biorezonanta

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

biorezonanta

Postby vulturul » Sat Mar 10, 2007 1:40 pm

Cred ca e util sa stie toata lumea:

D-l doctor neurochirurg - actualmente profesor la facultatea de medicina din Timisoara - Aurel Bacean este unul dintre cei doi doctori acreditati in Romania de catre cei de la Geneva pentru medicina alternativa; tratamentul se face cu ajutorul unor aparate de ultima generatie care au la baza descoperirile lui Rife (1947 - aparatul Rife); unul din aparate a fost secret militar, tinut la NASA pana acum zece ani (SCIO - care "lucreaza" la nivel informational);

intr-adevar, are rezultate spectaculoase in tratarea cancerului;
l-am vazut la tv intr-un dialog cu d-l Condurateanu si mi-a inspirat incredere; e bine de mers la el macar pentru o "citire";
costa cam 120 de euro (+ 500 de mii lv) dar s-ar putea sa merite; telefon: 0721 970 992;

Clinica are sediul in Timisoara - unde se afla toate aparatele, dar mai vine si in Bucuresti, cam odata la 3 saptamani;

Doamne ajuta,

Al vostru,
vulturul
 
Posts: 47
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:39 am
Location: bucuresti

Postby dora » Thu Jun 26, 2008 9:46 pm

La Centrul de Medicina Alternativa din Sibiu pacientii sunt asteptati la terapie cu aparatura de ultima generatie.Dr.Mihaela Frunza, medic primar laborator clinic spune ca aparatul de biorezonanta poate depista si cancerul in forma incipienta.

Reporter: Care sunt avantajele examinarii prin scanare bioinformationala?
Mihaela Frunza: Aparatele de tip MORA scaneaza organismul cu un camp electromagnetic de joasa frecventa si reuseste sa puna un diagnostic adecvat pe organe si sisteme. Afiseaza, de asemenea o lista a afectiunilor cu grad crescut de risc, fara simptome inca prezente si, nu in ultimul rand, ofera schema individuala a dozelor medicamentoase cu efect maxim.

Rep.: Referitor la diagnoza, care este gama de afectiuni intalnite in medicina interna, semnalate prin biorezonanta?
M. F.: Spectrul este foarte larg, Pot fi semnalate boli cardiace-cardiopatie ischemica, tulburari de ritm cardiac, hipertensiune arteriala.. In aria digestiva se pot diagnostica dischiniziile biliare, hepatitele cronice, colitele sau boala celiaca.La fel si afectiunile renale sau tiroidiene si lista poate continua…

Rep.: Centrul de Medicina Alternativa are in dotare si un al doilea aparat, de neurofeedback, cu un program NeuroCARE. Care sunt beneficiile pentru pacientii care apeleaza la o terapie de acest gen?
M.F.: Neurofeedback-ul este un antrenament al mintii.Undele cerebrale, EEG, pot fi schimbate in mod deliberat, rezultatul fiind cresterea semnificativa a calitatii vietii.

Rep: Carui tip de afectiuni i se potriveste tratamentul prin neurofeedback?

M.F.: Prin efectele pe care le produce, intr-o gama variata , pentru ca determina cresterea atentiei, a capacitatii de concentrare, imbunatatirea memoriei si reduce anxietatea, Se adreseaza, deci, bolilor psihice-neuroastenie, depresie, Alzheimer, autism, tulburari de comportament, inclusiv la copii.

Rep.: Cat timp este necesar pentru o examinare medicala pertinenta si care este numarul de sedinte recomandabil?
M.F.:O analiza prin scanare a organismului dureaza doua ore, iar in ceea ce priveste sedintele de terapie, nu mai putin de 20, sunt indicate.

http://www.sibiul.ro/stiri-locale/cance ... nta/18937/
dora
 
Posts: 3791
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI


Return to INFORMATII MEDICALE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron