Ceea ce mi-am propus de ceva timp in urma - sa lansez o comunitate virtuala, pentru inceput, pe care mi-as dori-o si concretizata - pe tematica ADHD/ADD si Asperger, cu grup de suport pentru parinti si centru de activitati pentru copii - pare sa prinda viata !
Link-ul este deocamdata cel de pe Facebook, urmand ca in perioada urmatoare sa lansez si site-ul / blogul cu acelasi nume.
Astept cu nerabdare feed-back, dar si initiativa acelor parinti care doresc sa se implice realmente in schimbare, cel putin schimbarea de mentalitate. Personal, m-am lovit atat de incompetente si indiferenta pana acum, dar si de pricepere si dorinta de a fi ajutati noi, ca si categorie. E momentul sa aplic ce-am invatat de la altii, dar si din experientele proprii...
Schimbarea cred ca mai trebuie sa aiba loc in sistemul de invatamant care, de voie de nevoie, ii incude si pe copiii "speciali" - din pacate cu nenumarate lacune de organizare.
Cei interesati pot posta, ca inceput, materiale diverse aferente tematicii si/sau propuneri de a aduce in viata reala comunitatea virtuala. Mai e nevoie sa fie raspandita vestea, cu distribuiri de link... Ideile mele sunt multe, ambitioase, dar - ce-i mai important - pot fi puse in practica. E nevoie de putina implicare, acum si aici, pentru ca nevoia exista, sint sigura. Cel putin, vreau sa incerc...
Deci: veniti?
http://www.facebook.com/pages/ADHDADD-A ... 3220998384
Marie-Rose
 
Posts: 16
Joined: Thu May 21, 2009 8:58 pm

Return to SINDROMUL ASPERGER

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest