Eu sunt special - Noua metoda in terapia autistilor

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, admin, moderators

Eu sunt special - Noua metoda in terapia autistilor

Postby ANCAAR » Thu Aug 25, 2011 10:25 pm

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania - ANCAAR lanseaza pe 1 octombrie 2011 cartea „Eu sunt special”, de Peter Vermeulen.

Ea prezintă, pentru prima dată în România, metoda de lucru „Eu sunt special” care în prezent este folosită în terapia persoanelor cu autism în peste 10 țări. Cartea este însoțită de un DVD pe care sunt Fișele de lucru ale acestei metode, în număr de 410, care se aplică atât persoanelor cu autism (de orice vârstă), cât și familiei și specialiștilor care lucrează în domeniul autismului. „Eu sunt special” facilitează cunoașterea în profunzime a caracteristicilor tulburărilor din spectrul autismului, a cauzelor și a evoluției afecțiunii, diferitele forme de tratament, consecințele pe plan personal și social, diferite posibilități de gestionare a tulburărilor și de susținere a persoanei afectate. Detalii despre carte pe http://autismancaar.ro/despre-autism/me ... t-special/

De asemenea, pe datele de 5, 6 octombrie ANCAAR organizeaza primul training in aceasta metoda, tinut de Wil Koning, specialist in Olanda in aplicarea lui "Eu sunt special" la persoanele cu autism, apartinatori si psihopedagogi. Detalii pe http://autismancaar.ro/despre-autism/me ... /training/.
ANCAAR
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 17, 2011 11:34 am

Return to TERAPII

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron