Evaluari gratuite

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Evaluari gratuite

Postby Avaa » Sun Sep 23, 2012 11:47 am

Asociatia de Psihoterapie si Integrare Sociala organizeaza programul gratuit de testare psihologica a copiilor cu autism, ADHD si intarziere in dezvoltarea limbajului.

Semnele care ar trebui să te determine să mergi cu copilul la o astfel de evaluare : nu reacţionează când îl strigi, ca şi cum nu ar înţelege nimic din ce-i spui, se exprimă greoi sau deloc, nu te priveşte în ochi, imită rareori sunetele şi mişcările celor din jur, nu caută atenţa părinţilor, nu gesticulează, repetă la nesfârşit o anumită mişcare. Depistarea precoce a semnelor caracteristice acestei tulburări este extrem de importantă, chiar dacă un diagnostic cert se va putea pune de-abia când copilul se apropie de vârsta de trei ani.

Evaluarea cuprinde 3 sedinte de cate o ora, iar in urma acestora parintele va primi: evaluarea cantitativa (varsta mentala), evaluarea calitativa (descrierea achizitiilor si punctarea deficitelor), sugestii si scopuri pentru inceperea terapiei si Cd-ul cu materiale informative si materiale de lucru in logopedie si ABA (joculete/imagini).

Programul se adreseaza copiilor cu varse cuprinse intre 2 si 10 ani.

Inscrierile se fac intre 20 septembrie si 15 octombrie 2012.

Pentru a beneficia gratuit de evaluare, ai nevoie de:

- copie a certificatului de naştere al copilului;

- copie a buletinului mamei;

- copie a buletinului tatălui;

- scurtă descriere a copilulul facută de către părintele care solicită evaluarea, în care se vor specifica principalele dificultăţi sesizate.

Documentele pot fi trimise direct la psihoterapeutii care vor realiza evaluarile (psihoterapeutul catre care veti trimite documentele va face evaluarea copilului dvs):

Mihaela Luca – mihaelaluca_psi@yahoo.com
Nicolae Aurelia - iordache_madalina_daniela@yahoo.com
Iordache Daniela- nicolae_aurelia20@yahoo.com

Locatia evaluarilor: București, B-ul Unirii 76, Bl. J3, Sc.A, et.2, Ap. 7, interfon 107 (în blocul cu Zepter, dinspre Piața Unirii către Piața Alba Iulia prima scară după banca SanPaolo Intesa)

http://www.mihaelaluca.ro/2012/09/teste ... t-copilul/
Avaa
 
Posts: 5
Joined: Sun Mar 06, 2011 9:00 am

Re: Evaluari gratuite

Postby ratona » Thu Mar 12, 2015 10:03 am

Am de facut un comentariu legat de activitatea d-nei Mihaela Luca. Am avut copilul in terapie la d-ei o vreme. Progrese au fost dar d-na lucreaza cu colaboratoare nu foarte pregatite iar cand ne-am plans de acest aspect ne-a pus pe noi sa discutam cu colaboratoarea de parca ea nu avea nici o raspundere. Un alt aspect este cel financiar. D-nele Mihaela Luca si Aurelia Nicolae sunt asociate intrun ONG :asociatia pentru terapie si integrare sociala. Noi am colectat timp de 2 ani formulare 230 pentru aceasta asociatie pentru a deconta terapia copilului. Nu ni s-a facut nici un contract prealabil si au refuzat deschiderea unui cont separat. Asa ca atunci cand banii au intrat ne-au fost alocati o mica parte din ei. Cand am cerut explicatii ni s-a zis ba ca au intrat putini bani ba ca au fost alocati altfel in functie de nr declaratiilor. O aberatie care demonstreaza ca acesta asociatie si d-nele respective au alte interese decat cele de a ajuta copiii. In plus,facturi nu am vazut de la dna decat de 3ori si d-na a motivat ca daca vrem factura tarifele sunt altele. Atentie deci daca lucrati cu acesta d-na si mai ales cu asociatia din care face parte. Cereti factura iar daca depuneti declaratii 230 faceti contract prealabil si cereti cont separat. O asociatie serioasa asa procedeaza. Nu vreau sa fac rau nimanui dar genul asta de activitate frauduloasa trebuie sa inceteze.
ratona
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 11, 2015 7:18 pm


Return to CE POT FACE EU PTR VOI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron