APEL CATRE PARINTI! SCHIMBARE REALA cu tratamentul Dr.NAGHIU

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Postby mamageorge » Tue May 20, 2008 9:45 pm

Schemele sunt diferite de la luna la luna. Fiecare pacient e un caz singular! Nu cred ca ar face bine copilului sa-i dai un tratament trimis de o "tipa"... mamica pe internet! Eu asa cred! Are o clinica unde da consultatii in Bucuresti dl Naghiu! Eu nu m-am dus niciodata fara "pacient", el este cel mai important! In functie de discutiile pe care le purtam doctor- parinti si de comportamentul pacientului, prescrie o anumita schema! Sfatul meu sincer este sa te duci sa vada copilul!
mamageorge
 
Posts: 33
Joined: Fri Sep 08, 2006 10:58 am
Location: campulung

Postby gabi.b » Wed May 21, 2008 11:22 am

Suntem deja pacientii d-rului Naghiu . Eram curioasa de remediile de care intreba parintele . Nu am auzit inca de ele. Andreea a inceput deja tratamentul de 2 saptamani , a avut o perioada mai agitata la inceputul primei saptamani , de cateva zile e foarte bine . Dar drumul e lung suntem abia la inceput .
gabi.b
 
Posts: 247
Joined: Tue Mar 20, 2007 3:42 pm

Postby gabi.b » Wed Nov 05, 2008 10:56 pm

Ei iata ca pot sa va spun despre schimbarile pe care vad la Andreea (13 ani) , in urma tratamentului homeopat al d-rului Naghiu , pe care il urmam din luna mai a acestui an , cand am fost la Bucuresti . D-rul ne-a vizitat la Oradea zilele trecute si ne-a prescris o noua schema . Am parcurs aproape toate antivaccinurile , reactii a avut doar la BCG . Dimineata avem alternativ 10 zile tonotil , 20 de zile B complex si omega3 , precum si remedii pentru psihic , pentru starile ei . La amiaza doar un singur remediu , toata saptamana . Medicul mi-a explicat ca aceste remedii o vor ajuta sa-si schimbe pragul de durere , care la ea este , era de fapt ridicat . Acest lucru intradevar s-a schimbat , pe Andreea ostrang pantofii , imi spune ea acest lucru , o doare orice lovitura , imi cere mereu sa o pansez daca se loveste din gresala . Comportamentul autoagresiv , care la inceputul tratamentului era prezent mai ales atunci cand ea era obosita , s-a diminuat , sunt zile cand lipseste cu desavarsire . Dar cea mai vizibila schimbare e in plan senzorial . Andreea nu se simtea in largul ei in locuri aglomerate , gen mall , supermarket , parcari mari , manifestari in oras . Vreau sa va spun ca de doua luni mergem in fiecare sambata si duminica in supermarketuri ( aleg aceste zile pentru ca e multa lume ) , unde nu-si mai duce mainile la urechi , nu mai e crispata , nu vrea sa iasa , se comporta absolut firesc , priveste in jur , asteapta la cozi , fara sa se repeada la ce e in cos . Acum doi ani mi-aduc aminte ca am incercat sa o duc la un mall , care avea tavanul ca o cupola de sticla uriasa , s-a speriat ingrozitor , se tinea de urechi si imi zicea sa iesim , era infricosata . Azi am mers a doua oara in acest loc ( prima data a fost saptamana trecuta) si ne-am plimbat prin magazine , am privit tavanul din sticla , era un zgomot infernal deoarece inauntru se gauresc pereti la etaj unde se fac magazine noi . In concluzie toate ,,fricile,, senzoriale au disparut, ceea ce ma bucura nespus . Restul copiilor din Oradea care sunt sub tratamentul aceluiasi doctor au si ei schimbari in comportament , progrese mari au facut micutii , ei facand in acelasi timp si alte terapii . Patru din parinti au renuntat la tratament , cu mentiunea ca acesti copii sunt mari , peste 10 ani . Tratamentul este destul de ,,zbuciumat,, la inceput in primele luni si de aceea unii parinti renunta . La Oradea sunt in jur de 30 de copii sub tratament , de la noi din oras si din BaiaMare . Numai bine.
gabi.b
 
Posts: 247
Joined: Tue Mar 20, 2007 3:42 pm

Previous

Return to INFORMATII MEDICALE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron