lesinul

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

lesinul

Postby dyvaly » Sun Aug 30, 2009 3:54 pm

Buna. Sa va povestesc ce s-a intamplat cu copilul meu diagnosticat cu autism , are 5 ani si jumatate si este a 3 oara cand imi lesina dar nu isi pierde cumva cunostinta, ca il vad ca are ochii deschisi si parca ne vede. In urma cu 2 zile am fost la oraselul copiilor si s-a dat , era foarte bucuros ca l-am dus si s-a dat in tobogan, l-a sfarsit ,a inceput sa i se albeasca buzele, sa devina palid si apoi a deveni moale ca o carpa, avand senzatia de voma dar nu a vomat, am cautat pe acolo un pic de otet si i-am dat pe la nas si l-am frecat pe maini si si-a revenit, de parca nu mai avea nimic.Mentinez ca inainte sa plecam de acasa dormise dar nu a vrut sa manance nimic si asa am ajuns acolo unde a urcat , a coborat de cateva ori bune pe toboganul acela, ma intreb sa fie oare de la faptul ca nu a mancat nimic , ca a obosit?Sper sa nu fie vorba de epilepsie. Li s-a mai intamplat la vre-un copil cu autism?
Prima oara cand a avut starea asta de lesin a fost la camin tot asa se trezise si cand m-am dus sa-l imbrac i se facuse rau, aceleasi faze, apoi la ora de terapie, dar aici mancase smantana de dim si apoi la terapie i se daduse struguri ca recompensa, a vomat si dupa asta a avut un lesin cred ca amestecase smantana cu strugurii , nu stiu ce sa zic dar sunt disperata de frica unor crize de epilepsie.
Stiu ca autismul se mai asocieaza si cu alte boli, sper din tot sufletul sa nu fie asta.
dyvaly
 
Posts: 10
Joined: Thu May 28, 2009 1:08 pm

Re: lesinul

Postby teo » Mon Aug 31, 2009 10:24 am

Ati povestit cele intamplate unui dr de specialitate( care trateaza epilepsia)? Daca nu, va sfatuiesc, din proprie experienta sa consultati cat mai repede un dr. Si noi am patit... Este mult de povestit.
Nu mai lasati timpul sa treaca de teama confirmarii unui alt diagnostic. Sa dea Domnul sa nu fie nimic.Succes.
teo
 
Posts: 119
Joined: Tue Jan 17, 2006 5:46 pm


Return to INFORMATII MEDICALE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron