dieta

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

dieta

Postby mamadennis » Mon Aug 02, 2010 10:36 pm

Buna.Sunt oana26.Nu am mai putut intra cu acest nume asa ca m-am inregistrat din nou.Dupa cum am mai spus noi stam in Italia.Am gasit un forum foarte interesant:emergenzaautismo.it.Practic toti parintii trateaza copiii cu biomedicina,adica au scos din alimentatie gluten si caseina si administreaza minerale si vitamine,iar unii fac si dezintoxicare de metale grele(mercur..).Sunt inscrise si 2 romance si am vb cu una dintre ele la tel si mi-a spus ca face acest tratament de 1 an si este foarte multumita,in sensul ca baiatul ei a facut multe progrese.
Noi avem de gand sa incepem dieta si sa ne intalnim cu un medic cam prin octombrie si va vom tine informati.Nu stiu...e o speranta in plus.Ei merg pe minunata idee ca AUTISMUL E TRATABIL.
mamadennis
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 13, 2010 8:31 am

Postby shakalu » Wed Aug 04, 2010 1:33 pm

oana ... idea e minunata si extrem de reala . depinde doar de unghiul din care o definesti . lipsa de gluten si caseina din alimentatie e un plus atunci cand copilul are probleme de genul asta . la fel si detoxifierea . doar ca astea , in cel mai bun caz , iti aduc o linistire a copilului si eventual o mai mare putere de concentrare a acestuia in sarcina . restul trebuie sa lupti tu pentru ele .... si sa le adaugi incet in mintea lui .
shakalu
 
Posts: 589
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:45 am

Postby mamadennis » Wed Aug 04, 2010 10:15 pm

Asta asa e.Unii din parintii de acolo fac si ABA.Altii nu isi pot permite(18 Euro la ora) si merg pe ce se face la spital(psihomotricitate,logopedie).Dar toti,intr-un fel sau altul,au vazut progrese la copii.Va rog intrati si cititi.
mamadennis
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 13, 2010 8:31 am


Return to ALIMENTATIE, DIETE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron