Terapia prin rugaciuni

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, admin, moderators

Terapia prin rugaciuni

Postby fag10 » Mon Apr 27, 2009 9:16 pm

Deschis acest topic detrminata fiind de vizionarea unei emisiuni pe Zone Reallity despre diferite cazuri de vindecari miraculoase si salvarea unor vieti omenesti prin diferite minuni.
Niste studenti au facut un experiment: au pus bacterii identice in doua eprubete, iar ei s-au rugat pentru o eprubeta, bacteriile din acea eprubeta au suferit modificari in bine.
Dar motivul principal care m-a determinat sa deschid acest topic este faptul ca Dumnezeu a facut minuni si face in continuare cu fiul nostru. De la un copil nonverbal acum 2 ani, acum avem un copil cu un bagaj de cunostinte impresionant pe care le foloseste in contexte adecvate, si cel mai important un copil tare curios, care ne intreaba tot timpul: Ce e asta? De ce te duci acolo? Unde e tati? Ce se-aude? De ce e trenul albastru? De ce stai acolo,? Vino la mine. si totte lucrurile pe care nu le cunoaste, ne intreaba ce e fiecare in parte. Doamna educatoare imi spune ca relationeaza din ce in ce mai bine cu colegii, de genul s-a imbratisat cu colegul de echipa la terminarea sarcinii, daca un coleg nu stie sa raspunda la intrebare, raspunde el daca stie, si o multimede alte lucruri.
Si toate aceste minuni sunt de la Dumnezeu si Maica Domnului. Acum 2 ani ma rugam la Maica Domnului asa: te rog Maica Domnului pune-i vorbe in capsor si in gurita, acum ii multumesc pentru tot ajutorul dat si ma rog in continuare sa se desavarseasca vindecarea fiului meu. Cred cu tarie ca fiul meu va fi un copil absolut normal, cu o viata normala si Dumnezeu nu ne va lasa.
Intr-una din zile am sa va scriu pe la ce biserici si manastiri am fost impreuna cu el sau cu toata familia noastra.
Sper ca aici sa ne impartasim unii altora despre experientele noastre si despre locasurile de cult pe unde am fost fiecare in pelerinaj.
Multa sanatate tuturor si nu va pierdeti credinta niciodata.
fag10
 
Posts: 57
Joined: Thu Jan 31, 2008 12:10 am

Postby dora » Thu Jan 03, 2013 10:29 pm

VELA GHEORGHE


HRISTOS A INVIAT!

Vreau sa fac o marturisire…

Al doilea copil pe care il avem eu si sotia, a avut in trecut un “retard” in achizitionarea limbajului si a unor procese cognitive…Sotia era disperata si tare necajita ca copilul nu-si da drumul la vorbire. L-am dus la consultatie la NPI in Timisoara si ni s-a spus ca copilul are “nuante de autism”, dar nu autism propriu-zis, ci numai nuante…dar nuante “clare”…

Un frate din Oastea Domnului, din zona Caransebesului ne-a spus sa mergem la Mormantul Parintelui Arsenie Boca la Manastirea Prislop si sa ne rugam pentru copil, caci el a mers de multe ori, si Parintele Arsenie l-a ajutat mult…

In urma cu aproape trei ani de zile (in august 2009) acest frate din Oaste ne-a luat chiar el cu masina pe mine si pe sotia mea si pe doi dintre copii nostri (unul fiind copilul cu probleme, si pe una dintre fetitele noastre, care avea atunci vreo 3 anisori) si ne-a dus la Mormantul Parintelui ARSENIE.
Copilul cu probleme avea pe atunci 5 ani si 5 luni.

Cand m-am apropiat de mormantul lui, cu vreo 10-15 m inainte de a ajunge langa mormant, eu cel care scriu aceste randuri, am inceput sa plang instantaneu, in hohote si suspine fiindca o PUTERE nevazuta si duhovniceasca ma “coplesea” (realmente simteam “ceva tainic” care emana si iesea din mormantul Parintelui ARSENIE, dar care era in acelasi timp asa de pasnic si dulce, si mangaietor si odihnitor insa puternic…si chiar “majestuos”, ce nu se poate descrie in cuvinte) de imi era rusine de alti pelerini, cat de tare erau suspinele si hohotele. In jurul mormantului erau cativa pelerini, o maicuta ortodoxa care se uita la mine blajin…, alte cateva femei si era si un preot Ortodox tinar, pana in 30 de ani. Acestia se rugau in jurul mormantului Parintelui si chiar stateau pe o banca langa mormant iar unii dintre pelerini parca citeau un fel de “acatist” al Parintelui Arsenie Boca.
Am plans vreo 20-30 de minute cu capul lipit de crucea mormantului Parintelui Arsenie, si am cerut “vindecare” pentru copil. La fel s-a rugat si sotia langa mormant si a sarutat si ea crucea Parintelui. Si a sarutat Crucea Parintelui Arsenie Boca copilul si copilul nostru cu probleme!
Am vizitat apoi PESTERA SF. IOAN DE LA PRISLOP si am intrat inauntru in pestera si eu si sotia si cei doi copii ai nostri ca sa luam “binecuvantare” de la Sf. IOan de La Prisplop!
Iar la Manastire am lasat un sarindar pentru a fi pomeniti mai multe zile!

Dupa ce ne-am intors la Timisoara, copilul a inceput sa vorbeasca (nu dintr-o data, ci in timp…dar A INCEPUT…)!
Apoi a inceput sa si “gandeasca”, dar iar nu dintr-o data, ci treptat, insa a INCEPUT!

Acum este in clasa I, are 8 ani si o luna si scrie, citeste, socoteste si rezolva probleme de aritmetica pentru clasa I si vorbeste si gandeste, ca un copil normal.

Cred cu tarie ca MOMENTUL intalnirii cu Mormantul Parintelui ARSENIE a fost HOTARATOR pentru…vindecarea copilului!

Am vazut si eu si sotia mea FLORILE de pe mormantul Parintelui si pot spune ca sunt asa de frumoase si nu-i ofilita niciuna!

Am scris aceste randuri CA SA II IMBARBATEZ pe alti parinti care poate au si ei probleme de acest gen cu copii lor ca sa nu deznadajduiasca si ca sa MEARGA la Prislop si SA SE ROAGE CU CREDINTA la Mormantul Parintelui ARSENIE BOCA si vor fi ascultati si ajutati de el!
Si am scris aceste lucruri si pentru a marturisi ca la mormantul Parintelui ARSENIE BOCA de la Prislop SE PETREC MINUNI!

La Parintele Arsenie aveam evlavie de mai multi ani, si ii citisem unele din cartile sale, dar nu fusesem inca la mormantul sau. Acum ma bucur ca am fost acolo si ii indemn pe toti cititorii sa mearga la Parintele Arsenie si sa ii cunoasca “bunatatea” si ajutorul…!

Slava lui Dumnezeu pentru toate!

HRISTOS A INVIAT!
http://www.razbointrucuvant.ro/recomand ... lop-video/
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Postby dora » Thu Jan 31, 2013 9:26 am

Între Biserică şi scenă - Interviuri cu Manuela Hărăbor, Manuela Cernat şi Iarina Demian

http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/20 ... ri-cu.html
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Terapia prin rugaciuni

Postby dora » Sat Oct 08, 2016 11:55 am

Și, cu ajutorul părinților de la Radu Vodă și al călugărilor de la Frăsinei, am trecut peste momentul acesta și am început să creștem duhovnicește și eu, și Andrei. Există un preot la Mănăstirea Radu Vodă care se trezea dis-de-dimineață în fiecare zi și îl împărtășea pe Andrei înainte să meargă la școală. Lucrul acesta a fost cel mai grozav medicament din lume. Și am trecut peste asta”, a mai spus Manuela Hărăbor.

http://www.click.ro/vedete/romanesti/cu ... vea-autism
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Terapia prin rugaciuni

Postby dora » Tue Jun 27, 2017 7:19 am

N PELERINAJ, LA MĂNĂSTIRI

http://jurnalul.ro/campaniile-jurnalul/ ... 06671.html

"Am scris numai despre ce am făcut practic pentru a ne ajuta copilul... Acum aş vrea să vă împărtăşesc din trăirile şi mersul vieţii spirituale al familiei noastre, după ce ne-am apropiat de Dumnezeu. De când am aflat de situaţia copilului meu, am început să-l împărtăşim în fiecare duminică.

Ulterior, după vreun an, am început să mergem la masluri, la biserici, întâi la noi în oraş, unde am fost trataţi groaznic de oameni şi de preot, apoi la Biserica Letca Nouă, la icoana făcătoare de minuni, unde am găsit foarte multă înţelegere din partea preotului, şi mai puţină din partea oamenilor.

Copilul a început să stea, treptat, la slujbe, am început să mergem şi la alte mănăstiri, am fost singură cu el în pelerinaj prin ţară, la 15 mănăstiri cu icoane făcătoare de minuni. La mănăstirile din Vâlcea, la Arnota, pe munte, şi la Frăsinei, la Mănăstirea Comana şi, nu în ultimul rând, la Mănăstirea Radu Vodă, la Sfântul Nectarie, vindecătorul de orice boală. Nu ştiu dacă lui Dumnezeu îi place să spun toate aceste lucruri, dar de când am început să mergem la masluri, a început şi copilul să vorbească.

Legat de prieteni, pot să vă spun că în momentul în care majoritatea prietenilor noştri au aflat că avem un copil cu autism s-au retras, de parcă boala ar fi fost contagioasă. Eram o gazdă minunată până atunci, îi primeam de cele mai multe ori la mine acasă... Însă a fost un lucru extraordinar această «pierdere a prietenilor», doar aşa ne-am dat seama că cele mai frumoase evenimente ale vieţii sunt cele alături de familia ta şi doar cu familia ta. Şi am găsit o mulţime de prieteni în părinţii copiilor cu aceeaşi problemă.
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Re: Terapia prin rugaciuni

Postby dora » Sun Dec 19, 2021 9:25 am

Sunt Georgiana, mama lui David, un adolescent cu autism, iar serialul nostru, „La braț cu autismul” a ajuns la episodul 66. Episoadele anterioare le găsești aici, dacă acum ne citești pentru prima dată.

M-am gândit mult înainte să scriu acest episod de teamă să nu fiu înțeleasă greșit. Lumea nu mai crede în miracole în vremurile noastre, nici eu nu credeam, dar mă simt datoare să spun cu sinceritate ce minune trăiesc alături de copilul meu de câteva luni. Un singur om de aș putea ajuta cu povestea asta, mie mi-ar fi de ajuns.

https://totuldespremame.ro/copilul-tau/ ... f-spiridon

Am plâns imediat ce s-a terminat slujba și am ieșit de acolo:

-David, îți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut azi! E o minune ce s-a întâmplat. Tu ești o minune de om!
– Ești mândră de mine, Georgiana? Să știi că Spiridon e bun, mi-a dat putere. Mai vin și duminica viitoare, acum hai să ne luăm o „făcătoare de minuni”!
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI


Return to TERAPII

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron